Petřkovice – Znojmo 1:0 (kon.) | Rosice – Uničov 3:1 (kon.) | Frýdek-Místek – Slovácko B 2:1 (kon.)
Hlučín – Uh. Brod 1:0 (kon.) | D. Benešov – Ostrava B 0:4 (kon.) | Kroměříž – Blansko 0:0 (kon.)
Olomouc B – Vrchovina 1:0 (kon.) | Zlínsko – Zlín B 0:4 (kon.)
konec
FC Hlučín
1:0 (0:0)
ČSK Uherský Brod
Sobota 07.09.2019, 16:00 • Hlučín • Moravskoslezská fotbalová liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Hlučína, který svého soupeře porazil poměrem 1:0. Druhý poločas byl jasně v režii domácího celku, který neustále narážel na pozornou obranu soupeře. Ke konci zápasu to vypadalo na nerozhodný výsledek, avšak před minut před koncem se prosadil domácí Opatřil, který svému celku zajistil tři body. (17:53:45)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Střídání v týmu FC Hlučín: ze hřiště odchází Tomáš Dostál, přichází Ondřej Dolba.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, uvidíme, zda hlavní sudí bude něco málo nastavovat.
     
    88
    Od středového kruhu zahrával standardní situaci hostující David. Jeho vysoký centr nebyl zrovna nejlepší, navíc se nejvýše do vzduchu dostal soupeř.
     
    87
    Střídání v týmu FC Hlučín: ze hřiště odchází Martin Krejčí, přichází David Gros.
     
    85
    Střídání v týmu ČSK Uherský Brod: ze hřiště odchází Marek Mančík, přichází Richard David.
     
    84
    Hlučín právě vstřelil branku!
    Domácí hráči se dostávají do kýženého vedení! Kolmice za obranu směřovala na JOSEFA OPATŘILA, který si dokázal obhodit vyběhnuvšího brankáře Dostála, načež důraznou střelou levou nohou zamířil do odkryté branky.
     
    83
    Po hlavičkovém pokusu v podání Krauta se míč snesl daleko vedle branky. Dostálova rozehrávka trvala celkem dlouho, avšak se nakonec žlutit nebude.
     
    82
    Další velice špatné zakončení pro změnu předvedl Mléčka, který mířil snad deset metrů vedle domácí branky. Kolenko si tak vyzkouší další rozehrávku.
     
    81
    Na opačné straně to zhruba ze třiceti metrů od branky zkoušel Josefík, který netrefil ani branku. Ani Kolenko si tak žádný zákrok nepřipíše – odkop.
     
    80
    Hrací předmět se po centru dostal ven z hrací plochy, což přinese odkop od hostující branky. K výkopu se okamžitě postavil brankář Dostál.
     
    79
    Za pokutovým územím se k odraženému míči dokázal dostat domácí Rubý, jehož další střelecký pokus proletěl daleko vedle vzdálenější tyče.
     
    78
    Střídání v týmu ČSK Uherský Brod: ze hřiště odchází David Sedláček, přichází Filip Mléčka.
     
    74
    Aby toho nebylo málo, tak to po rohovém kopu zkoušel na branku soupeře Rubý, s jehož projektilem si brankář Dokázal přeci jenom poradil.
     
    73
    Hrací předmět se i tentokráte snesl ven z hrací plochy. Následně ve středu hrací plochy operoval s míčem Dostál, který hru přenesl křížem.
     
    72
    Avšak rohový kop se domácímu celku vůbec nepovedl. Uherský Brod se dostal na druhou stranu, Nevařilova nabídka našla nohu protihráče.
     
    71
    Ještě před rozehrávkou rohového kopu zůstal na zemi ležet hostující Jaroněk, ke kterému přispěchal lékař Uherského Brodu.
     
    70
    K odraženému míči se jako první dostal Opatřil, který ještě v pokutovém území zkoušel najít svého kolegu, jenž vybojoval další rohový kop.

    David Suchý

    Branky: 84. Opatřil

    Karty:   37. Kraut (HLU)


    FC Hlučín: Kolenko – Heiník, Rubý, Krejčí (87. Gros), Opatřil, Dostál (90+1. Dolba), Jančík (58. Hudeczek), Štefek (C), Vengřinek, Wolf, Kraut
    Náhradníci: Kodeš – Dolba, Žižka, Dostál, Hudeczek, Gros

    ČSK Uherský Brod: Dostál – David, Chwaszcz, Jaroněk, Mareš, Mančík (85. David), Pochylý, Josefík, Vrága (C), Nevařil, Sedláček (78. Mléčka)
    Náhradníci: Horáček – Pospíšil, David, Mléčka

    Rozhodčí: Slabý – Mrázek, Macrineanu
    thejrc.org