Zlín sledge – Mjøsa 5:1 (kon.) | S. T. Eagles – FIFH Malmö 1:2 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
Mjøsa Pikes
Sobota 07.09.2019, 09:30 • PSG aréna, Zlín • Lapp Cup Zlín (sledge hokej) • Utkání o bronz
Partner:
     
    42:09
    Mjøsa právě vstřelila branku!
    MORTEN VAERNES projel středem hrací plochy, Julina se proti němu nestačil včas otočit a sebral mu kotouč. Norský útočník tak zavěsil do pravé šibenice nad rameno Matouška, který přichází o čisté konto.
    Asistence: Knut A. Nordstoga.
     
    39:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    PSG Aréna je ve varu a navíc se ní ozývají tóny písničky „Pátá". Po vyhraném buly totiž prokličkoval až do výhodné střelecké pozice MARTIN JOPPA a z prostoru mezi kruhy krásně zavěsil pod víko.
    Asistence: Marian Ligda.
     
    30:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    PSG Aréna bouří, protože tohle byla naprostá nádhera! Kdo šel na záchod až s úvodním buly, o hodně, hodně přišel. MARIAN LIGDA vyslal ze své hokejky exkluzivní střelu zdálky, která zapadla neomylně do levé šibenice.
    Asistence: Martin Joppa.
     
    25:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    MARTIN JOPPA převzal kotouč z levé strany, v klidu si ho zpracoval a poté přesně vystřelil. Pokus švihem prosvištěl vzduchem vedle těla Hamreho a zapadl do sítě.
    Asistence: Zdeněk Hábl.
     
    19:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pokyn z tribuny zněl jasně: „Střílej!" ZDENĚK HÁBL domácího fanouška poslechl a jeho střela z osy hřiště od modré čáry proletěla krásně vzduchem a zastavila se až pod břevnem za zády Hamreho.
    Asistence: Marian Ligda.
     
    07:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hala se mohutně raduje. Domácí pronikli do útočného pásma a na pravém kruhu dostal možnost vystřelit JAN ZAPLETAL. Jeho pokus kousek nad ledovou plochou prošel Hamremu do sítě.
    Asistence: Zdeněk Hábl.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 8. Zapletal (Z. Hábl), 20. Z. Hábl (Ligda), 26. Joppa (Z. Hábl), 31. Ligda (Joppa), 40. Joppa (Ligda) – 43. Vaernes (Nordstoga)


    SHK LAPP Zlín: Matoušek (Molek) – Julina (A), Z. Hábl, Mach, Zapletal, Ferenčík – Joppa (A), D. Hábl, Ligda (C), Turic, Korman
    Mjøsa Pikes: Hamre (Gronlie) – Komma, Nordstoga, Sundt – Aanekre, Grosfjeld, Strand, Kirstistuen, Fabian, Lyngroth, Schroder, Vaernes

    Rozhodčí: Wesley – Knap, Mikeš
    thejrc.org