KHL
Vladivostok – Čeljabinsk 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Soči 2:1 (kon.) | Petrohrad – Novosibirsk 4:2 (kon.)
Spartak Moskva – Omsk 2:3 (po pr.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
HK Soči
Úterý 10.09.2019, 18:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:24:54)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Nakládal (JAR) 0+1, 2 střely, čas na ledě 20:17
     
    Dnešní utkání sledovalo 7 000 diváků.
     
    Střely na branku: 21 – 31
     
    Je dobojováno. Hostům se povedlo na konci třetí třetiny snížit na rozdíl jediné branky a vyrovnání pak viselo ve vzduchu. Nakonec ale hráčům Soči nepomohla ani powerplay a Jaroslavl své těsné vedení uhájila. Lokomotiv tak zapisuje vůbec první výhru v nové sezóně.
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Vyloučení v týmu HK Soči (Stěpan Starkov – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu HK Soči (Andrej Altybarmakjan – 2 min., hrubost).
     
    59:52
    Oleg Pogorišnyj zachytil puk u brankoviště, který sice směřoval do opuštěné klece, ale vzhledem k tomu, že neměl rychlost, asi by za čarou neskončil.
     
    59:24
    Domácí se dostali k puku a ten nahodili před branku hostů, kterou těsně minuli. A hned se vrací zpátky do obranného pásma.
     
    58:53
    Až nyní se to povedlo a Apalkov ho posílá do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    58:14
    Hosté zamkli svého soupeře v jeho pásmu a na Lazušina šla nebezpečná střela. Tu však zastavil, ale domácí nemají vyhráno a stále nemohou dostat puk pryč.
     
    58:05
    Hosté si berou oddechový čas a poté budou hrát se šesti bruslaři v poli. Branka Šikina je prázdná.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:35
    Domácí hráči se tak mohou začít o svůj výsledek strachovat. Hosté ožili a tlačili se opět před Lazušina, ten své brankoviště nyní uhájil.
    56:26 Stěpan STARKOV - 2:1
     
    56:26
    Soči právě vstřelilo branku!
    Drama je na světě, hosté se dostávají svému soupeři na dostřel jediné branky. Andrej Altybarmakjan si sjel k brance hostů a chtěl puk přenechat spoluhráči. Ten se ale odrazil od jednoho z domácích a poté ho STĚPAN STARKOV poslal za záda domácího brankáře k protější tyči – 2:1. Asistence: Nikita Točickij a Andrej Altybarmakjan.
     
    55:10
    Stěpan Sannikov střílel z prostoru mezi kruhy, jeho pokus však kryje Dmitrij Šikin. Sklapl své betony, neinkasoval a pak raději přerušil hru.
     
    54:56
    Oleg Pogorišnyj čekal za vlastní brankou, až mu dostřídají spoluhráči a až poté založil další akci. Jenže ta skončila ve středním pásmu a hru na opačnou stranu otáčejí domácí.
     
    53:55
    Da Costa jej všude, nyní pomohl obraně Jaroslavle a sebral puk z hole jednoho z hostů a opět tak nemohli hráči Soči zakončit.
     
    53:03
    Stéphane Da Costa stíhal hostujícího obránce, o puk ho ale neobral a hosté tak míří na opačnou stranu, a sice před Lazušinovu klec.
     
    52:57
    Následuje další komerční přestávka.
     
    52:41
    Hostům začíná velmi rychle ubíhat čas a stále se nemohou dostat ke kontaktnímu gólu. Domácí se příliš nikam neženou a brání svůj slibný výsledek.
     
    51:41
    Stěpan Sannikov vystřelil z levého kruhu skrze obranu hostů, puk se přeci jen dostal před Šikina, který ho dostal pod kontrolu a další pokus domácích zastavil.
     
    50:41
    Pavel Kraskovskij pomohl obraně a od pravého mantinelu nahodil puk před branku Lazušina, který ho poté dostal do své moci. Hned ho ale vrátil zpět a domácí jdou do útočné akce.
     
    50:04
    Jsme za polovinou třetí třetiny a domácí mají stále dvoubrankový náskok. Hosté se zatím nemohou dostat na kontaktní branku a Lazušin tak drží své čisté konto.
     
    48:50
    Lazušin akrobaticky zneškodnil střelu z levé strany, když si povyskočil a poté dostal kotouč do lapačky.
     
    48:03
    Sean Collins nahodil puk před branku soupeře, ale Jakub Nakládal ho dokázal poslat do bezpečí a do zakončení před Lazušinem hosty nepustil.
     
    47:48
    Pěkná akce domácích. Rušan Rafikov se dostal do prostoru mezi kruhy a jeho pohotová svižná rána končí pouze na připraveném Dmitriji Šikinovi. Hra je pozastavena a následuje komerční přestávka.
     
    47:11
    Lokomotiv hraje v plném počtu.
     
    46:33
    Malte Strömwall pálil od modré čáry coby falešný obránce a jeho pokus pokryla obrana Lokomotivu. Pomohla tak Lazušinovi, jenž poté raději ukryl kotouč pod lapačku.
     
    45:55
    Soči se zatím početní výhoda zase nedaří a domácí hráči vyhazují puky do bezpečí. A šetří tak další vteřiny ze svého oslabení.
     
    45:34
    Hosté načínali svou přesilovkovou akci, ale zastavilo je postavení mimo hru a ta byla vrácena zpět do středního pásma, kde se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    45:11
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Staffan Kronwall – 2 min., podrážení).
     
    44:28
    Svitov našel zpětnou přihrávkou na pravém kruhu Sannikova a ten svižnou střelou vystrašil Šikina. Ten nakonec našel kotouč v lapačce a pořádně si oddychl.
     
    43:20
    Od vlastního brankáře zakládají další akci domácí hráči a pokusí se o akci, která by mohla vést ke snížení na rozdíl jediné branky.
     
    43:06
    Morgan Ellis dostal nabito na modrou čáru a poté vyslal jedovku na branku Jaroslavle. Tam byl se svým zákrokem připraven Alexandr Lazušin a dostal kotouč do lapačky. Hra je přerušena.
     
    42:24
    Lander je na ledové ploše a Lokomotiv je v plném počtu.
     
    41:54
    Ve vlastním oslabení dostal na pravý kruh přihrávku Pavel Kraskovskij, jeho pokus pak ale pokryl Dmitrij Šikin. Domácí alespoň pošetřili vteřiny ze svého oslabení.
     
    41:05
    Ilja Krikunov po levé straně pronikl do útočného pásma, kde ale rychle o puk přišel. Obrana Lokomotivu ho pak okamžitě poslala až před branku Soči.
     
    40:32
    Přesilovka pro hosty a ti mají šanci dostat se svému soupeři na dostřel jediné branky.
     
    Dnešní utkání sleduje 7 000 diváků.
     
    40:24
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Anton Lander – 2 min., hrubost).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 17 – 17
     
    I druhá třetina je za námi. V ní jsme se už branek dočkali, a to dvou a jen na straně domácího celku. Ve třiatřicáté minutě otevřel skóre Grigorij Denisenko, jenž před Šikinem dorazil svou vlastní střelu za jeho záda. O necelých šest minut později pak domácí své vedení navýšili. Od středové čáry poslal puk na branku hostů Roman Savčenko a s údivem snad všech skončil kotouč za Šikinem. Ten se musel ve svém brankovišti zřejmě pořádně červenat. Ještě nás čeká zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:45.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:42
    A na druhé straně to ještě zkusili také domácí hráči, ale nepovedlo se jim zakončit. Prostřední část hry tak pomalu, ale jistě spěje ke svému konci.
     
    39:20
    Krikunov si nabruslil na levý kruh a odtud pak vyslal střelu, která však neznamenala snížení na rozdíl jediné branky. Lazušin zakročil a před dotěrnými hosty přerušil ještě hru.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:05
    Domácí hokejisté jsou už v plném počtu.
     
    37:06
    Nyní sebrali v obranném pásmu puk domácí a hned ho poslali až před hostující klec. Ukrojili tak další cenné vteřiny z oslabení.
     
    36:18
    Ve vlastním oslabení se dostali ke střele domácí hráči, ale Šikin zakročil a u svého brankoviště přikryl puk pod lapačku.
     
    36:05
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Daniil Misjul – 2 min., nedovolené bránění).
    35:01 Roman SAVČENKO - 2:0
     
    35:01
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak obránce Lokomotivu ROMAN SAVČENKO nyní dokonale nachytal hostujícího brankáře Šikina v nedbalkách. Nabruslil si totiž k červené čáře a odtud napálil puk, který nakonec proletěl za záda překvapeného brankáře Soči – 2:0. Asistence: Jakub Nakládal.
     
    34:30
    Obrana Jaroslavle nepustila hosty do zakončení a sebrala jim puk. Okamžitě se pak domácí celek hnal za další střelou uvnitř hostujícího pásma, ale obrana Soči byla pozorná.
     
    34:07
    Naopak hosté se snaží o vyrovnání, ale zatím se jim to nedaří. Nyní mají puk ve své moci a už se s ním chystají projít před branku domácího celku.
     
    33:59
    Domácí více ožili a po vstřelené brance se opět natlačili před hostující klec. Jakub Nakládal dostal nabito na modrou čáru, jeho prudká rána ale skončila pouze na obraně hostů.
     
    32:58
    Nyní následuje další komerční přestávka.
    32:32 Grigorij DENISENKO - 1:0
     
    32:32
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Nyní už to ale hostující brankář neustál a poprvé loví puk ze své sítě. Denisenko střílel z prostoru mezi kruhy, kotouč pak byl sražen jen do předbrankového prostoru a tam nakonec svou vlastní střelu dorazil za Šikinova záda právě GRIGORIJ DENISENKO – 1:0. Lokomotiv tak otevírá účet dnešního zápasu. Asistence: Artur Kajumov.
     
    31:44
    Artur Kajumov si sjel do prostoru mezi kruhy a jeho přízemní rána pak byla zastavena zase Šikinem. Ten ve svém brankovišti byl opět pozorný.
     
    31:15
    Až nyní jeli hosté dva na jednoho, ale střílející hráč pak neměl dobrou mušku a puk poslal jen vedle domácí branky.
     
    30:33
    Zápas je za svojí polovinou, přesněji základní hrací doba. Na úvodní branku zápasu si musíme dále počkat. Ani jednomu týmu se ještě nepovedlo přesně zamířit.
     
    29:47
    Nyní se zaskvěl Dmitrij Šikin, který vytasil také přesný zákrok proti střele z levého kruhu, kterou vyslal Pavel Kraskovskij.
     
    29:35
    Malte Strömwall si sjel do těsné blízkosti Alexandra Lazušina a ten proti němu vytáhl pohotový zákrok a kotouč ukryl pod sebe. Hra je pozastavena.
     
    28:54
    Maxim Osipov poslal před branku hostů střílenou přihrávku, ale nikdo z jeho spoluhráčů na puk nedosáhl. Ten tak okamžitě přebírají hosté a otáčejí hru.
     
    27:53
    Znovu se po další akci nemění stav. Z pravé strany vystřelil Denis Orlovič-Grudkov, ale na brankáře Jaroslavle Alexandra Lazušina si nepřišel.
     
    26:49
    Dalekonosnou střelu Artura Kajumova lapil do lapačky Dmitrij Šikin a záhy nechal hru přerušit. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    26:39
    Rušan Rafikov zavážel puk do útočného pásma, ale byl příliš zbrklý byl tam dříve, než puk. Postavení mimo hru a ta je opět vykázání zpět do středního pásma.
     
    26:34
    Závar před hostující brankou, kde vznikla skrumáž. Nejlépe v ní se zorientoval hostující brankář Dmitrij Šikin a přikryl puk lapačkou. Hra je přerušena a také následuje další komerční přestávka.
     
    26:20
    Jaroslavl je v plném počtu.
     
    26:00
    Hostům se stále nedaří ohrozit domácí branku v přesilové hře a i nyní přišli o kotouč. Ten poté hráči Lokomotivu posílají zase až před Šikina.
     
    25:25
    Ovšem obrana Jaroslavle puk získala a okamžitě ho poslala až před hostující klec. Domácí tak šetří vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    24:53
    Přesilovku hrají hosté a mají tak možnost otevřít účet zápasu. Už jsou uvnitř domácího pásma a kombinují před Lazušinem.
     
    24:20
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Artur Kajumov – 2 min., držení).
     
    23:51
    Už to tedy mohlo klidně být 1:0. Hosté však zatím velmi dobře čelí vzrůstajícímu tlaku domácích hokejistů.
    23:03 Rattieho nebezpečný pokus.
     
    23:03
    Ty Rattie se dostal do úniku před branku hostů a v prostoru mezi kruhy vyslal střelu, která dolétla až k Šikinovi, jenž nebezpečný projektil zastavil!
     
    22:23
    Postavení mimo hru, kterého se dopustil domácí Apalkov a hra je vykázána zpět do neutrální zóny.
     
    21:39
    Malte Strömwall se dostal do těsné blízkosti domácí branky a zakončil. Vracející se Lazušin pak místo u své levé tyče dokonale pokryl.
     
    20:43
    Rušan Rafikov si klepl o přihrávku na modré čáře, ale té se nedočkali. Domácím se nepovedla další akce v pásmu soupeře a vracejí se zpět do obrany.
     
    20:12
    Domácí se v úvodu druhé třetiny dostali do útočného pásma, ale puk na své hole vybojovali hosté a zamířili na druhou stranu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 9 – 9
     
    První třetina je za námi. V ní jsme se nedočkali žádné branky a skóre tak na ukazateli svítí takové, jaké bylo před úvodním vhazováním. O něco aktivnější byli ze začátku domácí hráči, ale hosté pomalu začínali srovnávat krok a také hrozili před Lazušinem. Brankáři obou týmů jsou zatím ve svých brankovištích stoprocentní a drží svá čistá konta. Uvidíme, co nám nabídne prostřední část hry, která začne přibližně v 18:50.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Staffan Kronwall spěchal za kotoučem k zadnímu mantinelu a poté z vlastního pásma zakládal další akci domácích. V ní poté sám Kronwall vyslal střelu od modré čáry, ale ta končí mimo tři tyče.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:08
    Na opačné straně nepřesně zakončil Orlovič-Grudkov a i s jeho střelou si bez problémů poradil Alexandr Lazušin.
     
    17:22
    Domácí nyní spálili svoji slibnou šanci. Na pravý kruh dostával přihrávku Sannikov, ale ten kotouč minul. Kdyby tomu bylo jinak, tak by určitě hostujícího brankář řádně vystrašil.
     
    16:23
    Vladislav Kaletnik nabral rychlost a podél pravého mantinelu si sjel k tyči domácí branky, kde jeho přízemní pokus skončil pod lapačkou Alexandra Lazušina.
     
    15:47
    Anton Lander poslal kotouč do útočného pásma, ale znovu tam nikoho neměl ze spoluhráčů. Obrana Soči tak puk získala a hned ho poslala do neutrální zóny.
     
    15:39
    Následuje další komerční pauza.
     
    15:09
    Delší dobu obléhali pásmo hostů hokejisté Lokomotivu, ale další jejich střely nevedly k první brance zápasu.
     
    14:44
    Tempo hry se patrně zvýšilo a oba celky se dostávají do šancí. Oba gólmani jsou ale zatím ve svých brankovištích pozorní.
     
    14:08
    Další šance domácích. Zblízka střílel Alexandr Svitov a proti němu stál pozorný Šikin.
     
    13:19
    Robert Rosén převzal puk a z prostoru mezi kruhy vystřelil po zemi. Avšak pouze do jednoho z domácích obránců. Hráči Lokomotivu otáčejí hru a míří před Šikina.
     
    12:52
    Od vlastní branky zakládá akci Soči Vorobjov a čeká, až mu vystřídají spoluhráči. Poté se s nimi vydá směrem dopředu.
     
    12:14
    Hosté se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    11:59
    A hned se dostali ke střele a v publiku to jen zahučelo. Šikin totiž znovu chytil nebezpečnou střelu domácích a podržel notně svůj celek.
     
    11:25
    Hráči Jaroslavle už jsou zase zpátky v útočném pásmu a rozvíjejí další přesilovkovou akci.
     
    10:36
    Nakládal poslal puk před branku hostů, kde ho sebral Michail Gordejev a hned ho odpálil až před domácí branku. Hosté tak šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    10:25
    Jaroslavl má jako první k dispozici přesilovou hru a hned musel Šikin do zákroku, když lapil jedovku Artura Kajumova od modré čáry. Šikin proti němu vytáhl efektní semafor.
     
    10:14
    Vyloučení v týmu HK Soči (Nikita Točickij – 2 min., podrážení).
     
    10:02
    Jsme za polovinou první třetiny a stále jsme se nedočkali úvodní branky. Domácí se nyní nastěhovali do útočného pásma, kde před Šikinem opět kombinují.
     
    09:13
    Stéphane Da Costa vybojoval puk, od levého mantinelu ho poslal do mezikruží, kde poté z nápřahu vyslal další ránu Stafan Kronwall, ale i tentokrát byl Šikin na svém místě včas.
     
    08:07
    V pokleku se dostal ke střele Dmitrij Lugin, jenž z první chtěl v mezikruží překonat domácího brankáře. Ten natáhl ruku a puk vyrazil do bezpečí svojí vyrážečkou.
     
    07:32
    Jenže nedostali se ke střele a do akce okamžitě šli domácí, které zastavilo další postavení mimo hru. Takže také nedošlo k ohrožení hostující brány.
     
    07:10
    Georgij Ivanov u modré čáry ve středním pásmu chtěl obrat o kotouč hostujícího obránce, ale marně. Hráči Soči puk udrželi a hned s ním míří zase před Lazušinovu klec.
     
    06:58
    Nyní následuje první komerční přestávka.
     
    06:31
    Tentokráte se však příliš dlouho před brankou Šikina nezdrželi a vrací se zpět do obrany. Hosté totiž míří do další útočné akce na druhé straně.
     
    06:15
    Už mají kotouč zase domácí a spěchají s ním před soupeřovu branku.
     
    05:06
    Ilja Nazarevič se postaral o asi první šanci hostů, když si od pravého mantinelu sjel na pravý kruh a z jeho vrcholu vyslal střelu, kterou zastavil levý beton Alexandra Lazušina.
     
    04:47
    A brankář hostů zlikvidoval střelu Rušana Rafikova a pohotovým zákrokem podržel svůj tým. Před dotírajícímu hráči Lokomotivu pak raději znovu pozastavil hru.
     
    04:07
    Zpětnou přihrávku zpoza branky hostů vyslal Rafikov, ale nikdo nebyl na svém místě, aby ji přijal. Nicméně i tak udrželi domácí útočnou třetinu a hrozí před Šikinem.
     
    03:27
    Agilní domácí celek šel do další akce, po levé straně ji táhl Rušan Rafikov, jenže nakonec jeho přihrávka před branku skončila na hokejkách hostující obrany.
     
    02:59
    Od modré čáry pálil Jakub Nakládal, český obránce vyslal pumelici směrem k Šikinovi, ale brankář Soči si znovu poradil a dostala kotouč pod kontrolu.
     
    02:22
    Anton Lander číhal u modré čáry, ale nakonec se k puku nedostal. Následně pak šli do přečíslení hosté, ale ani jejich akce zdárně neskončila.
     
    01:43
    Hned na to se rodila další slibná akce Jaroslavle, avšak Daniila Apalkova zastavil ofsajd. Hra se tedy přestěhovala zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    01:36
    Jakub Nakládal nahodil puk do útočného pásma, ale nikdo ze spoluhráčů na něj nedosáhl. Branku hostů tak domácí celek neohrozil.
     
    01:16
    Po dalším pokusu Lokomotivu zakročil zase Šikin a podržel puk u sebe. Následně pak raději přerušil hru a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    00:59
    Denis Alexejev dostal na levou stranu přihrávku, poté okamžitě vystřelil, avšak brankář hostů Dmitrij Šikin si své místo u pravé tyče pohlídal a nedopustil, aby se Jaroslavl dostala do vedení.
     
    00:25
    Jenže o kotouč rychle přišli a do akce na druhé straně šli domácí hráči. Stéphane Da Costa však z pravé strany Šikinovu branku minul.
     
    00:10
    Úvodní vhazování vyhráli hosté a hned se pokoušejí o první útok tohoto duelu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    V Jaroslavli už zní hymna ruské Sborné. Utkání tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Lazušin (Konovalov) – Kronwall (C), Savčenko, Rafikov, Nakládal, Čerepanov, M. Osipov, Misjul – S. Da Costa, Lander, Rattie – Sannikov, Alexejev, J. Averin – Kajumov, Ivanov, Denisenko – Iljenko, Svitov (A), Apalkov (A) – Kraskovskij.

    HK Soči: Šikin (Proskurjakov) – Gordejev, Ellis, J. Alexandrov, K. Vorobjov, Pogorišnyj, D. Alexandrov, Nazarevič – Krikunov (C), R. Rosén, Strömwall – Kapustin, Točickij, Altybarmakjan – Starkov, Collins (A), Archipov – Lugin (A), Kaletnik, Orlovič-Grudkov – Tomilin.

    Rozhodčí: Kuljov, Spirin – Maximovskij, Osipov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Nakládal (Jaroslavl)
     
    Vzájemná utkání

    Oba týmy se naposledy utkaly v sezóně v rámci vyřazovacích bojů. Jaroslavl v osmifinále vyřadila houževnatý celek ze Soči 4:2 na zápasy a postoupila dále. Hosté tak mají svému soupeři dnes co vracet.
     
    HK Soči

    Hosté ze Soči jsou na tom ve stejné konferenci lépe, když se nacházejí po třech duelech na třetí pozici se čtyřmi body. Dvakrát svého soupeře porazili a jednou prohráli. V prvním utkání sezóny brali dva body nad Nižněkamskem – 3:2, poté se zrodila další těsná výhra, a sice 5:4 nad Minskem. První prohru jim uštědřili hráči Kazaně, jenž je na jejich ledě porazili 6:3. Hokejisty z olympijského Soči čeká první venkovní trip v sezóně a začít ho budou chtít jistě úspěšně. Čeká nás zajímavý zápas, tak si ho nenechte ujít.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Domácí Lokomotiv Jaroslavl zatím sezónu nezačal dobře, po dvou odehraných utkáních je na posledním místě v Západní konferenci, a sice dvanáctý. Nepřipsal si zatím žádný bod po prohrách 2:5 od Spartaku Moskva a 3:4 od Nižného Novgorodu. Dnes by konečně před svými diváky hráči tohoto týmu uspěli a připsali v nové sezóně první body. Uvidíme, zda se jim to povede. Proti rozjetým hokejistům ze Soči je zřejmě nečeká nic lehkého.
     
    Hezký úterní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dalšími zápasy dnes pokračuje KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat utkání mezi týmy Lokomotiv Jaroslavl a HK Soči.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 33. Denisenko (Kajumov), 36. Savčenko (Nakládal) – 57. Starkov (Točickij, Altybarmakjan)


    Lokomotiv Jaroslavl: Lazušin (Konovalov) – Kronwall (C), Savčenko, Rafikov, Nakládal, Čerepanov, M. Osipov, Misjul – S. Da Costa, Lander, Rattie – Sannikov, Alexejev, J. Averin – Kajumov, Ivanov, Denisenko – Iljenko, Svitov (A), Apalkov (A) – Kraskovskij.
    HK Soči: Šikin (Proskurjakov) – Gordejev, Ellis, J. Alexandrov, K. Vorobjov, Pogorišnyj, D. Alexandrov, Nazarevič – Krikunov (C), R. Rosén, Strömwall – Kapustin, Točickij, Altybarmakjan – Starkov, Collins (A), Archipov – Lugin (A), Kaletnik, Orlovič-Grudkov – Tomilin.

    Rozhodčí: Kuljov, Spirin – Maximovskij, Osipov

    Diváci: 7 000
    ocianews.com