Benátky n/J – Litoměřice 0:4 (kon.) | Jihlava – Kadaň 3:1 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 3:2 (kon.)
Chomutov – Sokolov 4:1 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Slavia – Ústí n/L 1:2 (po pr.)
Přerov – Prostějov 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 4:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (3:1, 0:0, 0:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 11.09.2019, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:47 Jakub MUŠKA - 3:2
     
    40:47
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Chybu v přerovské obraně Prostějovští trestají! Puku za bránou se zmocnil Žálčík a směroval jej před bránu, kde doráželo množství hostů, z nichž se úspěšným střelcem stal JAKUB MUŠKA. Asisence: Lukáš Žálčík, Marek Račuk.
    16:14 Jakub KUBEŠ - 3:1
     
    16:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    Angažování JAKUBA KUBEŠE se přerovskému vedení vyplácí hned v prvním ligovém zápase! Mladý bek totiž figuruje i u třetí branky Zubrů a podruhé jako střelec! Jeho střela nápřahem z větší vzdálenosti proletěla vším, co jí stálo v cestě včetně gólmana hostů! Asistence: Roman Pšurný, Jakub Navrátil.
    10:21 Matouš KRATOCHVIL - 2:1
     
    10:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    Krátce poté však brankář hostů na puk nemohl dosáhnout a inkasuje podruhé v zápase! Sýkora uspěl na buly a Kubeš nahazoval na bránu, sražený puk pak s ledovým klidem za padajícího Neužila dopravil MATOUŠ KRATOCHVIL! Asistence: Jakub Kubeš, Tomáš Sýkora.
    07:48 Jan BERGER - 1:1
     
    07:48
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    V osmé minutě máme srovnáno! Zápěstím z mezikruží pálil JAN BERGER, jenž nejprve trefil bránícího Krisla, který jeho střelu zblokoval. Čerstvá posila Jestřábů, která podstatný čas strávila i u Zubrů, však vyslala ještě druhý pokus a na něj nemohl Petrásek dosáhnout. Asistence: Marek Račuk.
     
    02:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jednoduchá akce nám přináší první gól tohoto hanáckého derby! Od mantinelu obdržel přihrávku od Sýkory JAKUB KUBEŠ, který z předbrankového prostoru zametl puk za Neužila bekhendovou střelou. Asistence: Tomáš Sýkora, Radek Číp.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 3. Kubeš (T. Sýkora, Číp), 11. M. Kratochvil (Kubeš, T. Sýkora), 17. Kubeš (Pšurný, Navrátil) – 8. Berger (Račuk), 41. Muška (Žálčík, Račuk)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Šimonů) – Krisl (A), R. Černý, Zbořil (A), Kubeš, Weinhold, Čáp – Navrátil, Pšurný, T. Doležal – Číp, Hejcman, Moučka – M. Kratochvil, T. Sýkora (C), Goiš – Süss, F. Dvořák, Dufek – Indrák.
    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (D. Dvořák) – Mrázek (A), P. Krejčí, Muška, M. Novotný, Brančík, Březák, Husa – Žálčík, Račuk (C), Berger – Kafka, Nouza (A), Hrníčko – Ouřada, Chlán, L. Krejčík – T. Jandus, V. Meidl, M. Novák.

    Rozhodčí: Obadal, Vrba – Lukš, Novák
    ocianews.com