Benátky n/J – Litoměřice 0:4 (kon.) | Jihlava – Kadaň 3:1 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 3:2 (kon.)
Chomutov – Sokolov 4:1 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 3:4 (po pr.) | Slavia – Ústí n/L 1:2 (po pr.)
Přerov – Prostějov 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 4:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
HC Baník Sokolov
Středa 11.09.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:45 Stanislav VRHEL - 4:1
     
    56:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto! V přesilové hře se od mantinelu napřáhl Petr Stloukal, který ale nestřílel na branku. Naopak hledal položenou hůl STANISLAVA VRHELA, který usměrnil černou gumu za Kuchařova záda. Šestnáctiletý klenot chomutovského hokeje zaznamenává první gól v Chance lize. Asistence: Petr Stloukal a Martin Rýgl.
    47:39 Darby LLEWELLYN - 3:1
     
    47:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využívají početní výhodu a odskakují do dvoubrankového vedení! Zakončení Lukáše Blahy vyrazil Ondřej Kuchař před sebe, kde se nacházel DARBY LLEWELLYN. Američan se s dorážkou neunáhlil a udělal krok do strany, až poté poslal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Blaha a Jakub Sklenář.
    40:41 Jan RUDOVSKÝ - 2:1
     
    40:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Do poslední dvacetiminutovky vstupují Severočeši ve velkém stylu a jdou znovu do vedení! Nepovedou střelu z předbrankového prostoru vyslal Tomáš Pitule, který trefil brankářův beton. Ondřej Kuchař musel řešit dorážku JANA RUDOVSKÉ, ale odcestoval mimo branku. Chomutovský asistent kapitána si kotouč našel ještě jednou a poslal jej do odkryté brány. Asistence: Tomáš Pitule.
    17:30 Jan BEČVÁŘ - 1:1
     
    17:30
    Baník právě vstřelil branku!
    Také Sokolovští zaznamenávají branku v Chance lize. V signalizované výhodě přihrával před branku Petr Vodička, který našel nastavenou hůl JANA BEČVÁŘE. Chomutovský brankář pak už nestačil reagovat a poprvé vytahuje kotouč z branky. Asistence: Petr Vodička a Marek Švec.
    16:18 Jakub CHRPA - 1:0
     
    16:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    První branku v nové sezóně za Chomutov dává JAKUB CHRPA, který překonal po loňské sezóně nesnáze a zůstal u Pirátů! Chomutovský odchovanec se nacházel u zadního mantinelu, odkud nachytal Ondřeje Kuchaře. Hostující brankář se musí hodně červenat, jelikož si puk za brankovou čáru srazil sám. Asistence: Dominik Tejnor.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 17. Chrpa (Tejnor), 41. Rudovský (Pitule), 48. Llewellyn (Blaha, J. Sklenář), 57. Vrhel (Stloukal, Rýgl) – 18. Bečvář (Vodička, Švec)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Žovinec, Rýgl, Blaha, Lang, Tejnor, Štochl, Pařízek – Stloukal, Pitule, Rudovský (A) – Tomica (C), Thompson, Llewellyn – J. Sklenář, Vrhel, Chrpa (A) – Tupý, Suchý, Hrala.
    HC Baník Sokolov: Kuchař (Fečo) – Přindiš (A), Vodička, J. Tomeček, Michálek, A. Rulík, Kadeřávek – Vracovský, T. Rohan (C), Kovařík – Kuběna, M. Zadražil (A), Osmík – Čurda, Kverka, Stříbrný – Švec, Vrána, Bečvář.

    Rozhodčí: Zubzanda, Šindel – Votrubec, Ševic

    Diváci: 2132
    thejrc.org