Tisková konference AZ RESIDOMO Havířov (kon.) | Tisková konference HC Kometa Brno (kon.)
Tisková konference ke startu Tipsport extraligy (kon.) | Mediální brífink k MSLH 20 IIHF 2020 (kon.)
TK Českého florbalu ke startu sezony 19/20 (kon.) | Tisková konference HC Oceláři Třinec (kon.)
konec
Mediální brífink k MSLH 20 IIHF 2020

Středa 11.09.2019, 13:00 • OSTRAVAR ARÉNA (Ostrava) • Tiskové konference
     
    Krátký brífink z OSTRAVAR ARENY je u konce. Nejdůležitější zprávou je, že druhá vlna vstupenek startuje 16. září v 11:00. (13:35:14)
     
    "Věříme, že navážeme na skvělé mistrovství světa 2015 nebo na MS v pára hokeji. Lidé znáš hokej milují a moc se těšíme, že můžeme pořádat další světovou akci," řekla náměstkyně primátora města Ostravy pro sport Andrea Hoffmanová.
     
    Zástupce IIHF Florian Mayer zhodnotil slova Martiny Kučerové, že v tuto chvíli je prodáno cca 60 % vstupenek jako skvělý start a těší se na mistrovství světa v České republice.
     
    Druhá vlna vstupenek startuje v pondělí 16. září v 11:00. Do prodeje půjdou podle Štěrbové vstupenky na všechny zápasy, do OSTRAVAR ARENY na ty nejatraktivnější zápasy půjde o cca 1000 vstupenek, do prodeje budou uvolněny všechny dostupné vstupenky.
     
    "Na základě toho, že jsme si halu prošli, přesně jsme se domluvili, kde co bude, a jsme schopni uvolnit do prodeje místa, která budou nakonec volná," říká Štěrbová.
     
    Generální sekretářka organizačního výboru Markéta Štěrbová poděkovala městům Ostrava, Třinec i Moravskoslezskému kraji za to, že se zde může MS hráčů do 20 let konat.
     
    Martina Kučerová zahájila tiskovou konferenci s tím, že organizátoři mají za sebou dva dny tzv. "site visit", kdy s televizními stanicemi kontrolovali halu ohledně příprav televizního vysílání.
     
    Účastníky brífinku budou generální sekretářka OV Markéta Štěrbová, zástupce IIHF Florian Mayer, náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje Stanislav Folwarczny a náměstkyně primátora města Ostravy pro sport Andrea Hoffmanová.
     
    Vstupenky z první vlny prodeje, který odstartoval letos v dubnu, se velmi rychle vyprodaly. Fanoušci jsou tak v očekávání, kdy se spustí další vlna prodeje. Právě na dnešní konferenci by mělo padnout datum, kdy si lidé budou moci zakoupit další vstupenky, a to i na české zápasy nebo boje o medaile.
     
    Mistrovství světa hráčů do 20 let se rychle blíží. První duely odstartují v Ostravě a Třinci už 26 prosince, do startu tedy zbývá jen něco málo přes 100 dnů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    Jakub Borovský

    thejrc.org