Liberec – Technika Brno 10:0 (kon.) | PZ Kladno – Kobra 0:3 (kon.) | Zlín – Poruba 11:1 (kon.)
Plzeň – Sparta 6:2 (kon.) | Vítkovice – Přerov 4:1 (kon.) | Jihlava – Tábor 2:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:4 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 5:3 (kon.) | Třinec – HK MD Šumperk 1:4 (kon.)
Havířov – Vsetín 2:1 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 9:0 (kon.) | K. Vary – Hvězda Praha 8:0 (kon.)
Olomouc – Kometa Brno 4:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Slavia 2:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
10:0 (1:0, 3:0, 6:0)
Technika Hockey Brno
Čtvrtek 12.09.2019, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezký večer. (18:23:04)
     
    Liberec si ve třetí části otevřel střelnici a zaokrouhlil skóre na konečných 10:0! Mimořádně vydařený zápas prožil Lukáš Plos, jenž zaznamenal čtyři góly a dvě asistence. Tygři potvrdili roli obrovského favorita a zahajují soutěž, ze svého pohledu, ideálně.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Technika se osvobodila za cenu vyhození, puk ale letěl přímo na Krále, takže z toho ani nebylo zakázané uvolnění. Poslední minuta se chýlí ke konci.
     
    58:40
    Nevzešlo, Tygři se rychle dostali ze své obranné třetiny a Hladík z úhlu nahodil na Bílka. Ten nechává hru raději přerušit, bude se vhazovat.
     
    58:31
    Technika ještě získala alespoň buly před Králem, tak uvidíme, jestli z něj vzejde něco zajímavého...
     
    57:57
    Zápas už se jen dohrává. Daniel Král rychle rozehrál, aby se nemuselo přerušovat. Jeho spoluhráči se hned vydali okupovat opačný konec hrací plochy.
     
    57:33
    David Putz měl kotouč trošku pod nohama, přesto jej vydoloval a v zajímavé pozici vystřelil těsně nad Bílkovu klec.
     
    56:55
    Rychlou akci po dalších gólech dychtícího Liberce zastavil hvizd pozorného rozhodčího, který si všiml těsného postavení mimo hru.
     
    56:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Brněnští se ve třetí části rozsypali a jejich zlý sen ještě nekončí. S dorážkami Filipa Kříže si u pravé tyče ještě Bílek zvládl poradit, leč puk nakonec docestoval až k LUKÁŠI PLOSOVI, který už nemohl minout! Asistence: Filip Kříž, Vojtěch Hois.
     
    55:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí stále nemají dost a sahají po desítce. Akci tří proti dvěma vyřešil skvěle Trunda, jenž přihrál mezi kruhy MIKULÁŠI JENČOVSKÉMU. Ten se nerozpakoval a krásnou střelou do šibenice rozvlnil síť! Asistence: Tomáš Trunda.
     
    54:55
    Liberečtí se zápasem baví. Ondřej Culek si počkal, až mu před branku sjede Jenčovský. Ten pak tečoval poměrně vysoko nad úroveň horní tyčky.
     
    54:26
    Jakub Hujer naznačil střelu a ještě chytře nabízel puk na teč Putzovi, jenž na něj před brankou těsně nedosáhl.
     
    53:34
    O chvíli později táhl právě Vodlan akci dva na dva, zprava ji zakončil sám střelou na betony, Matyáš Bílek si při zákroku pomohl hokejkou.
     
    53:08
    Adam Kubový si dělal zálusk na protiútok, skvěle se s ním ale vrátil Luka Vodlan, jenž mu touš v souladu s pravidly odebral.
     
    52:56
    Hois operoval před Bílkem, po dalším zásahu toužil rovněž Lukáš Plos. Brněnský brankář se po kotouči včas vrhl a uschoval jej pod sebou.
     
    52:13
    Po zaváhání Filipa Kříže si mohl puk ve středu pole převzít Jan Toman, zpracování se mu nicméně nepodařilo a bruslí si touš ukopl.
     
    51:32
    Jiří Maštalíř mohl zmírnit debakl, do střely z mezikruží se položil celým tělem, v pádu však nechal vyniknout Daniela Krále!
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 11. Plos (Hois), 28. Kříž (Plos), 30. Plos (Dvořák, Tůma), 36. Kříž (Böhm, Plos), 44. Hujer (Trunda), 45. Plos, 45. Masař (Vodlan), 48. Vodlan (Böhm, Putz), 56. Jenčovský (Trunda), 57. Plos (Kříž, Hois)


    Bílí Tygři Liberec: Král (Krátký) – Böhm, Culek, Hladík, Patzelt, Tůma, Dvořák, Masař, Vodlan, Putz, Jenčovský, Hujer, Trunda, Plos, Kříž, Hois.
    Technika Hockey Brno: Bílek (Gedl) – Svoboda, Rajzik, Žák, Vacek, Šupa, Šplícha, Smutný, Fornál, Korbini, Smítal, Lysoněk, Harásek, Toman, Maštalíř, Líska, Závadský, Kubový, Nerad.

    Rozhodčí: Mareš – Beneš, Lauko.
    thejrc.org