Liberec – Technika Brno 10:0 (kon.) | PZ Kladno – Kobra 0:3 (kon.) | Zlín – Poruba 11:1 (kon.)
Plzeň – Sparta 6:2 (kon.) | Vítkovice – Přerov 4:1 (kon.) | Jihlava – Tábor 2:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:4 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 5:3 (kon.) | Třinec – HK MD Šumperk 1:4 (kon.)
Havířov – Vsetín 2:1 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 9:0 (kon.) | K. Vary – Hvězda Praha 8:0 (kon.)
Olomouc – Kometa Brno 4:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Slavia 2:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
10:0 (1:0, 3:0, 6:0)
Technika Hockey Brno
Čtvrtek 12.09.2019, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    56:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Brněnští se ve třetí části rozsypali a jejich zlý sen ještě nekončí. S dorážkami Filipa Kříže si u pravé tyče ještě Bílek zvládl poradit, leč puk nakonec docestoval až k LUKÁŠI PLOSOVI, který už nemohl minout! Asistence: Filip Kříž, Vojtěch Hois.
     
    55:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí stále nemají dost a sahají po desítce. Akci tří proti dvěma vyřešil skvěle Trunda, jenž přihrál mezi kruhy MIKULÁŠI JENČOVSKÉMU. Ten se nerozpakoval a krásnou střelou do šibenice rozvlnil síť! Asistence: Tomáš Trunda.
     
    51:32
    Jiří Maštalíř mohl zmírnit debakl, do střely z mezikruží se položil celým tělem, v pádu však nechal vyniknout Daniela Krále!
     
    47:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Exhibice Severočechů pokračuje! Martin Böhm vystřelil od modré čáry. Bílek přes kvalitní clonu skoro nic neviděl, jen slyšel, jak za ním zacinkala tyč. Puk se od ní ale odrazil přímo k LUKU VODLANOVI, který měl před sebou odkrytou klec! Asistence: Martin Böhm, David Putz.
     
    46:21
    Vyloučení v týmu VSK Technika Hokej Brno (Maštalíř – 2 min., sekání).
     
    45:27
    Technika si vzala oddechový čas. nadále ovšem zůstává po velkým tlakem. Bílka dokonce proti jedné ze střel muselo zachraňovat až dobře postavené břevno!
     
    44:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    V podání Tygrů je to nyní pořádný brankostroj. JAKUB MASAŘ si vyměnil kotouč s Lukou Vodlanem, Matyáš Bílek odklouzal z brankoviště a na Masaře už čekala jednoduchá úloha. 7:0! Asistence: Luka Vodlan.
     
    44:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hattrick je na světě! Líska se obětavě vrhl proti střele od modré čáry, kterou se mu podařilo zpomalit. Jeden z jeho spoluhráčů poté ale trestuhodně předržel kotouč před vlastní bránou, načež jej nabídl přímo LUKÁŠI PLOSOVI. Ten nic nevymýšlel, okamžitě vypálil a Bílek byl bez šance! Bez asistence.
     
    43:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři přidávají pátý gól! Tomáš Trunda vyslal před Matyáše Bílka JAKUBA HUJERA, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil a povedeně zakončil svůj únik. Asistence: Tomáš Trunda.
     
    39:49
    A hrozba také u druhé brány. Michael Fornál táhl únik dvou na jednoho. Daniel Král jeho přihrávku zastavil holí, ale zároveň ji ztratil. Fornál byl o volného kotouče mezi kruhy jako první, Král ovšem jeho bekhend i bez hole vykryl a následnou dorážku pravděpodobně zastavil jeden z obránců!
     
    39:29
    Jakub Hujer pláchl po pravé straně a hledal na druhou stranu brankoviště najíždějící tandem Trunda-Jenčovský, ani jeden ale nezvládl usměrnit kotouč za přesouvajícího se Matyáše Bílka!
     
    35:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vzápětí už se ale FILIP KŘÍŽ dočkal! Dobře se postavil před Bílka a usměrnil za jeho záda pokus obránce Martina Böhma. Lukáš Plos si připisuje už čtvrtý kanadský bod! Asistence: Martin Böhm, Lukás Plos.
     
    29:45
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Putz – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Vodlan – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu VSK Technika Hokej Brno (2 min.).
     
    29:43
    Obrovské šance Liberce! Jakub Masař prostrčil touš do uličky na Vodlana, jenž sám před Bílkem trefil bekhendem pouze gólmana.

    Hned poté si Masař v úniku položil maskovaného muže na led, jenže z úhlu jej překonat nedokázal! Skvělý Matyáš Bílek se navíc rychle posadil a v neortodoxní poloze ještě zlikvidoval dvojici dorážek v podání Luky Vodlana!
     
    29:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši trestají faul soupeřova gólmana! Jakub Dvořák nabil od modré lajny na levé křídlo LUKÁŠI PLOSOVI, jehož dělovka prosvištěla okolo bezmocného Bílka do sítě. Asistence: Jakub Dvořák, Tadeáš Tůma.
     
    29:05
    Vyloučení v týmu VSK Technika Hokej Brno (Bílek – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Trunda – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    27:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme tu druhý gól! FILIP KŘÍŽ se nejdříve snažil tečovat nahození Lukáše Plose. Bílek vyrazil puk za svoji klec, kde se jej Kříž chopil, rychle objel pokladnici Techniky a chytře zasunul černou gumu za čáru! Bílek se nestihl přemístit. Asistence: Lukáš Plos.
     
    23:25
    Nyní už byly šelmy pouze centimetry od zvýšení. Kotouč se povaloval těsně před brankovou čarou, kam se ho snažil popohnat Tomáš Trunda. Bílek byl ovšem rychlejší a byl u puku jako první!
     
    22:43
    Masař naservíroval z pravé strany tutovku Vodlanovi, slovinský forvard pálil z mezikruží, puk ale skončil, možná i díky teči, těsně vedle šibenice!
     
    19:26
    Tadeáš Tůma si najel oblouk po pravé straně a připravil obrovskou šanci Filipu Křížovi, jenž tváří v tvář Bílkovi nastřelil pouze rameno maskovaného muže!
     
    19:06
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Hujer – 2 min., vysoká hůl).
     
    18:34
    Vyloučení v týmu VSK Technika Hokej Brno (Harásek – 2 min., sekání).
     
    14:29
    Vyloučení v týmu VSK Technika Hokej Brno (Svoboda – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku).
     
    11:47
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Hujer – 2 min., nedovolené bránění).
     
    10:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    To, co bylo nevyhnutelné, se skutečně stalo a domácí vedou. Po střele od modré čáry zůstal kotouč stát před brankovištěm Techniky, Vojtěch Hois jej ještě zkušeně posunul na LUKÁŠE PLOSE, na jehož už zívala úplně prázdná klec! Asistence: Vojtěch Hois.
     
    09:46
    Matyáši Bílkovi nyní muselo proti dělovce Dvořáka od modré čáry dokonce pomoci břevno! Liberec je stále blíže a blíže.
     
    03:48
    Nebezpečné nahození Patzelta skončilo těsně mimo, načež se Technika hrnula do přečíslení! Harásek mohl po přesné nahrávce Lysoňka otevřít skóre, přesouvajícího se Krále ovšem nedokázal prostřelit.
     
    01:17
    Jakub Masař to měl znovu na holi. Puk se mu odrazil ideálně pro dorážku, jenže Bílek utěsnil mezeru mezi rukou a tělem!
     
    00:34
    Jakub Masař měl obrovskou šanci na otevření skóre. Otevřela se mu totiž cesta až mezi kruhy, jenže se možná malinko ukvapil při zakončení a pálil po ledě mimo tři tyče. Za okamžik lovil kotouč pod bruslemi David Putz, ani on však zblízka Bílkovu klec nezasáhl.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 11. Plos (Hois), 28. Kříž (Plos), 30. Plos (Dvořák, Tůma), 36. Kříž (Böhm, Plos), 44. Hujer (Trunda), 45. Plos, 45. Masař (Vodlan), 48. Vodlan (Böhm, Putz), 56. Jenčovský (Trunda), 57. Plos (Kříž, Hois)


    Bílí Tygři Liberec: Král (Krátký) – Böhm, Culek, Hladík, Patzelt, Tůma, Dvořák, Masař, Vodlan, Putz, Jenčovský, Hujer, Trunda, Plos, Kříž, Hois.
    Technika Hockey Brno: Bílek (Gedl) – Svoboda, Rajzik, Žák, Vacek, Šupa, Šplícha, Smutný, Fornál, Korbini, Smítal, Lysoněk, Harásek, Toman, Maštalíř, Líska, Závadský, Kubový, Nerad.

    Rozhodčí: Mareš – Beneš, Lauko.
    ocianews.com