Ufa – Jekatěrinburg 0:2 (kon.) | Minsk – Novosibirsk 2:3 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 5:2 (kon.)
Spartak Moskva – Riga 5:1 (kon.) | Viťaz – Soči 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Dynamo Moskva
Čtvrtek 12.09.2019, 18:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:54:26)
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na bránu: 32 – 31
    Trestné minuty: 6 – 2
    Vhazování: 26 – 30
    Zblokované střely: 11 – 12
    Hity: 15 – 19
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Nakládal – 0+0, čas na ledě – 20:22.

    Dmitrij Jaškin – 0+0, 1 střela na bránu, 4 hity, čas na ledě – 19:21.
     
    Je konec! Lokomotiv si nakonec ve třetí třetině v pohodě pohlídal vítězství a bere dva body do tabulky! Už po dvou minutách ve třetí části se trefil Rušan Rafikov, který využil početní výhodu. Následně se ještě prosadil domácí Pavel Kudrjavcev a o vítězi bylo jasno. Dynamo sice ještě snížilo zásluhou Igora Polygalova, jenže tato branka už přišla hodně pozdě a neměla šanci něco změnit.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Přesto se ještě Dynamo dostalo do útočného pásma, kde se stihlo rozestavět, ale nepřineslo to kýžený efekt. Dnešní zápas je už dávno rozhodnutý.
     
    59:13
    Moskva ještě mohla vymyslet nějakou akci v útočném pásmu, ale to byl musela vyhrát vhazování v útočné třetině. To se jí však nepovedlo.
     
    59:02
    Dnešní utkání sleduje 6500 diváků.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
    57:01 Igor POLYGALOV - 5:2
     
    57:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskva přece jen střílí dneska ještě jednu branku! Juuso Hietanen našel volného IGORA POLYGALOVA, jenž přidal druhou branku svého týmu v tomto utkání velmi povedenou tečí. Asistence: Juuso Hietanen a Dmitrij Mojsejev.
     
    56:49
    Na druhé straně chtěli ještě zaútočit hokejisté v bílém, jenže se dostali jen kousek za modrou čáru, kde jim byl kotouč zase rychle odebrán.
     
    56:17
    Jaroslavl navíc stále nemá dost. Přihnala se s dalším útokem, který vyvrcholil střelou od mantinelu. Ta však nebyla přesná a šla mimo tři tyče.
     
    55:16
    Tohle už bude asi poslední rána do zad pro Moskvu. Ta v posledních minutách sice byla lepším týmem, ale gólovou šanci neměla ani jednu.
    54:33 Pavel KUDRJAVCEV - 5:1
     
    54:33
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak tady je rozhodnuto, jelikož domácí hráči přidávají pátou branku v utkání! Pavel Kraskovskij objel krásně celou branku, načež naservíroval puk křižnou přihrávkou přesně na hůl PAVLA KUDRJAVCEVA, jenž neměl nejmenší problém s trefením odkryté branky. Asistence: Pavel Kraskovskij.
     
    53:31
    Dmitrij Mojsejev se dostal ke střele kousek od útočné modré. Jeho pokus Alexandr Lazušin viděl a chytil. Následuje poslední komerční pauza dnešního utkání.
     
    53:09
    Grigorij Denisenko se hnal s kotoučem do lepší střelecké pozice, ovšem byl zastaven. Hodně zle se podíval na rozhodčího, avšak ten vylučovat nebude.
     
    52:21
    Daniil Misjul dostal nabito na modrou, tak neváhal a vypálil z první. Svou druhou branku v zápase ovšem nepřidal, jelikož jeho pokus nebyl přesný.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 16. Misjul (Kraskovskij), 29. Alexejev (Sannikov, Rafikov), 29. Lander (Rattie), 43. Rafikov (J. Averin, Apalkov), 55. Kudrjavcev (Kraskovskij) – 20. Šipačov (Ljamin, A. Petersson), 58. Polygalov (Hietanen, Mojsejev)


    Lokomotiv Jaroslavl: Lazušin (Konovalov) – Savčenko, Kronwall, Nakládal, Rafikov, M. Osipov, Čerepanov, Misjul – Lander, S. Da Costa, Rattie – J. Averin, Sannikov, Alexejev – Ivanov, Denisenko, Kajumov – Iljenko, Apalkov, Kraskovskij – Kudrjavcev.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Hietanen, J. Zajcev, Volkov, Mironov, Ljamin, Grigorjev, Ogurcov – A. Petersson, Jaškin, Šipačov – Polygalov, Mojsejev, V. Kuljomin – Alexejev, Igumnov, Brjukvin – Kruglov, Afinogenov, Indrašis – Michajlov.

    Rozhodčí: Gofman, Hribik – Goljak, Nikolajev

    Diváci: 6500
    ocianews.com