Třemošná – Chomutov 4:6 (kon.) | Mountfield HK – Jihlava 4:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (0:0, 4:0, 0:2)
HC Dukla Jihlava
Pátek 13.09.2019, 17:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    49:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka také na druhé straně! Po krásné kombinaci se po přihrávce Nevšímala k zakončení dostal kapitán MATYÁŠ SAPÍK, na kterého zívala prázdná brána. Asistence: Jan Nevšímal a Marek Melenovský.
     
    44:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Máme tady snížení skóre! Daniel Pavelec postupoval od levého mantinelu před Žalčíka, který zastavil jeho střelu, ale neviděl, kam se kotouč odrazil. Puk se tak dostal na hůl JANA NEVŠÍMALA, jenž snížil stav střelou do prázdné branky. Asistence: Daniel Pavelec.
     
    37:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka! Po střele Pajera od modré čáry se k dorážce dostal MATYÁŠ BUDINA, který doklepl puk za Maláče. Asistence: Lukáš Pajer, Marek Pelda.
     
    36:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z další akce už ale hradecké duo skóruje! ADAM JIRKŮ vyvezl kotouč zpoza brány na pravý kruh a z otočky jej poslal na branku. Zamířil přitom tak přesně, že hrací předmět zaplul přímo pod horní tyčku. Asistence: David Brožek.
     
    27:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pajer obkroužil branku, snažil se zakončit. Puk se odrazil do předbrankového prostoru, kde byl připravený MICHAL BENEŠ, jenž doklepl kotouč do odkryté brány. Asistence: Lukáš Pajer.
     
    22:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hned po skončení trestu Lvi otevírají skóre. Pinkas křižnou přihrávkou našel MATĚJE NOVOTNÉHO, který objevil místo u bližší tyče. Asistence: Matěj Pinkas.
    Marken.cz

    Petr Koval

    Branky a nahrávky: 23. Novotný (Pinkas), 28. Michal Beneš (Pajer), 37. Jirků (Brožek), 38. Matyáš Budina (Pajer, Pelda) – 45. Nevšímal (Pavelec), 50. Sapík (Nevšímal, Melenovský)


    Mountfield HK: Žalčík (Tichý) – Táborský, Beran, Boukal, Havlíček (C), Pelda, Jerman, Pinkas – Budina (A), Pajer, Jirků, Beneš Matěj (A), Novotný, Souček, Brožek, Moravec, Beneš Michal.
    HC Dukla Jihlava: Maláč (Černý) – Vranka, Adam, Hrbek, Janda, Macek (A), Sapík (C), Šabatka – Pavelec, Melenovský (A), Sopotnik, Jungwirth, Eremiáš, Nevšímal, Mlejnek, Zdarsa, Juřička, Bulík.

    Rozhodčí: Barek – Jiruška, Řezníček
    thejrc.org