Ústí n/L – Jihlava 2:3 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 3:2 (2:1 po s.n.) | Havířov – Vsetín 2:0 (kon.)
Sokolov – Poruba 2011 3:5 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 1:7 (kon.) | Benátky n/J – Slavia 3:1 (kon.)
Třebíč – Přerov 4:5 (po pr.)
po prodl.
SK Horácká Slavia Třebíč
4:5 (2:0, 0:3, 2:1 - 0:1)
HC ZUBR Přerov
Sobota 14.09.2019, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:46 Darek HEJCMAN - 4:5
     
    63:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí Forman byl podle většiny diváků na stadioně zastaven nedovoleným způsobem, ale rozhodčí hru nepřerušil a DAREK HEJCMAN se dostal až před Jekela a překonal ho střelou mezi betony. Domácí s tím ale nic neudělají a Přerov bere výhru v prodloužení. Bez asistence.
    54:07 Jiří KRISL - 4:4
     
    54:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přeci jen se povedlo JIRKOVI KRISLOVI prosadit! Na druhý pokus mu rána vyšla lépe a od modré vyrovnal na 4:4! Asistence: Jakub Navrátil.
    51:00 David MICHÁLEK - 4:3
     
    51:00
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíčští si berou vedení opět na svou stranu! Po nenápadné akci se chvíli po buly prosazuje DAVID MICHÁLEK, který úspěšně tečoval puk před brankovištěm. Asistence: Martin Šťovíček.
    41:22 Tomáš HAVRÁNEK - 3:3
     
    41:22
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Třebíčští se protlačili do útočné třetiny, MIchálek poslal kotouč na Šťovíčka, který našel zcela volného před brankou TOMÁŠE HAVRÁNKA. Ten si zpracoval puk na bekhend a procpal ho skrz výstroj Petráska. Asistence: David Michálek a Martin Šťovíček.
    37:27 Radek ČÍP - 2:3
     
    37:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři otáčejí stav zápasu! Domácí nechali trestuhodně volného RADKA ČÍPA , který jel sám na brankáře a následně lehce zpomalil a trefil přesně volný prostor nad lapačkou Jekela. Asistence: Mikuláš Zbořil.
    34:04 Tomáš SÝKORA - 2:2
     
    34:04
    Přerov právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Zubři sice nevytvořili nějaký zámek, ale prosadili se po rychlé akci. Číp našel mezi kruhy Hejcmana, kterého ještě stihl Jekel zastavit betonem, ale puk se odrazil přímo na hůl TOMÁŠE SÝKORY a ten z první skóruje. Asistence: Darek Hejcman a Radek Číp.
    20:16 Jakub NAVRÁTIL - 2:1
     
    20:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak tohle je neskutečný nástup Přerova do druhé periody! po nahrávce Černého se prosazuje před brankovištěm JAKUB NAVRÁTIL a stav zápasu je jen o jednu branku! Asistence: Robert Černý.
    19:24 Tadeáš KRÁL - 2:0
     
    19:24
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle je branka do šatny! Vodný krásně uvolnil TADEÁŠE KRÁLE, který nabrusli až před brankáře a i když byl celkem v úhlu, dokázal kotouč poslat krásně nad rameno Petráska a stav je 2:0. Asistence: Michal Vodný.
    14:52 Martin ŠŤOVÍČEK - 1:0
     
    14:52
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Máme zde první branku zápasu! Nebyla to typická přesilovková akce, ale na to se historie ptát nebude! Skvělou práci předvedl David Michálek, ten přešel přes hráče hostů a následně vybídl k zakončení MARTINA ŠŤOVÍČKA, který z levého kruhu poslal touš přesně za brankáře! Asistence: David Michálek.
    Marken.cz

    Josef Prášek

    Branky a nahrávky: 15. Šťovíček (Michálek), 20. Tadeáš Král (Vodný), 42. T. Havránek (Šťovíček, Michálek), 51. Michálek (Šťovíček) – 21. Navrátil (R. Černý), 35. T. Sýkora (Hejcman, Číp), 38. Číp (Zbořil), 55. Krisl (Navrátil), 64. Hejcman


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Jenáček, Nedbal, Forman, Padrnos, V. Čejka (C), Furch – P. Kratochvíl, Nedvídek, Psota (A) – Vodný (A), Šťovíček, T. Havránek – Malec, Tadeáš Král, Paták – Havlát, Michálek, Ferda – Podlaha.
    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Šimonů) – Krisl (A), R. Černý, Kubeš, Zbořil (A), Weinhold, Čáp – T. Doležal, Pšurný, Navrátil – Moučka, Hejcman, Číp – Goiš, T. Sýkora (C), M. Kratochvil – Dufek, F. Dvořák, Süss – Indrák.

    Rozhodčí: Barek, Vrba – Bohuněk, Zedník

    Diváci: 1973
    thejrc.org