Janov – Atalanta BC 1:2 (kon.) | Brescia – Bologna 3:4 (kon.) | Parma – Cagliari 1:3 (kon.)
Spal – Lazio 2:1 (kon.) | AS Řím – Sassuolo 4:2 (kon.) | Hellas Verona – AC Milán 0:1 (kon.)
konec
AS Řím
4:2 (4:0)
US Sassuolo Calcio
Neděle 15.09.2019, 18:00Italská Serie A • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    72. Domenico BERARDI - 4:2
     
    72
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je DOMENICO BERARDI. Že by ještě šance pro hosty? Ztrácejí už jen 2 góly a mají ještě 20 minut. To nejsou nejhorší vyhlídky. Zmatky ve vlastním vápně vyústily v branku Berardiho, při které byli domácí "bezzubí". Asistence: Alfred Duncan.
    53. Domenico BERARDI - 4:1
     
    53
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je DOMENICO BERARDI. Hosté snižují! Krásnou ránu z přímého kopu poslal Berardi. Míč "lízl" břevno a zapadl dovnitř branky.
    33. Justin KLUIVERT - 4:0
     
    33
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JUSTIN KLUIVERT. Hráči Sassuola si nepohlídali Kluiverta, který byl na hranici ofsajdu. To zjistil Pellegrini a vyslal na něj pas. KLUIVERT naběhl za obranu a v souboji 1 na 1 s Consiglim se prosadil. Asistence: Lorenzo Pellegrini.
    22. Henrich MCHITARJAN - 3:0
     
    22
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Autorem branky je HENRICH MCHITARJAN. Velký debut tohoto arménského hráče! Potvrdilo se to, co jsem říkal. Mchitarjana opět nikdo nedokázal pořádně hlídat a ten si velmi hezkou střelou svůj debut pořádně osladil. Asistence: Lorenzo Pellegrini.
    19. Edin DŽEKO - 2:0
     
    19
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Autorem branky je EDIN DŽEKO. Nynější centr už byl ale skvělý a přesně tam, kam měl. Na míč si naběhl opět DŽEKO a šťastně ho poslal do sítě. Brankář Consigli si na něj sice sáhl, ale vypadl mu. Asistence: Aleksandar Kolarov.
    13. Bryan CRISTANTE - 1:0
     
    13
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Autorem branky je BRYAN CRISTANTE. Nyní už však míč v síti končí! Roh odehrál Pellegrini přímo na bližší tyč, kde se nacházel CRISTANTE a ten hlavičkou pohotově míč odpálil do branky. Asistence: Lorenzo Pellegrini.

    Jiří Polášek

    Branky: 13. Cristante (Lorenzo Pellegrini), 19. Džeko (Kolarov), 22. Mchitarjan (Lorenzo Pellegrini), 33. Kluivert (Lorenzo Pellegrini) – 53. D. Berardi, 72. D. Berardi (Duncan)

    Karty:   28. Lorenzo Pellegrini (ASR) – 42. Obiang (SAS), 82. Toljan (SAS)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 4:5. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:9.
    AS Řím: Pau López – Florenzi (C) (73. Spinazzola), Mancini, Fazio, Kolarov – Veretout, Cristante – Mchitarjan, Lorenzo Pellegrini (86. Pastore), Kluivert – Džeko.
    Náhradníci: Fuzato, Mirante – Juan Jesus, Santon, Spinazzola, Çetin, Antonucci, Pastore, Diawara, Zaniolo, N. Kalinić.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Marlon, Chiricheş, G. M. Ferrari, Peluso (70. Müldür) – Duncan (85. Traorè), Obiang, Locatelli (47. Toljan) – D. Berardi (C) – Caputo, Derfel.
    Náhradníci: Pegolo, Russo – Tripaldelli, Müldür, Toljan, Traorè, Ghion, L. Mazzitelli, Boga, Raspadori, Kiriakopoulos, Romagna.
    thejrc.org