Turín – Lecce 1:2 (kon.)
konec
Turín FC
1:2 (0:1)
US Lecce
Pondělí 16.09.2019, 20:45 • Stadio Olimpico Grande Torino • Italská Serie A • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 7:7. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:18. (22:49:20)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Lecce, které svého soupeře porazilo poměrem 2:1. Turín sice vstupoval do druhého poločasu za nepříznivého stavu, avšak hned v úvodu se mu podařilo vybojovat pokutový kop, který Belotti proměnil. Následně jsme sledovali vyrovnanou podívanou, která nabídla další branku Lecce, jenž si jednobrankové vedení pohlídalo až do poslední vteřiny.
     
    90+10
    Konec zápasu.
     
    90+9
    Tak nakonec nebude, jednalo se ale o hodně hraniční zákrok!
     
    90+7
    Hlavní sudí jde situaci v pokutovém území zkoumat k videu, dost možná to bude penalta pro Turín!
     
    90+5
    Belotti si dokázal navést míč na pravou nohu, avšak poté výrazně minul branku. Posléze se domácím podařilo vybojovat roh, po kterém se Turín dožadoval penalty.
     
    90+3
    Gabriel byl před malým momentem ošetřován, díky čemuž nasbíral cenné vteřinky. Jeho celek se nachází na druhé straně, tedy daleko od vlastní svatyně.
     
    90+1
    Před brankářem Gabrielem se utvořil velký závar, přičemž se o zakončení pokoušela hned dvojice hráčů, avšak ta míč nedopravila za hostujícího brankáře.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Turín i nadále prohrává o jednu branku, na vyrovnání tak nemá zas tak moc času.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Andrea Rispoli (US Lecce).
     
    87
    Zaza to zkoušel hodně teatrálním pádem, který sudí ignoroval. Místo toho hra pokračovala, díky čemuž hráči Lecce nasbírali další cenné vteřinky na polovině soupeře.
     
    86
    Z otočky se pokoušel vypálit právě Mancosu, avšak jeho rána neměla šanci na prostřelení hustého bloku. Na druhé straně se po souboji svalil na zem Meite.
     
    85
    Gabriel si dával s odkopem od své branky celkem dost načas, avšak nakonec mu to u sudího prošlo. Jeho nákop směřoval přesně na hlavu Mancosua.
     
    82
    Poprvé se k míči dostal střídající Verdi, který se pokoušel proniknout přes přehuštěný střed hrací plochy, avšak tam byl zastaven čistým způsobem.
     
    81
    Střídání v týmu US Lecce: ze hřiště odchází Žan Majer, přichází Jevhen Šachov.
     
    81
    Také domácí hráči se pokusili zahrozit prostřednictvím rohového kopu. Ten se nebezpečně stáčel do malého vápna, kde daleko vedle branky hlavičkoval Izzo.
     
    80
    Lecce si vyzkoušelo další rohový kop, po kterém se zrodil bleskový protiútok. Zaza spolupracoval s Belottim, jehož zakončení Gabriel vyrazil do strany.
     
    79
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Lorenzo De Silvestri, přichází Diego Laxalt.

    David Suchý

    Branky: 58. Belotti (pen.) – 35. Farias, 73. Mancosu

    Karty:   40. Berenguer (TUI) – 15. Rossettini (LCC), 18. Lucioni (LCC), 44. Farias (LCC), 50. Lapadula (LCC), 56. Tabanelli (LCC), 88. Rispoli (LCC)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 7:7. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:18.
    Turín FC: Sirigu – Izzo, Djidji, Bonifazi – De Silvestri (79. Laxalt), Baselli (72. Verdi), Rincón, Meïté, Aina – Belotti (C), Berenguer (46. Zaza).
    Náhradníci: Rosati, Ujkani – Bremer, Edera, Laxalt, Lukić, Millico, Parigini, Lyanco, Zaza, Verdi.

    US Lecce: Gabriel – Rispoli, Lucioni (C), Rossettini, Calderoni – Tabanelli, Tachtsidis, Majer (81. Šachov) – Falco – Lapadula (63. Babacar), Farias (62. Mancosu).
    Náhradníci: Vigorito, Bleve – Benzar, Dumančić, Gallo, La Mantia, Mancosu, Petriccione, Riccardi, Šachov, Vera, Babacar.

    Rozhodčí: Giua – Ranghetti, Imperiale
    thejrc.org