Košice – Trenčín 3:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 6:0 (kon.) | Poprad – MAC Budapešť 6:5 (po pr.)
Detva – Zvolen 5:6 (kon.) | Miskolc – Michalovce 4:1 (kon.) | HC Slovan – Nové Zámky 6:7 (kon.)
konec
HK Nitra
6:0 (1:0, 1:0, 4:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Úterý 17.09.2019, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nitra v tretej tretine prekonala hosťujúcich gólmanov až štyrikrát a pred domácimi fanúšikmi zaknihovala hladké víťazstvo 6:0. S týmto konštatovaním sa s vami lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (20:20:09)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:28
    Nitra dala gól!
    Domáce mužstvo skóruje vo vlastnom oslabení. Postaral sa o to ANDREJ KOLLÁR, ktorý strieľal z otočky presne do vinkla. Bez asistencií.
     
    59:20
    Smutný sa vracia na ľadovú plochu. Keďže domáci kapitán Mezei dostal trest 2+2 minúty, hostia majú v samom závere zápasu k dispozícii skrátenú presilovku.
     
    58:00
    Zdá sa, že duel sa už iba dohráva. Domáci fanúšikovia už oslavujú víťazstvo a zisk troch bodov.
     
    57:40
    Pomer síl na ľadovej ploche sa v závere duelu vyrovnáva, oba celky hrajú so štyrmi hráčmi. Uvidíme, či viac priestoru prinesie ešte nejaké presné zásahy.
     
    57:20
    Vylúčenie v tíme HK 32 Liptovský Mikuláš (Michal Smutný – 2 min., hákovanie).
     
    56:30
    Nitra síce buly vyhrala, ale puk sa jej nepodarilo vyhodiť von z pásma a musí sa brániť. Liptáci majú k dispozcii početnú výhodu o jedného muža.
     
    56:26
    Vylúčenie v tíme HK Nitra (Branislav Mezei – 2 min., hákovanie + 2 min., krosček).
     
    55:37
    Hrušík bojoval o puk pri mantinel v útočnom pásme. Síce ho tam udržal, ale nedokázal vystreliť a ani prihrávať, takže gólman Bátory teraz nezasahuje.
     
    55:00
    Pri päťgólovom náskoku domácich môžeme hovoriť o tom, že o osude zápasu je rozhodnuté. Otázkou záverečných minút bude, či sa Liptákom podarí aspoň raz prekonať Hanuljaka.
     
    53:53
    Nitra dala gól!
    Domáci hráči upravujú skóre už na 5.0. Postaral sa o to MATÚŠ RAIS veľmi prudkou strelou od modrej čiary, na ktorú Bátory nestihol zareagovať. Asistencia: Daniil Fominych.
     
    53:19
    Hostia sa pretlačili k bránke súpera. Ozolins to skúsil k pravej žrdi, le tú si Hanuljak pokryl.
     
    53:10
    Nitra sa udržala v útočnom pásme a bola z toho dobrá šanca. Čaládi bol na ľavej strane pred odkrytou časťou bránky, avšak Minárik sa z pravého kruhu rozhodol strieľať. Bátory to prečítal a úspešne zasiahol.
     
    52:20
    Nitrianski hráči získali puk. Do útočnej tretiny ho popri ľavom mantineli dostal Gabrielle a zadovkou chcel ponúknuť strelu spoluhráčom, ale nikoho nenašiel.
     
    51:55
    Zakončeni hosťujúcich Liptákov bolo zrazené na ochrannú sieť. Nasleovať bude vhadzovanie po pravej ruke gólmana Hanuljaka.
     
    51:20
    Žiaden tlak ale na ľadovej ploche nevidíme, a to ani na jednej strane. Zdá sa, že duel sa bude už iba dohrávať v ľahšom tempe.
     
    50:55
    Liptáci majú puk na svojich hokejkách, ale iba pri mantineli za Bátoryho bránkou. Nitra súpera nikam nechce pustiť.

    Onlajny.eu

    Branky a nahrávky: 16. Kollár (Šimun, Mezei), 24. Kerbashian (Scheidl), 47. Šimun (Fominych, Nemec), 48. Lušňák (Kollár, Rais), 54. Rais (Fominych), 60. Kollár


    HK Nitra: Hanuljak (Šimboch) – M. Rais, Mezei, Olsen, Š. Nemec, Versteeg, Sloboda, Pätoprstý, Korím – Rác, Kollár, Lušňák – Gabrielle, Kerbashian, Scheidl – Fominych, Fetkovič, Šimun – Hrušík, Minárik, Čaládi
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Zalivin (Bátory) – Petran, Burzík, Smutný, Cebák, Stehlík, J. Nemec, Mezovský, Droppa – Ri. Huna, Ró. Huna, Kriška – J. Sukeľ, Piatka, Ru. Huna – Vybiral, Ozolins, Nechaj, Lištiak, Uhrík, Michalík

    Rozhodčí: Snášel, Nagy – Šoltés, Soltész
    thejrc.org