Sparta – Třinec 4:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:2 (0:1, 1:1, 3:0)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 19.09.2019, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Jiří SMEJKAL - 4:2
     
    59:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pojistka v podobě čtvrtého gólu na domácí straně! Růžička tentokrát v roli nahrávače našel na útočné modré JIŘÍHO SMEJKALA a ten už neměl problém dopravit kotouč do opuštěné klece. Asistence: Vladimír Růžička.
    56:44 Lukáš ROUSEK - 3:2
     
    56:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Lukááš Rouseek! Sparťané nyní hlasitě skandují jméno sparťanského útočníka LUKÁŠE ROUSKA, který si zpracoval nahození na zadní mantinel od Blaina a pak už jen pohodlně zasunul. Asistence: Jeremie Blain.
    40:24 Petr KALINA - 2:2
     
    40:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    A po necelé půlminutce třetí třetiny máme tady ve Vysočanech opět vyrovnáno! PETR KALINA vyslal střelu od modré čáry a Petr Kváča podruhé v zápase kapituluje! Bez asistence.
    22:36 Robert ŘÍČKA - 1:2
     
    22:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané však krátce poté korigují! Blain zasekl hru na pravém křídle a nahrál přesně na ROBERTA ŘÍČKU, který před Kváčou dorazil kotouč do třinecké klece. Asistence: Jeremie Blain, Lukáš Rousek.
    21:39 Michal KOVAŘČÍK - 0:2
     
    21:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí se dostali do zámku a hned je z toho gól. Ondřej Kovařčík přihrál na MICHALA KOVAŘČÍKA, který pohotově zavěsil do domácí branky. Hosté odskakují na rozdíl dvou branek. Asistence: Ondřej Kovařčík, Aron Chmielewski.
    10:58 Milan DOUDERA - 0:1
     
    10:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už to ale Ocelářům vyšlo na jedničku a mohou se radovat z vedení! MILAN DOUDERA dostal dobrou přihrávku na modrou a čistým průstřelem otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Petr Vrána.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 23. Říčka (Blain, Rousek), 41. Kalina, 57. Rousek (Blain), 60. Smejkal (V. Růžička) – 11. M. Doudera (P. Vrána), 22. M. Kovařčík (O. Kovařčík, Chmielewski)


    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Machovský) – Blain, Kalina, Košťálek, Polášek, Ďaloga, T. Pavelka, Krutil – Smejkal, V. Růžička, Řepík – Kudrna, Pech, Forman – Rousek, Sukeľ, Říčka – Dočekal, Klíma, Buchtele.
    HC Oceláři Třinec: Kváča (Bartošák) – Gernát, Roth, Galvinš, Hrachovský, Dravecký, M. Doudera, Haman – Chmielewski, P. Vrána, Stránský – Novotný, Marcinko, Hrňa – Adamský, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Hladonik, Kofroň.

    Rozhodčí: Hodek, Pražák – Komárek, Frodl

    Diváci: 7175
    thejrc.org