K. Vary – Kladno 7:4 (kon.) | Litvínov – Pardubice 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
Zlín – Olomouc 1:4 (kon.) | Vítkovice – Liberec 4:5 (2:3 po s.n.) | Mountfield HK – Plzeň 6:5 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
7:4 (4:0, 2:3, 1:1)
Rytíři Kladno
Pátek 20.09.2019, 17:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:38 Tomáš VONDRÁČEK - 7:4
     
    59:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    TOMÁŠ VONDRÁČEK v posledních sekundách definitivně rozhoduje o vítězi utkání, od pravého mantinelu trefil prázdnou klec. Bez asistence.
     
    44:36
    Martin Kehar (KLA) si vysloužil dvouminutový trest za nedovolené bránění.
    41:33 Jaromír JÁGR - 6:4
     
    41:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    JAROMÍR JÁGR se v svém prvním letošním extraligovém utkání prosazuje, po získání kotouče si sjel do mezikruží odkud zkušeně trefil levý horní roh Novotného klece. Asistence: Arthur Brendan O'Donnell, Jakub Valský.
     
    40:00
    Vladimír Eminger (KVA) je na závěr druhého dějství vyloučen na dvě minuty za hákování.
    33:09 Ladislav ZIKMUND - 6:3
     
    33:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    LADISLAV ZIKMUND dostal jako třetí kladenský hráč puk do brány, po nahození jedním z jeho spoluhráčů se puk odrazil nejprve od jeho hole a následně od těla až za Novotného. Asistence: Jakub Valský, Martin Kehar.
    30:27 Jakub HAJNÝ - 6:2
     
    30:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na druhou střelu JAKUBA HAJNÉHO domácí gólman již nestačil, kladenský forvard si najel zpoza brány do střelecké pozice a zblízka dostal kotouč do sítě. Asistence: David Stach.
    26:45 Tomáš RACHŮNEK - 6:1
     
    26:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Neskutečná kanonáda! Rychlou odpověď na Jelínkův gól zajistil TOMÁŠ RACHŮNEK, který si s pukem najel do mezikruží odkud bekhendem poslal kotouč k levé tyči. Asistence: Dávid Gríger.
    26:07 Šimon JELÍNEK - 5:1
     
    26:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak si dočkali i hosté! Jako první dostal puk za Novotného ŠIMON JELÍNEK svou střelou od modré. Asistence: Brendon Nash, Tomáš Kaut.
    25:02 Adam Raška I - 5:0
     
    25:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarskou arénou zní píseň "Pátá" a domácí slaví, ADAM RAŠKA vypálil zblízka a poslal puk pod víko kladenské brány. Asistence: Ondřej Beránek.
    17:42 Tomáš RACHŮNEK - 4:0
     
    17:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí trestají Jágrův faul! TOMÁŠ RACHŮNEK byl připraven v předbrankovém prostoru a perfektně tečoval nastřelený puk až do sítě.. Asistence: Matěj Stříteský, Jakub Flek.
     
    17:09
    Domácí si zahrají další přesilovku, na dvě minuty za sekání si jde sednout Jaromír Jágr (KLA).
     
    13:57
    Tomáš Kaut (KLA) si po pozastavení hry neodpustil pošťouchnutí hokejkou, a je tak vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    12:16
    Střídání v týmu Rytíři Kladno: ze hřiště odchází Adam Brízgala, přichází Lukáš Cikánek.
    12:16 Tomáš MIKÚŠ - 3:0
     
    12:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je tu třetí branka Energie! Ondřej Beránek přihrál od pravého mantinelu TOMÁŠI MIKÚŠOVI, který poslal od pravého kruhu puk do levého horního rohu kladenské klece. Asistence: Ondřej Beránek.
    09:41 Albert MICHNÁČ - 2:0
     
    09:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ačkoliv Kladno využilo coach challenge, první extraligová branka ALBERTA MICHNÁČE však platí, ten vypálil z předbrankového prostoru a přesně trefil mezeru mezi betony hostujícího gólmana. Asistence: Martin Kohout.
    07:00 Martin KOHOUT - 1:0
     
    07:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Parádní akci si zelenobílí vytvořili ve vlastním oslabení po chybě Kladna v útočném pásmu, Martin Kohout se zmocnil puku a dojel s ním až před bránu, odkud přihrál Tomáši Mikúšovi, ten napoprvé bránu netrefil, puk si zpoza brány ale vzal MARTIN KOHOUT a bekhendově zakončil do odkryté sítě. Asistence: Tomáš Mikúš.
     
    05:03
    Je tu další vyloučení, za zdržování hry posunutí brány obdržel dvouminutový trest Filip Novotný (KVA).
     
    03:35
    Hosté se mohli radovat z dvojitého vyloučení na karlovarské straně poté, co Dominik Graňák (KVA) dostal dvě minuty za nedovolené bránění a ve stejný čas byl na dvě minuty vyloučen i Michal Plutnar (KVA) za podrážení. Kladno si ale dvojitou přesilovkou nezahraje, jelikož David Stach (KLA) pochybil na vhazování a za porušení postupu jde také na dvě minuty.
    Marken.cz

    Jakub Mahr

    Branky a nahrávky: 7. Kohout (T. Mikúš), 10. Michnáč (Kohout), 13. T. Mikúš (O. Beránek), 18. T. Rachůnek (Stříteský, Flek), 26. Raška I (O. Beránek), 27. T. Rachůnek (Gríger), 60. Vondráček – 27. Jelínek (Nash, T. Kaut), 31. Hajný (Stach), 34. Zikmund (Valský, Kehar), 42. Jágr (O'Donnell, Valský)


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, M. Rohan, Eminger, Kubka – T. Rachůnek (A), Gríger, Flek – T. Mikúš, Raška I, O. Beránek – Michnáč, T. Knotek, Kohout – Koblasa, Skuhravý (C), Vondráček.
    Rytíři Kladno: Brízgala (13. Cikánek) – Austin, Lakos, Nash, Kehar (A), Smetana, Barinka – Valský, Zikmund, Jágr – O'Donnell, Stach, Réway – Redlich, Machač, J. Strnad (C) – Hajný, T. Kaut (A), Š. Bláha – Jelínek.

    Rozhodčí: Horák, Svoboda – Gerát, Hynek

    Diváci: 4961
    thejrc.org