K. Vary – Kladno 7:4 (kon.) | Litvínov – Pardubice 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
Zlín – Olomouc 1:4 (kon.) | Vítkovice – Liberec 4:5 (2:3 po s.n.) | Mountfield HK – Plzeň 6:5 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:1 (1:0, 2:1, 3:0)
Berani Zlín
Pátek 20.09.2019, 17:00 • Svijanská aréna Liberec • turnaj O Pohár DHL • 5. kolo
Partner:
     
    53:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři přidávají šestý gól! Výbornou akci předvedla libercká trojice Gajda, Měchura a Kovář. Po kombinaci zakončil PETR GAJDA z bezprostřední blízkosti za Kořénka a posílá svůj tým už do vysokého vedení. Asistence: Adam Měchura, Filip Kovář.
     
    48:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Petr Had nahodil puk od modré čáry a hostující gólman přes skrumáž hokejistů neměl šanci nic vidět. ADAM MĚCHURA však kotouč se štěstím tečoval přímo za beznadějného brankáře. Asistence: Petr Had.
     
    46:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Petr Šafařovský dostal diagonální přihrávku, který šikovně nahrál na DOMINIKA ŠELIGU, jenž pohotově zakončil do prázdné brány! Asistence: Petr Šafařovský.
     
    39:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté proměňují přečíslení pět na tři! Zpoza kruhu střílel VOJTĚCH DOBIÁŠ, který se trefil přímo za libereckého gólmana a snižuje na 1:3. Asistence: Matyáš Hamrlík, Karel Holík.
     
    33:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Benjamin Vomáčka jel na bránu a jeho střelu bekhendem Kořének betonem vyrazil přímo na volného ADAMA LIŠKU, jenž bezproblémově zakončil do prázdné brány! Tygři tak vedou již o tři branky. Asistence: Benjamin Vomáčka.
     
    28:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme tu přece jen další gól! LUKÁŠ NEZBEDA jel podél levého mantinelu a následně se dostal až k brankové čáře u levé tyče, kde naprosto neuvěřitelně puk procpal z téměř nulového úhlu mezi tyč a tělo brankáře! Liberec tak zvyšuje své vedení na 2:0. Asistence: Filip Kovář, Filip Jansa.
     
    01:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté ztratili puk na modré čáře, kde se ho chopil FILIP KOVÁŘ, jenž si najel mezi kruhy a vystřelil ze zápěstí přímo pod rukavici! Tygři se ujímají vedení 1:0. Asistence: Jan Hampl.

    Kateřina Hamplová

    Branky a nahrávky: 2. Kovář (Hampl), 28. Nezbeda (Kovář, Jansa), 34. Liška (Vomáčka), 47. Šeliga (Šafařovský), 49. Měchura (Had), 54. Gajda (Měchura, Kovář) – 40. Dobiáš (Hamrlík, Holík)


    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Král) – Böhm, Ira, Šedivý, Hampl, Charvát (C), Kovář, Had (A) – Křepelka, Vomáčka, Šafařovský, Jansa, Liška, Klapka, Nezbeda, Rossmy, Šeliga (A), Gajda, Měchura.
    Berani Zlín: Kořének (Šerman) – Janošek, Hamrlík, Holík, Talafa, Jaroněk, Bednařík, Mikulík – Sebere, Weintritt, Lekeš, Podešva, Kozubík, Luža (A), Hrazdira, Dobiáš (C), Fajkus (A), Baďura, Apolenář.

    Rozhodčí: Jaroš – Podrazil, Hnát
    thejrc.org