Třinec – Žižkov 4:2 (kon.) | Dukla Praha – Ústí n. L. 3:2 (kon.) | Chrudim – Vlašim 1:1 (kon.)
Líšeň – Prostějov 3:0 (kon.) | Varnsdorf – Pardubice 1:2 (kon.) | Hr. Králové – Vyšehrad 1:0 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
3:2 (1:0)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Sobota 21.09.2019, 10:15 • Na Julisce, Praha-Dejvice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro dnešek z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (12:10:12)
     
    Dnešní utkání je u konce. Dukla nakonec po divokém druhém poločasu vítězí nad Ústím nad Labem 3:2. Hattrickem se blýskl Vojtěch Hadaščok.

    Domácí celek šel do vedení po gólu Vojtěcha Hadaščoka do vedení už v 11. minutě, gól byl nakonec ale kvůli signalizovanému ofsajdu zrušen. Velkou gólovou šanci si připsali hráči ve vínových dresech i ve 27. minutě, když z voleje na zadní tyči pálil Dominik Preisler. Nakonec ale nemířil přesně a ústeckou branku netrefil. O sedm minut později nepálil přesně při samostatném úniku ani Štěpán Krunert, který branku severočeského celku přestřelil. Ve 44. minutě už ale dukelská gólová radost mohla propuknout naplno. Na centr od levé tyče si vyskočil ze všech nejvýše Vojtěch Hadaščok a hlavičkou k tyči poslal Duklu do vedení

    Ve druhém poločase byly k vidění čtyři branky. Nejdříve poslal Vojtěch Hadaščok po parádní přihrávce za obranu ve 46. minutě Duklu do dvoubrankového vedení, pak už ale měli navrch hosté. Nejdříve v 67. minutě skóroval po samostatném úniku střídající Fortuna Bassey, o deset minut po nenápadné akci střelou k pravé tyči vyrovnal Lukáše Matějka. Rozhodující gól přišel až v 84. minutě, když se na přední tyči protlačil do zakončení centru Vojtěch Hadaščok.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání sleduje 761 diváků.
     
    90+2
    Jiří Miskovič (Ústí nad Labem) stáhl za polovinou hřiště Martina Chlumeckého k zemi, za což od rozhodčí dostal žlutou kartu.
     
    90+1
    Na polovině hřiště byl zfaulovaný Dominik Preisler, Dukla získává další cenné sekundy do konce utkání.
     
    90
    Rozhodčí nastavil tři minuty. Stihne Ústí ještě vyrovnat?
     
    88
    Nakrátko rozehraným rohem ušetřila Dukla několik cenných vteřin do konce utkání. Nakonec ale přeci jen přišla o balón.
     
    87
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Filip Hašek, přichází Tomáš Kott.
     
    87
    Další obrovská šance Dukly! Karsten Ayong parádní přihrávkou za hostující obranu našel Vojtěcha Hadaščoka, který se rázem ocitl v další gólové pozici. Tentokrát jeho razantní střelecký pokus k pravé tyči vytěsnil Marián Tvrdoň na roh.
     
    86
    Ústí se pokouší o finální nápor, zatažená dejvická obrana ale centr z levé strany bez větších problémů ustála.
     
    85
    Nevybíravě teď zajel Karsten Ayong do rozehrávajícího ústeckého obránce. Tohle mohlo být klidně oceněnou žlutou kartou.
     
    84
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je úžasný závěr dnešního zápasu! Střídající Karsten Ayong si vyměnil na levé straně hřiště míč s Dominikem Preislerem a poslal centr na přední tyč na VOJTĚCHA HADAŠČOKA, který hlavičkou k tyči posílá Duklu zpět do vedení. Dejvický ostrostřelec navíc touto brankou kompletuje svůj dnešní hattrick!
     
    82
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Štěpán Krunert, přichází Karsten Ayong.
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Daniel Richter, přichází Jiří Miskovič.
     
    81
    Ani třetí centr z rohu neohrozil domácí branku. Tentokrát se do zakončení zpoza vápna dostal jeden ze severočeských obránců, který ale vypálil pouze doprostřed branky, kde si s razantní trefou poradil Matúš Hruška.
     
    81
    I druhý roh Michala Bílka skončil sražený za domácí branku. Roh se tak bude opět opakovat.
     
    80
    Centr Michala Bílka na přední tyč propadl hloučkem hráčů až k Jiřímu Pimperovi, který se málem dostal do takřka stoprocentního střeleckého postavení. Na poslední chvíli ale jeden z domácích obránců odhlavičkoval míč za vlastní branku.
     
    79
    Po sraženém centru z levé strany bude Ústí zahrávat roh.
     
    78
    Nepřesná domácí kombinace končí nepřesnou přihrávkou středem hřiště, která skončila až u Mariána Tvrdoně. Zdá se, jakoby Dukle po obdržené brance došly všechny síly.
     
    77
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nenápadně vypadající ústecká akce končí gólem! Do zakončení na rohu šestnáctky se dostal hostující střelec LUKÁŠ MATĚJKA, který technicky poslal míč po zemi k pravé tyči. Matúš Hruška se po parádní trefě jen marně natahoval.
     
    76
    Centr Michala Bílka z levé strany se pokusil zakončit nigerský útočník Fortune Bassey nůžkami. Jeho nerazantní pokus letěl vysoko nad dejvickou branku.
     
    75
    I na druhé straně to vře. Prudký přízemní centr střídajícího Fortune Basseyho srazil jeden z obránců na roh.
     
    74
    Další nadějná akce Dukly! Na centr Dominika Preislera si vyskočil jeden z útočníků, který prodloužil centr na vzdálenější pravou tyč. Od té se míč odrazil ven z branky.
     
    73
    Dominik Preisler nedokázal vysokou přihrávkou přes celou šířku hřiště najít na pravé straně nabíhajícího Vojtěcha Hadaščoka. Míč nakonec skončil u jednoho z obránců, který míč ihned poslal do bezpečné vzdálenosti od vlastní branky.
     
    71
    Tak tohle mohlo být rozhodující! Dukla se hnala do přečíslení 3 na 2. Filip Hašek si jednoduše zasekl míč, otočil se a na druhé straně našel volného Vojtěcha Hadaščoka. Dejvický střelec si nakonec ale míč špatně zpracoval a nechal se od něj v silovém souboji s jedním z obránců odtlačit.
     
    70
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Róbert Kovaľ, přichází David Douděra.
     
    69
    Dukla kombinuje na polovině soupeře a marně hledá skulinky v ústecké defenzívě.
     
    67
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Parádní pas za dejvickou obranu dostal FORTUNA BASSEY, jednoduchou kličkou do strany si posadil brankáře Matúše Hrušku na zem a jednoduše skóroval do odkryté branky Dukly! Ústí se dostává na dostřel svého pražského soupeře a vypadá to, že závěr dnešního zápasu bude ještě dramatický.
     
    66
    Marek Krátký nakonec svým centrem z hloubi pole nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Dukla ustála i tenhle ústecký útok.
     
    65
    Na druhé straně teď může zahrozit Ústí. Jeden z útočníků byl totiž u levé lajny stažen k zemi, hostující hráči už se staví do vápna a připravují se na centr. Ten bude mít na starost Marek Krátký.
     
    64
    Michal Bílek (Ústí nad Labem) je po přerušení hry odměněn hlavním rozhodčím za svůj předchozí zákrok žlutou kartou.
     
    63
    Nadějný brejk Dukly ukončuje nepřesná přihrávka po výhodě po faulu Michala Bílka na jednoho z domácích hráčů.
     
    61
    Závar před domácí brankou ukončila nepřesná ústecká přihrávka na levé křídlo, která nenašla nikoho z hostujících a skončila v zámezí za domácí brankou.
     
    60
    Mohamed Doumbia našel nepřesnou přihrávku na druhou stranu hřiště pouze Fortune Basseyho, který se ihned vydal do nadějného ústeckého protiútoku. Nakonec nacentroval na levé křídlo na nabíhajícího Lukáše Matějku, který byl ale v důležitém hlavičkovém souboji s Jiřím Pirochem neúspěšný.
     
    59
    Do tutové šance se málem kvůli chybě v domácí obraně dostal Lukáš Matějka. Nakonec z nadějné pozice zpoza vápna dokázal vystřelit pouze doprostřed branky, kde míč schoval v náručí Matúš Hruška.
     
    58
    Štěpán Krunert svým centrem z hloubi pole na Dominika Preislera našel pouze hlavu jednoho z obránců, který ihned odhlavičkoval balón daleko od vlastní branky.
     
    57
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Václav Prošek, přichází Fortune Bassey.
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Marek Strada, přichází Tomáš Vlček.
     
    55
    Mohamed Doumbia (Dukla) byl v souboji o míč na polovině hřiště pozdě, za což si od hlavního arbitra vysloužil žlutou kartu.
     
    54
    Velká šance pro Ústí! Přihrávku z levé strany v bezprostřední blízkosti domácí branky obdržel severočeský útočník Lukáš Matějka. Napoprvé nedokázal prostřelit před sebou stojícího obránce, napodruhé navíc poslal míč vysoko nad branku Slováka Matúše Hrušky.
     
    52
    Volný přímý kop rozehrál Dominik Preisler, svým padáčkem za hostující zeď ale nenašel nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    51
    Filip Hašek dobře vystihl hostující rozehrávku a získal pro svůj tým míč. Přihrávkou našel Štěpána Krunerta, který vzápětí poslal balón na Vojtěcha Hadaščoka. Ten si sice nedokázal ideálně zpracovat míč, nakonec byl ale u balónu dřív než Jan Peterka (Ústí nad Labem), který si za svůj nevybíravý skluz vysloužil od rozhodčího žlutou kartu.
     
    50
    Nadějnou akci Dukly ukončuje ofsajd, ve kterém se nacházel Filip Hašek.
     
    49
    Rychlý domácí brejk! Rychlonohý Filip Hašek utekl svému obránci po pravé straně, a rázem tak svůj tým vyslal do přečíslení 2 na 1. To ale dukelský záložník nevyřešil ideálně, jelikož s přihrávkou na nabíhajícího Vojtěcha Hadaščoka váhal tak dlouho, až se k němu dobíhající obránce přiblížil a obral ho o míč.
     
    48
    Centr Michala Bílka z levé strany domácí branku neohrozil. Míč totiž letěl přesně na hlav jednoho z obránců.
     
    47
    Po sraženém centru z levé strany bude Ústí zahrávat rohový kop .
     
    46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to bylo opravdu rychlé! Filip Hašek našel parádním pasem za ústeckou obranu nabíhajícího VOJTĚCHA HADŠČOKA, který v samostatném úniku na severočeskou branku nezaváhal a technickou střelou k pravé tyči poslal Duklu do dvoubrankového vedení!
     
    46
    Druhý poločas rozehrál domácí Vojtěch Hadaščok, který tak bude po lehkém zranění na konci prvního poločasu pokračovat ve hře.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je u konce. Na dejvické Julisce je zatím k vidění spíše bojovný fotbal bez většího počtu gólových šancí. Dukla díky gólu v závěru poločasu vede nad celkem z Ústí 1:0.

    Domácí celek šel do vedení po gólu Vojtěcha Hadaščoka do vedení už v 11. minutě, gól byl nakonec ale kvůli signalizovanému ofsajdu zrušen. Velkou gólovou šanci si připsali hráči ve vínových dresech i ve 27. minutě, když z voleje na zadní tyči pálil Dominik Preisler. Nakonec ale nemířil přesně a ústeckou branku netrefil. O sedm minut později nepálil přesně při samostatném úniku ani Štěpán Krunert, který branku severočeského celku přestřelil. Ve 44. minutě už ale dukelská gólová radost mohla propuknout naplno. Na centr od levé tyče si vyskočil ze všech nejvýše Vojtěch Hadaščok a hlavičkou k tyči poslal Duklu do vedení.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:20.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Vojtěch Hadaščok zůstal po vstřeleném gólu ležet na zemi. Na hřišti navíc musel přijít týmový zdravotník, který dejvického střelce odvedl do zámezí.
     
    45
    Rozhodčí nastavil navíc jednu minutu.
     
    44
    Dukla právě vstřelila branku!
    A je tu první branka dnešního utkání! Mohamed Doumbia centrem z hranice na vápna našel u levé tyče volného jednoho z domácích fotbalistů, který přihrávkou zpět do vápna našel u pravé tyče volného VOJTĚCHA HADAŠČOKA. Ten ze všech hráčů vyskočil nejvýše a hlavičkou k tyči skóroval.
     
    43
    Dominik Preisler nedokázal nabíhajícímu spoluhráči do vápna vrátit balón, tohle mohla být nadějná dukelská akce.
     
    42
    Ústecký centr z hloubi pole z levé strany nikoho z modro-bílých hráčů ve vápně nenašel. Dukla ustála i tenhle severočeský útok.
     
    41
    Na polovině hřiště byl v hlavičkovém souboji nepříjemně faulován loktem Jiří Piroch. Už se ale zvedá a vypadá to, že by měl bez větších potíží pokračovat v dnešním zápase.
     
    39
    Ústecký faul při hlavičkovém souboji u pravé lajny ukončuje nadějný severočeský útok.
     
    38
    Nadějná akce hostující Army! Po nepodařené kličce Václava Proška ve vápně se míč odrazil k Matějovi Valentovi. Ústecký záložník se střelou dlouho neváhal a razantní trefou poslal míč do vnější sítě dukelské branky.
     
    37
    Na polovině hřiště byl v hlavičkovém souboji faulován Václav Prošek.
     
    36
    Štěpán Krunert našel na pravé straně nabíhajícího Dominika Preislera. Ten z kroku ale nenacentroval přesně. Míč přeletěl ústecké vápno a skončil v zámezí za brankou Mariána Tvrdoně.
     
    35
    Na polovině hřiště si pro faul po povedené změně směru došel Mohamed Doumbia. Dukla se tak na chvíli vymaní z ústeckého tlaku na rozehrávku.
     
    34
    Další velká šance Dukly! Parádní pas za hostující obranu dostal Štěpán Krunert, který se tak rázem ocitl v nadějné střelecké pozici tváří v tvář Mariánu Tvrdoňovi. Slovenský gólman nakonec nemusel proti domácí střele ani zasahovat, ta totiž proletěl půl metru nad břevnem.
     
    33
    Filip Hašek našel kousek za hranicí volného Martina Chlumeckého, který na nic nečekal a vypálil. Jeho razantní střelecký pokus letěl vysoko nad břevnem ústecké branky.
     
    32
    V silovém souboji u pravého rohového praporku Róbert Kovaľ strčil do svého soupeře, což neuniklo pomeznímu, který ihned signalizoval faul.
     
    32
    Ústecký útok ukončuje ofsajd Lukáše Matějky.
     
    31
    Ani napodruhé nebyl Michal Bílek úspěšný, tentokrát po výměně míče s jedním ze svých spoluhráčů přetáhl centr na zadní tyč, a poslal tak balón pouze do zámezí někam na atletický ovál dejvického stadionu.
     
    30
    Michal Bílek při svém pokusu nakonec našel pouze hlavu jednoho z obránců, který míč odhlavičkoval zpět do zámezí za branku Dukly. Ústí tak bude kopat další roh.
     
    29
    Po sraženém centru z levé strany bude Ústí zahrávat roh.
     
    28
    Do zakončení nohou po rohu se nakonec na hranici šestnáctky dostal Martin Chlumecký, jeho nepřipravená trefa ale letěl mimo tři tyče severočeské branky.
     
    27
    Střela Dominika Preislera nakonec byla podle všeho tečovaná, Dukla bude zahrávat roh.
     
    27
    Tak to byla šance! Róbert Kovaľ nejdříve z pravé strany našel ve vápně volného Filipa Haška, který se i před dobrou kličku do střely nedostal a radši vrátil míč zpět na domácího záložníka. Ten parádním centrem našel na zadní tyči nohu úplně volného Dominika Preislera, ten v tutové pozici z voleje nakonec vypálil pouze do vnější sítě.
     
    26
    Teď je to pro změnu Arma, která má míč ve svém držení a dlouze kombinuje. Dnešní zápas není zrovna parádní fotbalová podívaná.
     
    24
    Nadějný rychlý brejk Ústí! Dlouhý pas přes polovinu hřiště na nabíhajícího Václava Proška na levé straně ale mírně tečoval jeden z obránců, kvůli kterému míč změnil trajektorii a místo na nohu rychlonohého záložníka letěl pouze do zámezí.
     
    23
    Dukla kombinuje na polovině soupeře, marně ale hledá skulinku v ústecké defenzívě.
     
    21
    Mohamed Doumbia našel svým pasem za ústeckou obranu k pravé lajně pouze jednoho z obránců. O chvilku později navíc před polovinou hřiště fotbalistu v modro-bílém dresu zastavil nedovoleným způsobem.
     
    20
    Faulu při hlavičkovém souboji na polovině hřiště se dopustil Jan Peterka, když si ve vzduchu pomohl nedovoleným způsobem s Filipem Haškem.
     
    19
    Přihrávku na Štěpána Krunerta vystihl skluzem ústecký pravý záložník. Další útok Dukly tak končí už ve svém zárodku.
     
    18
    Michal Bílek našel svým centrem před domácí branku hlavu jednoho z obránců, který ale míč vyhlavičkoval pouze k Marku Krátkému, ten z voleje vystřelil. Jeho razantní pokus letěl několik metrů vedle domácí branky.
     
    17
    Po sraženém centru z pravé strany bude Ústí zahrávat roh, konkrétně Michal Bílek.
     
    16
    Další hostující centr, tentokrát z pravé strany. Ani tenhle ale neohrozil domácí branku Matúše Hrušky.
     
    15
    Další nadějná akce hostujícího Ústí! Václav Prošek našel centrem z levé strany volného Daniela Richtera, ten se pokusil kousek za hranicí šestnáctky míč zpracovat, to se mu nakonec nepodařilo, a balón mu tak utekl k jednomu z obránců.
     
    13
    Marek Strada nakonec dokázal z nadějné pozice kousek za šestnáctkou vypálit pouze do zdi před domácí brankou, odražený balón navíc získal jeden z domácích fotbalistů, který ihned zakládá rychlý protiútok Dukly.
     
    12
    Daniel Souček (Dukla) v hlavičkovém souboji na hranici šestnáctky trefil loktem Václava Proška, za což si vysloužil od rozhodčího žlutou kartu. Ústí navíc bude rozehrávat zajímavý standardní situaci, k míči už se staví Marek Strada a Michal Bílek.
     
    11
    A máme tu první dnešní branku! Vojtěch Hadaščok dostal z levé strany parádní pas před poloprázdnou ústeckou branku a doklepl míč za záda vysoko postaveného Mariána Tvrdoně. Domácí radost ale netrvala dlouho, pomezní rozhodčí totiž odmával ofsajd.
     
    10
    Michal Bílek si teď připsal dvojici důležitých obranných zákroků, když nejdříve zneškodnil dukelský centr z levé strany a následně i v rychlostním souboji vypíchl míč jednomu z útočníků.
     
    8
    Centr z levé strany sice našel na zadní tyči jednoho z ústeckých hráčů, ten míč vrátil zpět do šestnáctky, pouze ale na hráče, který se v tu dobu už nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    7
    První ústecká střela! Václav Prošek našel parádní přihrávkou na hranici šestnáctky z levé strany volného Daniela Richtnera, záložník Army si šikovně míč zasekl a vystřelil, nakonec ale trefil pouze nohu jednoho z obránců, od kterého se míč odrazil na roh.
     
    6
    Vysoký centr z hloubi pole z pravé strany letěl na vzdálenější zadní tyč na hlavu Václava Proška. Ústecký záložník v hlavičkovém souboji byl ale neúspěšný.
     
    5
    Dlouhý výkop Matúše Hrušky na ústeckou polovinu hřiště nenašel nikoho z hráčů ve vínových dresech a proletěl až k Mariánu Tvrdoňovi na druhé straně, který míč schoval v rukavicích.
     
    4
    Dejvický útok končí ofsajdem. Vojtěch Hadaščok se vrátil zpoza obranné řady příliš pozdě.
     
    3
    A máme tu první větší šanci zápasu! Vojtěch Hadaščok v silovém souboji u lajny vyzrál nad ústeckým obráncem, a přihrávkou na nabíhajícího Štěpána Krunerta po lajně tak založil nadějný domácí brejk. Šikovný obránce ve vápně ještě našel Filipa Haška, který si ale v okolí puntíku pro penaltu špatně spočítal krok a nakonec na ústeckou branku vyslal pouze nerazantní trefu doprostřed branky, se kterou si bez větších problémů poradil Marián Tvrdoň.
     
    2
    Centr od levého rohového praporku letěl na hlavu prvního domácího obránce, ten neváhal a odhlavičkoval balón daleko od vlastní branky.
     
    2
    Václav Prošek poslal parádní pas za obranu na Matěje Valentu, který se pokusil z hranice šestnáctky nacentrovat před dejvickou branku. Jeho pokus nakonec srazil jeden z obránců na roh.
     
    1
    Úvodní výkop obstaral Lukáš Matějka, jako první se tak na polovinu soupeře podívá hostující Arma.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní výkop budou mít na starost hosté z Ústí nad Labem.
     
    Před zápasem je ještě blahopřáno Janu Suchopárkovi, který v pondělí oslaví své 50. narozeniny!
     
    Hráči za podpory fanoušků nastupují na hřiště, Dukla nastoupí v klasických rudo-žlutých dresech, hosté z Ústí přijeli v bílo-modré kombinaci.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Dukla Praha: M. Hruška – Chlumecký, Piroch, Preisler – Doumbia, F. Hašek, Krunert, Daniel Tetour (C), Kovaľ – D. Souček – Hadaščok.
    Náhradníci: F. Rada – Kott, Kozma, Ayong, Fišl, Douděra, Dancák.

    FK Ústí nad Labem: Tvrdoň – Brak, Pimpara, Krátký, M. Bílek – D. Richter, J. Peterka (C), Prošek, Strada, M. Valenta – Matějka.
    Náhradníci: J. Plachý – Drame, Bassey, T. Vlček, Miskovič, Jakubov, Jirkovský.

    Rozhodčí: Karel Hanousek – Jaroslav Poživil, Martin Leška.
     
    Ještě jednou vás vítáme, tentokrát přímo z pražské Julisky, kde za nedlouho vypukne zápas Fortuna : Národní ligy mezi domácím Duklou a celkem ze severočeského Ústí nad Labem. Přejeme příjemnou zábavu.
     
    PREVIEW ZÁPASU

    Druholigová sezóna se nezadržitelně blíží do své třetiny, a pomalu se vyjasňuje hrstka týmů, která zasáhne do postupových bojů. Mezi ně patří i pražská Dukla a Ústí, tedy celky, které mají ambice na to se porvat minimálně o příčky na špici tabulky.

    Jako favorit vstoupí do svého pátého domácího druholigového mače sestoupivší Dukla. Armádní klub zatím hraje nad předsezónní očekávání a vypadá to, že se vážně zapojí do boje o postup zpět mezi ligovou smetánku.

    Není to tak dávno, co Ústí vyhrálo druhou ligu a postoupilo po padesáti letech do nejvyšší tuzemské, posledních několik let ale klub z osmého největšího českého města na zašlou slávu z přelomu desetiletí navázat nedokázal. Letos se modro-bílému klubu opět daří, i když nemá tak dobrý vstup do sezóny jako v loňské sezóně. Přesto hráči ústeckého FK ztrácejí na vedoucí Pardubice pouze osm bodů, na třetí Votroky z Hradce navíc pouze tři.
     
    Krásné dopoledne všem fotbalovým fanouškům! Vítáme vás u on-line přenosu z utkání Fortuna : Národní liga mezi FK Dukla Praha a FK Ústí nad Labem. Zápas začíná v 10:15 a bude vás jím provázet Libor kokoška.

    Libor Kokoška

    Branky: 44. Hadaščok, 46. Hadaščok, 84. Hadaščok – 67. Bassey, 77. Matějka

    Karty:   12. D. Souček (DUK), 55. Doumbia (DUK) – 51. J. Peterka (UNL), 64. M. Bílek (UNL), 90+2. Miskovič (UNL)


    FK Dukla Praha: M. Hruška – Chlumecký, Piroch, Preisler – Doumbia, F. Hašek (87. Kott), Krunert (82. Ayong), Daniel Tetour (C), Kovaľ (70. Douděra) – D. Souček – Hadaščok.
    Náhradníci: F. Rada – Kott, Kozma, Ayong, Fišl, Douděra, Dancák.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Tvrdoň – Brak, Pimpara, Krátký, M. Bílek – D. Richter (82. Miskovič), J. Peterka (C), Prošek (57. Bassey), Strada (57. T. Vlček), M. Valenta – Matějka.
    Náhradníci: J. Plachý – Drame, Bassey, T. Vlček, Miskovič, Jakubov, Jirkovský.

    Rozhodčí: Karel Hanousek – Jaroslav Poživil, Martin Leška

    Diváci: 761
    bahis siteleri