Motor ČB – Slavia 4:2 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 1:0 (kon.)
Poruba 2011 – Kadaň 4:2 (kon.) | Havířov – Sokolov 4:2 (kon.) | Jihlava – Litoměřice 2:1 (2:1 po s.n.)
Vsetín – Třebíč 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 2:1 (3:1 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (0:0, 3:2, 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 21.09.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:12
    Přesilovka je u konce, i když se to Vodnému prachmálo líbí. Trestná lavice jej nemine a navíc za chvíli začne vsetínská početná výhoda.
     
    52:23
    Holomek přehodil přes svá záda Čejku, fanoušci to kvitovali potleskem, ale rozhodčí takový názor nemá a obránce Vsetína posílá na trestnou lavici.
     
    49:37
    Procházka si sice Furcha neobhodil, obránce jej ale zastavil jen za cenu faulu. Vysoká hůl je důvodem, proč je nyní Furch nasměrován na trestnou lavici.
     
    46:54
    Vsetínští propadli v obranném pásmu a z levé strany pálil Havránek, se střelou však dlouho čekal a Gába se stihl přemístit. V pádu byl zřejmě Havránek zasažen vysokou holí Rehuše, který nyní oslabí svůj tým.
     
    44:16
    Pechanec si vyměnil puk s Tůmou a mohla z toho být slušná šance, pokud by druhý jmenovaný nebyl zastaven faulem. Havlát zatáhl za záchrannou brzdu a míří za katr.
     
    36:33
    David Vítek po gólu tentokrát vybojoval faul, když jej nedovoleně zastavil Lukáš Forman a Vsetín si zahraje přesilovou hru.
     
    30:52
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Josef Podlaha – 2 min., podrážení).
     
    27:52
    Nyní je tu však šance na snížení. Rehuš se dopustil útočného faulu a stráví nepříjemné chvíle na trestné lavice.
     
    20:55
    První minuta byla tentokrát o mnoho opatrnější, než v první třetině, přesto jsme svědky vyloučení. Za podražení putuje za katr Karel Nedbal. Jak Valaši sehrají početní výhodu?
     
    17:23
    Další dva hráči míří na trestnou lavici. Šilhavý sice Čejku podrazil, ten tomu však hodně přidal, a tak putují za katr oba.
     
    17:06
    Síly na ledě se na chvíli srovnají, za hákování je vyloučen Tadeáš Král.
     
    15:33
    Radim Ferda nebezpečně dotíral před brankou Gáby, snažil se dorazit puk, který už však měl Gába ve své moci. Jeřábek mu dal v následném souboji co proto, ale byl příliš agresivní, a tak putuje na trestnou lavici na dvě minuty za hrubost.
     
    12:07
    První přesilová hra pro domácí. Za krosček je vyloučen Forman.
     
    06:25
    Na druhé straně zakončoval z levé strany Forman, Gába jej vychytal, a poté došlo k souboji Ferdy s Dudášem. Oba putují na trestnou lavici, domácí hráč za napadení a Ferda za nedovolené bránění.
    Marken.cz

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 23. D. Tůma (Pechanec, Slováček), 27. Vítek (Jeřábek, Hořanský), 39. Kucharczyk (Pechanec, J. Drtina), 56. Vítek (Slováček, Pechanec) – 35. Paták (Havlát, Ferda), 40. Tadeáš Král (V. Čejka, Malec)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček, Teper, Dudáš, Holomek, J. Drtina, Jeřábek, Hryciow – Jonák, L. Volf, Dostálek – Procházka, Rehuš, Březina – Kucharczyk, Pechanec, D. Tůma – Hořanský, Šilhavý, Vítek.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Jenáček, Nedbal, Forman, D. Mikyska, V. Čejka, Furch – Vodný, Nedvídek, Psota – Michálek, Šťovíček, T. Havránek – Malec, Tadeáš Král, P. Kratochvíl – Ferda, Havlát, Podlaha – Paták.

    Rozhodčí: Wagner, Souček – Zídek, Axman
    thejrc.org