Motor ČB – Slavia 4:2 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 1:0 (kon.)
Poruba 2011 – Kadaň 4:2 (kon.) | Havířov – Sokolov 4:2 (kon.) | Jihlava – Litoměřice 2:1 (2:1 po s.n.)
Vsetín – Třebíč 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 2:1 (3:1 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (0:0, 3:2, 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 21.09.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:23 David VÍTEK - 4:2
     
    55:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín pojišťuje své vedení a nyní už to s jeho druhým vítězstvím v sezoně vypadá nadějně, naopak šance hostů se snižují. Slováčkova rána vypadla Jeklovi z lapačky a DAVID VÍTEK pohotově dorazil odražený kotouč. Asistence: Ondřej Slováček, Antonín Pechanec.
    39:38 Tadeáš KRÁL - 3:2
     
    39:38
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Jenže Třebíč se rozhodně nevzdává a těsně před koncem periody snižuje zpět na rozdíl jediného gólu. Čejkův projektil od modré čáry tečoval TADEÁŠ KRÁL pod horní tyč a Gába už nedokázal zareagovat. Asistence: Václav Čejka, Ondřej Malec.
    38:29 Radim KUCHARCZYK - 3:1
     
    38:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    RADIM KUCHARCZYK je zpět a dává o sobě vědět přesilovkovým gólem. Je to jeho 99. gól v zelenožlutém dresu. Domácího matadora oslovil Pechanec přesným pasem do prostoru brankoviště a vsetínský útočník už dobře věděl, jak poslat kotouč do odkryté klece. Dočká se dnes Kucharczyk stovky? Asistence: Antonín Pechanec, Jiří Drtina.
    34:34 Lukáš PATÁK - 2:1
     
    34:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč trochu překvapivě snižuje na 1:2 a dostává se zpět do zápasu. LUKÁŠ PATÁK stál na správném místě a dorážkou Havlátovy střely posílá kotouč z mezikruží pod víko. Asistence: Robert Havlát, Radim Ferda.
    26:21 David VÍTEK - 2:0
     
    26:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    To nemohlo dopadnout jinak! Vsetín se opět rychle nastěhoval do útočného pásma, konkrétně tam puk zavezl Hořanský, jemuž se sice zadrhl, ale ještě stihl přistrčit na Jeřábka, který do dobré střelecké pozice vyslal Vítka. Vsetínský odchovanec se v zakončení nemýlil a poslal puk k pravé tyčce. Asistence: Radek Jeřábek, Adam Hořanský.
    22:23 David TŮMA - 1:0
     
    22:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tlak v přesilové hře je zúročen v první branku zápasu. Procházka sice trefil tyč, nyní je však úspěšnější další nová posila Vsetína – DAVID TŮMA. Hráč s číslem 21 si v předbrankovém prostoru našel přesnou přihrávku Antonína Pechance, okamžitě vystřelil ke vzdálenější tyči a Jekel už se nestačil přemístit. Asistence: Antonín Pechanec, Ondřej Slováček.
    Marken.cz

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 23. D. Tůma (Pechanec, Slováček), 27. Vítek (Jeřábek, Hořanský), 39. Kucharczyk (Pechanec, J. Drtina), 56. Vítek (Slováček, Pechanec) – 35. Paták (Havlát, Ferda), 40. Tadeáš Král (V. Čejka, Malec)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček, Teper, Dudáš, Holomek, J. Drtina, Jeřábek, Hryciow – Jonák, L. Volf, Dostálek – Procházka, Rehuš, Březina – Kucharczyk, Pechanec, D. Tůma – Hořanský, Šilhavý, Vítek.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Jenáček, Nedbal, Forman, D. Mikyska, V. Čejka, Furch – Vodný, Nedvídek, Psota – Michálek, Šťovíček, T. Havránek – Malec, Tadeáš Král, P. Kratochvíl – Ferda, Havlát, Podlaha – Paták.

    Rozhodčí: Wagner, Souček – Zídek, Axman
    ocianews.com