Udinese – Brescia 0:1 (kon.) | Juventus – Hellas Verona 2:1 (kon.) | AC Milán – Inter 0:2 (kon.)
konec
Juventus FC
2:1 (1:1)
Hellas Verona
Sobota 21.09.2019, 18:00 • Allianz Stadium, Turín • Italská Serie A • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 9:0. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:20. (19:52:54)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Juventusu, který svého soupeře porazil poměrem 2:1. Ani druhý poločas nám nepřinesl zrovna atraktivní podívanou, avšak domácímu celku se v jeho samotném úvodu povedlo vybojovat pokutový kop, který následně Ronaldo zužitkoval. Posléze si hráči Juventusu jednobrankové vedení pohlídali až do konce, avšak herní projev domácího celku byl daleko za očekáváním.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Kumbulla fauloval kousek od pokutového území, za což vyfasoval druhou žlutou kartu.
     
    90+4
    Do konce zápasu nezbývá moc času, Verona se i nadále nachází daleko od branky soupeře. Vypadá to na vítězství domácího mužstva.
     
    90+3
    Cuadrado oslovil Higuaína, který si potáhl míč na pravou nohu a poté zkoušel centrovat kolem Kumbully. Ten se velice správně postavil do dráhy letu.
     
    90+2
    Na levou stranu si seběhl Ronaldo, který se snažil prostrčit přihrávku na Matuidiho, před kterým jednal Faraoni odkopem pouze za postranní lajnu.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    90
    Co scházelo! Na zadní tyči číhal zcela osamocený Tutino, jehož ránu Buffon dokázal zlikvidovat. Následná dorážka pro změnu putovala nad branku.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Juventus stále drží jednobrankové vedení, naopak soupeř bude mít na vyrovnání i nastavený čas.
     
    88
    Před malým momentem byl žlutým kartónkem napomínán hostující trenér, kterému se nelíbila jedna z předchozích situací. Zřejmě Ronaldovo počínání u lajny.
     
    87
    Hlavní sudí nyní přisoudil volný kop pro Hellas, avšak Ronaldo vzorně dostoupil u postranní lajny. Nakonec z toho bude aut pro Juventus, kterého se ujme Sandro.
     
    86
    Z obrovské vzdálenosti zkoušel své štěstí domácí obránce Bonucci, který pálil snad ze čtyřiceti metrů. Podle toho to také vypadalo, míč skončil na tribuně.
     
    85
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Sufján Amrabat, přichází Giampaolo Pazzini.
     
    81
    Higuaín se během krátké chvíle vrátil na hrací plochu, přičemž jeho celek dokázal odvrátit centr z pravé strany. Matuidi navíc spolupracoval se Sandrem.
     
    80
    S Higuaínem to i nadále nevypadá vůbec, krátce po příchodu na hrací plochu opět ulehl na zem. Lékařský personál tak opět musel krotit prudký liják krve.
     
    79
    Veloso stáčel míč směrem do branky, avšak i tentokráte se povedlo zasáhnout Buffonovi. Posléze Di Carmine trefil Khediru, na řadu přijde další roh.
     
    78
    Juventus se bude muset opět bránit, tentokráte před pokutovým územím dobře zasáhl jeden z domácích, který ve skluzu poslal míč zpět za brankovou čáru – roh.
     
    77
    Higuaín skutečně inkasoval úder do obličeje, který navíc přinesl krev. Argentinský forvard tak musel za postranní lajnu, jeho celek bude chvíli hrát v deseti.

    David Suchý

    Branky: 31. Ramsey (Ronaldo), 49. Ronaldo (pen.) – 21. Veloso

    Karty:   16. Kumbulla (VRN), 28. Rrahmani (VRN), 34. Faraoni (VRN)   90+4. Kumbulla (VRN)

    Neproměněná penalta: 20. Di Carmine (VRN), mimo


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 9:0. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:20.
    Juventus FC: Buffon – Danilo, Bonucci (C), Demiral, Sandro – Ramsey (61. S. Khedira), Bentancur (51. Pjanić), Matuidi – J. Cuadrado, Dybala (72. Higuaín), Ronaldo.
    Náhradníci: Pinsoglio, Szczęsny – Bernardeschi, de Ligt, Rugani, Rabiot, Can, S. Khedira, Pjanić, Mandžukić, Higuaín.

    Hellas Verona: Silvestri – Rrahmani, Kumbulla, Günter – Faraoni, Verre (59. Pessina), S. Amrabat (85. Pazzini), Veloso (C), Zaccagni (72. Tutino) – Lazović, Di Carmine.
    Náhradníci: B. Radunović, A. Berardi – Salcedo Mora, Pessina, Henderson, Dawidowicz, Pazzini, Tutino, Danzi, Vitale, Adjapong, Marrone.

    Rozhodčí: La Penna – Di lorio, Caliari
    ocianews.com