Motorlet – Sparta B 2:3 (kon.) | Benešov – Admira Praha 2:3 (kon.) | Domažlice – Plzeň B 1:2 (kon.)
konec
FK Benešov
2:3 (1:0)
FK Admira Praha
Sobota 21.09.2019, 10:15Česká fotbalová liga (A) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Admiry, která svého soupeře porazila poměrem 3:2. Benešov sice vstupoval do druhého poločasu za jednobrankového vedení, avšak soupeř reagoval hned třikrát, což moc diváků nečekalo. Benešov si záhy přichystal odpověď, avšak na vyrovnávaní to nestačilo, tři body tak putují na konto pražského celku. (12:04:32)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Po dlouhém odkopu se do šance dostal hostující Pavlata, který pravým nártem o kousek přestřelil branku.
     
    90+1
    Admira si vybojovala volný kop kousek od středového kruhu, což přinese cenné vteřinky pro hosty.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Štěpán Zahálka, přichází Tomáš Pavlata.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se bude ještě nastavovat.
     
    87
    Engelmann se okamžitě postaral o provedení autového vhazování, po kterém v hlavičkovém souboji uspěl Záruba. Admira přesto neudržela míč na hrací ploše.
    86. TUREK - 2:3
     
    86
    Benešov právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom tady máme kontaktní branku! Obrana Admiry nyní nebyla zrovna zodpovědná, po kombinaci se do zakončení z hranice šestnáctky dostal domácí kapitán MARTIN TUREK, s jehož zakončením si Šrámek nedokázal poradit.
     
    86
    Po něm se pokoušel o zakončení Čížek, avšak z otočky trefil pouze dobře postaveného protihráče. Mezitím se domácí hráči bleskově dostali na druhou stranu.
     
    85
    Do další šance se dostával hostující Kurek, avšak toho na poslední chvíli dokázal doběhnout Lupač. Admira je aktivnější, navíc si vybojovala další roh.
     
    84
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Michal Douděra, přichází Viktor Záruba.
    83. VOSICKÝ - 1:3
     
    83
    Admira právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Admira totiž zahrávala rohový kop, na který si v pokutovém území dokázal naskočit ONDŘEJ VOSICKÝ, který hlavičkou mířil velice přesně. Rotbauer na jeho zakončení sotva reagoval!
     
    81
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Martin Čácha, přichází Adam Čížek.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Václav Ježdík (SK Benešov).
     
    78
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází David Filip, přichází Robin Procházka.
     
    77
    Azilinon si dokázal načasovat náběh za obranu, avšak z dobré pozice vypálil příliš slabě. Pro Šrámka to bylo snadné sousto, Admira je stále ve vedení.
     
    76
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Jiří Kurek, přichází Tomáš Majer.
     
    75
    Krátce po rozehrávce se na zemi ocitl hostující Mošna, přičemž hlavní sudí pískl do své píšťalky. Nakonec to bude standardní situace pro domácí mužstvo.
     
    74
    To je nepříjemná zpráva pro Benešov, ten totiž ve druhém dějství přišel o své jednobrankové vedení. Domácí tak poprvé v utkání musejí dotahovat branko.
     
    73
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Ihor Krasnyanyk, přichází Filip Zoubek.
    73. ZAHÁLKA - 1:2
     
    73
    Admira právě vstřelila branku!
    Hosté se poprvé v utkání dostávají do vedení! K rozehrávce pokutového kopu se postavil ŠTĚPÁN ZAHÁLKA, který zakončil přesně k pravé tyči, zatímco se Rotbauer vydal k opačné konstrukci.
     
    73
    Je tu pokutový kop pro Admiru!
     
    73
    Centrovaná nabídka z kopačky Mošny skončila pouze na hlavě pozorného Pedra, posléze Admira zakončila, avšak míč trefil pouze domácího Engelmanna.
     
    72
    Azilinon se pokoušel dostat k padajícímu míči, avšak stejně tak rychle vyběhl brankář Šrámek, kterému se povedlo schovat balón do svých rukavic.
     
    71
    Benešov chvíli kombinoval na vlastní polovině, načež Pedro raději přenášel hru do volnějšího prostoru. Tam byl nedovoleným způsobem zastaven Ježdík.
     
    70
    Azilinon se při svém prvním kontaktu s míčem snažil vysunout svého kolegu Krasnyanyka, avšak jako první se k balónu dostal brankář Šrámek.
     
    69
    Rozehrávku si vzal na starost právě Engelmann, který zkoušel centrovat za pokutové území. Výsledkem byl útočný faul, posléze jeden z hostů přehodil branku.
     
    68
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Ondřej Urban, přichází Michael Azilinon.
     
    68
    Místo toho od pravé autové lajny vhazoval míč zpět do hry hostující Herc, avšak ani Admira daleko nedošla. Domácí si i přesto vybojovali rohový kop.
     
    67
    Jenomže Benešovu to směrem dopředu skřípe, což jsme sledovali také v tento okamžik. Ježdík se snažil oslovit Engelmanna, avšak ten se k míči nedostal.
     
    66
    Admira dostala příležitost k rozehrávce další standardní situace, která nebyla ani tentokráte nepovedená. Naopak se hrací předmět snesl do rukavic Rotbauera.
     
    65
    Žlutou kartu dostává Martin Turek (SK Benešov).
     
    61
    Žlutou kartu dostává Štěpán Zahálka (SK Benešov).
     
    61
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, stav je i nadále nerozhodný. Benešov je v posledních minutách hodně pasivní, na což by mohl opět doplatit.
     
    60
    Logicky tak následoval rohový kop, po kterém Hudec vracel míč do "ohně". Tam se jako první vynořil domácí hráč, který nekompromisně odklízel do autu.
     
    59
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Zdeněk Vrňák, přichází Ondřej Brokeš.
     
    59
    Fantastický Rotbauer! Jeden z hostujících hráčů si seběhl k hranici pokutového území, odkud pravačkou pořádně protáhl domácího brankáře.
     
    58
    Sám na sebe to zkoušel vzít Douděra, který postupoval středem hrací plochy, kde byl lehce přidržen za dres. I tak hlavní sudí nechává pokračovat ve hře.
     
    57
    Šrámek zkoušel na opačné polovině najít své spoluhráče, avšak ve vzdušném souboji kraloval pouze Herc, který navíc založil rychlou protiakci.
     
    56
    Ven ze své branky musel Rotbauer, kterému se povedlo odkopnout míč do bezpečnějšího prostoru. V podobné pozici byl také Urban, který vybojoval aut.
     
    55
    Fric prostřednictvím autového vhazování oslovil celkem nenápadného Mošnu, který ihned přihrával na vlastní polovinu, kde se nacházel Šrámek.
     
    54
    Jako poslední se balónu dotkl vracející se Vosáhlo, od kterého se dostal za postranní lajnu. Admira tak vhazovala, avšak s míčem se daleko nedostala.
    53. ZAHÁLKA - 1:1
     
    53
    Admira právě vstřelila branku!
    Je tu vyrovnávací branka v podání hostů! Pražský celek se nastěhoval do pokutového území, kde ŠTĚPÁN ZAHÁLKA dokázal najít ideální pozici k zakončení, které poslal přesně pod břevno. Rotbauer byl téměř bez šance na zákrok.
     
    52
    Rotbauer na jistotu rozehrál po zemi na vedle stojícího Pedra, který celkem dlouho váhal s přihrávkou. Nakonec nákopem dokázal oslovit kolegu Engelmanna.
     
    51
    K velice sympatickému zakončení se dostal hostující Čácha, který to zkoušel pravou nohou. Výsledkem je nepřesná střela, domácí brankář nezasahoval.
     
    50
    Avšak pro ten si vyběhl pozorný brankář Rotbauer, kterému se povedlo vyboxovat míč daleko ze šestnáctky. Navíc kapitán Turek otřel míč o nohu soupeře.
     
    49
    Žlutou kartu dostává Zdeněk Vrňák (SK Benešov).
     
    49
    Po pravém křídle si to namířil k pokutovému území Douděra, který se nedostal přes dobře bránícího Filipa. Admira tak bude zahrávat další rohový kop.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali dalekonosný nákop v podání domácího Lupače, který na druhé straně našel jednoho z protihráčů.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hostující hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    46
    Střídání v týmu FK Admira Praha: ze hřiště odchází Jan Martinic, přichází Jiří Mošna.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám dlouho dobu přinášel hodně nezajímavou podívanou, jenž se většinu času odehrávala ve středu hrací plochy. O něco aktivněji působila Admira, avšak doposud jedinou branku vstřelil Benešov, který mohl své vedení ještě navýšit, což se mu nakonec nepodařilo.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    43
    Domácí Urban se s míčem protáhl až do šestnáctky, kde se pokoušel zakončit ke vzdálenější tyči, avšak střela o kousek minula branku.
     
    42
    Hudec poslal vysokým nákopem míč k hranici pokutového území, kde si úspěšněji počínali právě domácí hráči, kteří se záhy pokoušejí o rychlý protiútok.
     
    41
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    40
    Zpětná nahrávka směřovala do moci brankáře Šrámka, který levou nohou poslal míč zpět na útočnou polovinu, kde se míč snesl pouze ke střídačkám.
     
    39
    Žlutou kartu dostává Jakub Vosáhlo (FK Admira Praha).
    38. KRASNYANYK - 1:0
     
    38
    Benešov právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Do pokutového území přiletěl nesmírně nebezpečný centr, na který si na zadní tyči naskakoval jeden z domácích. Šrámek sice zakročil, avšak míč vyrazil pouze před sebe, kde měl snadnou práci IHOR KRASNYANYK.
     
    38
    Benešov rozjížděl další akci od svého pokutového území, jenomže Urban narazil do prvního protihráče, který zakročil čistě. Hra se přelévá na druhou stranu.
     
    37
    Roztažení hry našlo na levém křídle Vosáhla, který si nevěřil na průnik podél autové lajny. Sám domácí hráč fauloval, Admira si vybojovala další standardku.
     
    36
    Admira si pro změnu vyzkoušela rozehrávku volného kopu z levé strany. Centrovaná nabídka se snesla do přehuštěného prostoru, kde zasahoval soupeř.
     
    31
    Na opačné straně se na zadní tyči dral do zakončení Eliáš, avšak před ním se povedlo zasáhnout Lupačovi. Admira si tak vyzkouší další rohový kop.
     
    30
    Jenomže v osobním souboji se prosadil domácí Urban, kterému se navíc podařilo roztáhnout hru na levou stranu, avšak Vrňák našel prvního protihráče.
     
    29
    Navíc si velice dobře počínal hostující Vosický, který za sebe nepustil hned dvojici protihráčů. Také brankář Šrámek bude moci odkopávat od své svatyně.
     
    28
    Po delší době se k míči dostal domácí brankář Rotbauer, kterému se povedlo roztáhnout hru na levou stranu, avšak Krasnyanyk se daleko s s míčem nedostal.
     
    27
    Bylo tomu skutečně tak. Engelmann zkoušel svůj centr zakroutit do malého vápna, avšak na jeho hranici číhal Hudec, který raději poslal míč až do zámezí.
     
    26
    Až poté přišel na řadu další nedovolený zákrok, po kterém budeme sledovat standardní situaci ze třiceti metrů. Zcela určitě se bude jednat o centr do vápna.
     
    25
    Benešov se na malý moment dostal na druhou stranu hrací plochy, avšak tam se pohodlně podařilo zakročit Čáchovi, který navíc zasahoval čistě.
     
    24
    V krátkém časovém sledu se balón opět dostal za postranní lajnu, což tentokráte hrálo do karet domácím. Avšak Pedro sklepával balón pouze do zámezí.
     
    23
    Nekompromisním způsobem ale jednal domácí Ježdík, který razantně odklidil míč ven z hrací plochy, což znamená, že Herc bude moci opět vhazovat.
     
    22
    Na řadu přišlo autové vhazování z levé strany, které se stalo kořistí domácího Filipa. I tak se hráči Admiry opětovně usadili i pokutového území.
     
    21
    Také Vosáhlo si vyzkoušel autové vhazování, po kterém Pedro spolupracoval s brankářem Rotbauerem, který ihned vracel zpět na druhého jmenovaného.
     
    16
    Navíc se o provedení autového vhazování postaral hostující Herc, který při spolupráci s Martinicem trefil protihráče. Na řadu tak přijde další vhazování.
     
    15
    Avšak pro padající míč si dokázal seběhnout brankář Rotbauer, který ho vyrážel za sebe za brankovou čáru. Následovat by měl další rohový kop pro Admiru.
     
    14
    Admira se pohodlným způsobem dostala k hranici pokutového území, díky čemuž si vybojovala rohový kop. O ten se z pravé strany postará Zahálka.
     
    13
    Šrámek gestem ruky naznačil větší aktivitu od svých spoluhráčů. Balón nakonec poslal přímo na hlavu Vosického, který přihrával volnému Pedrovi.
     
    12
    Pedro se ještě pokoušel doběhnout zdánlivě ztracený míč, avšak se mu to nakonec vůbec nepovedlo. Místo toho proběhne další rozehrávka od branky.
     
    11
    Kousek od středového kruhu si o nahrávku řekl domácí Krasnyanyk, který ihned vracel zpět k Ježdíkovi. Benešov kombinuje také s brankářem Rotbauerem.
     
    10
    U postranní lajny se nejvýše do vzduchu dostal Hudec, který tak za sebe nepustil míč pro Engelmanna. Posléze si nedovoleným zákrokem pomohl Martinic.
     
    9
    Míč se opět dostal ven z hrací plochy, což znamenalo odkop od hostující svatyně. Šrámek poslal míč daleko na druhou stranu, kde se prosadil Herc.
     
    8
    V tísni se o rozehrávku staral domácí Lupač, kterému se přeci jenom podařilo odklidit hrací předmět. Benešov se nemůže dostat na druhou stranu.
     
    7
    Admira to pro změnu zkoušela přes levou stranu, kde se dostala k centru. Na zadní tyči ještě celou situaci dohrál Kurek, který trefil pouze brankovou konstrukci.
     
    6
    Benešov chvíli kombinoval na vlastní polovině, přičemž se soupeř snažil o napadání rozehrávky. Nakonec Filipovu nahrávku dokázal zablokovat Kurek.
     
    5
    Poprvé se k míči dostal také hostující brankář Šrámek, který naopak obstaral dlouhý odkop od své svatyně, jenž za svá záda prodlužoval Zahálka.
     
    4
    Centr z levé strany se nakonec snesl pouze na horní síť domácí branky, Rotbauer tak nemusel zasahovat. Naopak se postaral o přízemní rozehrávku.
     
    3
    Na útočnou polovinu se pokoušel dostat hostující Vosický, který byl ale zastaven nedovoleným zákrokem. O rozehrávku volného kopu se postará Hudec.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Benešov: Rotbauer – Lupač, Vosáhlo, Filip, Pedro, Ježdík, Engelmann, Urban, Turek (C), Krasnyanyk, Vrňák
    Náhradníci: Tetour – Procházka, Azilinon, Brokeš, Zoubek

    FK Admira Praha: Šrámek – Herc, Hudec, Fric, Martinic (C), Čácha, Vosický, Kurek, Douděra, Eliáš, Zahálka
    Náhradníci: Jungr – Mošna, Majer, Záruba, Pavlata, Čížek

    Rozhodčí: Šimek – Drábek, Bednář.
     
    FK Admira Praha

    Na opačné straně stojí podobně hrající Admira, které se pro změnu nachází na jedenácté pozici, přičemž má o jeden bod více. Pražský celek logicky nasbíral osm bodů, manko na vedoucí Táborsko tak už je sedmibodové. Admira se rovněž v posledních zápasech zlepšila, vyhrála totiž hned třikrát z posledních čtyř duelů. V posledním kole bylo k vidění hodně vyrovnané střetnutí proti Královu Dvoru, přičemž tento duel nakonec nabídl pouze jednu branku, o kterou se v poslední desetiminutovce postaral právě hostující celek tohoto zápasu.
     
    SK Benešov

    Fotbalisté Benešova se v úvodu nového ročníku nacházejí na třinácté pozici, přičemž se jim podařilo nasbírat pouze sedm bodů. Benešov se po šesti kolech radoval pouze ze dvou výher, navíc hned ve čtyřech případech ucítil hořkost porážky. Benešov se ale v posledních zápase herně i výsledkově zvedl, k čemuž napomohly dvě po sobě jdoucí výhry v řadě. Benešov celkem překvapivě na vlastním stadionu porazil pražskou Slavii poměrem 4:2, posléze uspěl také na půdě Rakovníka, který prohrál výsledkem 1:3. Benešov se tak pokusí navázat na povedenou formu z posledních zápasů.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Česká fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi SK Benešov a FK Admira Praha.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    David Suchý

    Branky: 38. Krasnyanyk, 86. Turek – 53. Zahálka, 73. Zahálka (pen.), 83. Vosický

    Karty:   49. Vrňák (BNS), 61. Zahálka (BNS), 65. Turek (BNS), 80. Ježdík (BNS) – 39. Vosáhlo (ADM)


    FK Benešov: Rotbauer – Lupač, Vosáhlo, Filip (78. Procházka), Pedro, Ježdík, Engelmann, Urban (68. Azilinon), Turek (C), Krasnyanyk (73. Zoubek), Vrňák (59. Brokeš)
    Náhradníci: Tetour – Procházka, Azilinon, Brokeš, Zoubek

    FK Admira Praha: Šrámek – Herc, Hudec, Fric, Martinic (C) (46. Mošna), Čácha (81. Čížek), Vosický, Kurek, Douděra (84. Záruba), Eliáš, Zahálka (89. Pavlata)
    Náhradníci: Jungr – Mošna, Majer, Záruba, Pavlata, Čížek

    Rozhodčí: Šimek – Drábek, Bednář

    Diváci: 150
    thejrc.org