Motor ČB – Slavia 4:2 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 1:0 (kon.)
Poruba 2011 – Kadaň 4:2 (kon.) | Havířov – Sokolov 4:2 (kon.) | Jihlava – Litoměřice 2:1 (2:1 po s.n.)
Vsetín – Třebíč 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 2:1 (3:1 po s.n.)
konec
Mountfield HK
8:0 (3:0, 2:0, 3:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 21.09.2019, 12:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • turnaj O Pohár DHL • 6. kolo
Partner:
     
    59:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je tu osmá branka! MATĚJ MOROG využil pěkné nahrávky od kapitána domácích a nekompromisně zavěsil osmý gól do jihlavské sítě. Asistence: Petr Poppel, Vojtěch Síla.
     
    55:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace hradeckých Lvů. Hradečtí si teď udělali tréninkové kužely z celé obrany, kdy dvěma přihrávkami vyšachovali kompletní obranu.KRYŠTOF LANG měl po přihrávce volnou branku a zakončil s ledovým klidem. Asistence: Dominik Houdek, Matěj Morong.
     
    40:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    To je začátek! Po 12 vteřinách se mezi kruhy otočil MAREK TECL a zamířil přesně na vzdálenější tyč soupeřovy klece. Asistence: Jakub Naar.
     
    35:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je tu pátá branka! Dobrou práci předvedli clonící hráči před Chaloupkem. Ten nic neviděl, a tak přišla chvíle pro TOMÁŠE JANOUŠKA, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tadeáš Pinkas, Marek Tecl.
     
    32:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se trefuje i v druhé části! Marek Tecl pěkně obkroužil branku a svoji střelou nabídl snadnou trefu v podobě dorážky. Tu si našel KRYŠTOF LANG a nekompromisně zavěsil puk do sítě bezmocného brankáře Chaloupka. Asistence: Marek Tecl, Tadeáš Pinkas.
     
    17:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to o tři branky. Krásnou nabídku na teč od Tomáše Peričky viděl dobře DANIEL ŠEDIVÝ, který chladnokrevně zakončil do odkryté klece hostí. Asistence: Tomáš Perička, Tomáš Janoušek.
     
    02:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to o dvě branky. Pěknou střelou od levého mantinelu se po nahrávce Vojtěcha Síly prezentoval PETR POPPEL. Hradec vede o dvě branky. Asistence: Vojtěch Síla.
     
    00:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se ujímá vedení. Pěknou individuální akci předvedl DANIEL ŠEDIVÝ, který se dostal za obranu soupeře a chladnokrevně trefil pod lapačkou gólmana Chaloupka. Asistence: Dalibor Ďuriš, Tomáš Janoušek.

    Jan Karel

    Branky a nahrávky: 1. Šedivý (Ďuriš, Janoušek), 3. Poppel (Síla), 18. Šedivý (Perička, Janoušek), 33. Lang (Tecl, Pinkas), 36. Janoušek (Pinkas, Tecl), 41. Tecl (Naar), 56. Lang (Houdek, Morong), 60. Morog (Poppel, Síla)


    Mountfield HK: Sajdl (Ševců) – Houdek, Váchal, Voňka, Naar, Janoušek, Perička, Pěnčík – Ďuriš, T. Pinkas, Síla, Jušta, Lang, Janda, Daniel Šedivý, Morong, Tecl, Poppel (C).
    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – Piskač, Dvořák, Grauer, Křišta, Rašín, Smolko, Trávník, Nikolič – Brož, Pětník, Krajíček, Kardoš, Juda (C), Čermák, Doležal, Vyvial.

    Rozhodčí: Veselý – Lučan, Roischel
    thejrc.org