Motor ČB – Slavia 4:2 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 1:0 (kon.)
Poruba 2011 – Kadaň 4:2 (kon.) | Havířov – Sokolov 4:2 (kon.) | Jihlava – Litoměřice 2:1 (2:1 po s.n.)
Vsetín – Třebíč 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 2:1 (3:1 po s.n.)
konec
Mountfield HK
8:0 (3:0, 2:0, 3:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 21.09.2019, 12:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • turnaj O Pohár DHL • 6. kolo
Partner:
     
    59:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je tu osmá branka! MATĚJ MOROG využil pěkné nahrávky od kapitána domácích a nekompromisně zavěsil osmý gól do jihlavské sítě. Asistence: Petr Poppel, Vojtěch Síla.
     
    58:48
    Skvělí zákrok předvedl domácí gólman, když v oslabení 5 proti 3 ujel Vítězslav Brož. Sajdl však skvěle vykryl prostory mezi betony.
     
    58:30
    Mountfield si vyzkouší i početní převahu 5 na 3.
     
    58:15
    Další přesilovka pro Hradec.
     
    55:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace hradeckých Lvů. Hradečtí si teď udělali tréninkové kužely z celé obrany, kdy dvěma přihrávkami vyšachovali kompletní obranu.KRYŠTOF LANG měl po přihrávce volnou branku a zakončil s ledovým klidem. Asistence: Dominik Houdek, Matěj Morong.
     
    53:12
    Po závaru před Chaloupkem měl blízko ke skórování domácí kapitán Petr Poppel, který se natlačil do nejlepší pozice a od branky ho dělili centimetry.
     
    51:40
    Hradečtí hrají další přesilovku po sekání od Krajíčka.
     
    51:05
    Martin Pěnčík vyslal od modré čáry dělovou ránu, která jen o milimetry minula Chaloupkovu levou tyč.
     
    46:36
    Počet hráčů na obou stranách se srovná. Na trestnou lavici si půjde odpočinout i Martin Pěnčík, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    46:07
    Kryštof Lang dostal nabito na levý kruh odkud vyslal bombu směr Chaloupek. Ten, ač toho moc neviděl, předvedl fantastický zákrok.
     
    44:39
    Hradečtí si zahrají další přesilovku. Patrik Čermák odchází na trestnou lavici za pozdní dohrání.
     
    40:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    To je začátek! Po 12 vteřinách se mezi kruhy otočil MAREK TECL a zamířil přesně na vzdálenější tyč soupeřovy klece. Asistence: Jakub Naar.
     
    39:05
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Ďuriš – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Piskač – 2 min., hrubost).
     
    35:34
    Jihlava má šanci korigovat skóre. Proti pravidlům se provinil Dominik Houdek.
     
    35:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je tu pátá branka! Dobrou práci předvedli clonící hráči před Chaloupkem. Ten nic neviděl, a tak přišla chvíle pro TOMÁŠE JANOUŠKA, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Tadeáš Pinkas, Marek Tecl.
     
    34:29
    Dalibor Ďuriš se v pádu stihl otočit a nebezpečně střílel bekendem.
     
    32:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se trefuje i v druhé části! Marek Tecl pěkně obkroužil branku a svoji střelou nabídl snadnou trefu v podobě dorážky. Tu si našel KRYŠTOF LANG a nekompromisně zavěsil puk do sítě bezmocného brankáře Chaloupka. Asistence: Marek Tecl, Tadeáš Pinkas.
     
    31:55
    Josef Vyvial se dostal do samostatného úniku mezi dvěma hradeckými beky. Tomáš Sajdl ho však skvěle vychytal.
     
    22:45
    Hradečtí se už radovali z další branky v síti Jihlavy. Úsměv jim však sebral hvizdem rozhodčí, který branku pro postavení útočícího hráče v brankovišti, neuznal.
     
    20:08
    S první útočnou akcí druhé třetiny jsou tu opět domácí. Ti však ztrácí puk a ihned z přečíslení se do velké šance dostal Miroslav Juda, která jen o pár centimetrů minul horní roh branky.
     
    18:16
    Tadeáš Pinkas si teď z hostujících beků udělal tréninkové kužely a přes tři z nich se dostal až ke střele. Tu Chaloupek kryje.
     
    17:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to o tři branky. Krásnou nabídku na teč od Tomáše Peričky viděl dobře DANIEL ŠEDIVÝ, který chladnokrevně zakončil do odkryté klece hostí. Asistence: Tomáš Perička, Tomáš Janoušek.
     
    15:11
    Hradec si zahraje první přesilovou hru. Proti pravidlům se provinil Petr Grauer.
     
    13:39
    Vojtěch Síla pěkně přešel přes beka hostí a nabídnul tutovku do prázdné pro Petra Poppela. Ten však puk přejel a změna skóre tedy nepřichází v úvahu.
     
    09:49
    Daniel Šedivý si pěkně prohodil dva protihráče a dostal se až před Chaloupka. Ten však jeho střelecký pokus viděl včas a dobře zasáhl.
     
    04:23
    Jihlavské čeká první přesilovka, provinil se kapitán domácích Petr Poppel.
     
    02:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je to o dvě branky. Pěknou střelou od levého mantinelu se po nahrávce Vojtěcha Síly prezentoval PETR POPPEL. Hradec vede o dvě branky. Asistence: Vojtěch Síla.
     
    00:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se ujímá vedení. Pěknou individuální akci předvedl DANIEL ŠEDIVÝ, který se dostal za obranu soupeře a chladnokrevně trefil pod lapačkou gólmana Chaloupka. Asistence: Dalibor Ďuriš, Tomáš Janoušek.

    Jan Karel

    Branky a nahrávky: 1. Šedivý (Ďuriš, Janoušek), 3. Poppel (Síla), 18. Šedivý (Perička, Janoušek), 33. Lang (Tecl, Pinkas), 36. Janoušek (Pinkas, Tecl), 41. Tecl (Naar), 56. Lang (Houdek, Morong), 60. Morog (Poppel, Síla)


    Mountfield HK: Sajdl (Ševců) – Houdek, Váchal, Voňka, Naar, Janoušek, Perička, Pěnčík – Ďuriš, T. Pinkas, Síla, Jušta, Lang, Janda, Daniel Šedivý, Morong, Tecl, Poppel (C).
    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – Piskač, Dvořák, Grauer, Křišta, Rašín, Smolko, Trávník, Nikolič – Brož, Pětník, Krajíček, Kardoš, Juda (C), Čermák, Doležal, Vyvial.

    Rozhodčí: Veselý – Lučan, Roischel
    thejrc.org