Motor ČB – Slavia 4:2 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 1:0 (kon.)
Poruba 2011 – Kadaň 4:2 (kon.) | Havířov – Sokolov 4:2 (kon.) | Jihlava – Litoměřice 2:1 (2:1 po s.n.)
Vsetín – Třebíč 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 2:1 (3:1 po s.n.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:6 (0:1, 1:3, 1:2)
HC Olomouc
Sobota 21.09.2019, 15:00 • Home Credit Aréna, Liberec • turnaj O Pohár DHL • 6. kolo
Partner:
     
    53:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se nakonec paradoxně prosazují v oslabení! DOMINIK ŠELIGA nabral rychlost, natlačil se před olomouckého obránce a střelou ze zápěstí vymetl horní roh brány Vojtěcha Mokrého. Bez asistence.
     
    48:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tu další branku! Matěj Kořenek vyhrál buly v útočném pásmu dopředu a následně naservíroval puk před bránu zcela volnému ONDŘEJI TICHÉMU, jenž pošesté překonal Pavla Čajana. Asistence: Matěj Kořenek.
     
    46:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc navyšuje vedení! Daniel Ira sice zblokoval střelu MATĚJE KOŘENKA, jenže ten se vzápětí protlačil k dorážce a procedil touš za brankovou čáru. Asistence: David Kalač, Lukáš Pírek.
     
    38:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci si berou zpět tříbrankový náskok! Dominik Šeliga neudržel ve středním pásmu touš na své hokejce, načež mu jej odebral TOMÁŠ KRUPA, který v samostatném úniku překonal Pavla Čajana střelou na bližší tyč. Bez asistence.
     
    29:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    A nakonec je sníženo! Jakub Šedivý přihrál na levý kruh pro vhazování napřahujícímu JANU KŘEPELKOVI, který nechytatelnou dělovkou do horního rohu využil přesilovku a vstřelil první gól Liberece! Asistence: Jakub Šedivý.
     
    24:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A hosté už vedou o tři branky! MATĚJ KOŘENEK obdržel od Adama Rutara přihrávku na pravý kruh, odkud jej přízemní ranou poslal za záda nešťastného Čajana. Asistence: Adam Rutar, David Vosátko.
     
    23:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A následně navyšují vedení! Matěj Tomajko zavezl touš do útočné třetiny a následně jej předložil z druhé vlny najíždějícímu JOSHUAOVI JAMESI MÁCHOVI, který jej z mezikruží poslal za brankovou čáru. Asistence: Matěj Tomajko.
     
    14:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a otevírají skóre! Petr Mader přihrál na levý kruh MATĚJI TOMAJKOVI, jenž se chopil kotouče a nechytatelnou ranou zápěstím zamířil přesně mezi betony Pavla Čajana. Asistence: Petr Mader.

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 30. Křepelka (Šedivý), 54. Šeliga – 15. Tomajko (Mader), 24. Mácha (Tomajko), 25. Kořenek (Rutar, Vosátko), 39. Krupa, 47. Kořenek (Kalač, Pírek), 49. Tichý (Kořenek)


    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Franc) – Böhm, Ira, Šedivý, Charvát (C), Had – Křepelka, Vomáčka, Jansa, Masař, Liška, Nezbeda, Rossmy, Šeliga, Gajda, Měchura
    HC Olomouc: Mokrý (Hasala) – Mader (C), Groch, Hlaváč, Vosátko, Rutar, Pírek – Kalač, Krupa, Rosecký, Tomajko, Mácha, Horký, Štědrý, Kořenek, Tichý, Ministr, Tarnoczy

    Rozhodčí: Jachoutek – Špůr, Coubal
    bahis siteleri