Jekatěrinburg – Spartak Moskva 2:4 (kon.) | Ufa – Nižněkamsk 2:0 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 1:2 (kon.)
Čerepovec – N.Novgorod 2:4 (kon.) | Soči – Vladivostok 1:2 (po pr.) | Minsk – Jokerit 5:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Riga 4:1 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:4 (1:1, 1:3, 0:0)
Spartak Moskva
Sobota 21.09.2019, 13:30 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    34:46 Maxim GONČAROV - 2:4
     
    34:46
    Spartak právě vstřelil branku!
    A je to zase o dvě branky! Na levé straně se do pásma vřítil MAXIM GONČAROV, zamíchal puk, čímž se uvolnil přes obránce a z ostrého úhlu pověsil bekhendem střelu pod Kovářovo břevno – 2:4! Bez asistence.
    26:15 Peter HOLLAND - 2:3
     
    26:15
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácím se podařilo snížit. Branku Spartaku objel PETER HOLLAND, zakončoval z úhlu a i když puk nešel na branku, tak od jednoho z bránících hráčů se odrazil za čáru – 2:3. Asistence: Brooks Macek.
    20:39 Jakov RYLOV - 1:3
     
    20:39
    Spartak právě vstřelil branku!
    A už je to o dva góly! Spartak vyhrál buly v útočném pásmu a po křížné přihrávce si do levého kruhu najel JAKOV RYLOV a střelou z první překonal přemisťujícího se Kováře! Asistence: Alexander Chochlačov, Arťom Fjodorov.
    20:20 Michail JUŇKOV - 1:2
     
    20:20
    Spartak právě vstřelil branku!
    No a jak hosté skončili první třetinu, tak začali tu druhou! Nahozený puk si dojel MICHAIL JUŇKOV a po bleskové kličce Kovářovi strhl vedení na stranu Spartaku! Asistence: Dmitij Višněvskij, Maxim Gončarov.
    19:59 Alexandr CHOCHLAČOV - 1:1
     
    19:59
    Spartak právě vstřelil branku!
    Gól do šatny! Domácím se nepovedlo zpracovat puk ve vlastním pásmu a výsledkem byla inkasovaná branka. Kovář reagoval na jízdu hráče za svou brankou a ten když přihrál k opačné tyčce, nestačil se český gólman vrátit a ARŤOM FJODOROV našel mezírku, kterou procpal puk za brankovou čáru. Asistence: Maxim Gončarov, Alexander Chochlačov.
    14:23 Geoff PLATT - 1:0
     
    14:23
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku využili a vedou! Po průjezdu do útočného pásma přihrál zleva Holland do druhé vlny, odkud poslal ránu na teč Sexton a projíždějící GEOFF PLATT sklepl puk za Chomčenka – 1:0. Asistence: Dan Sexton, Peter Holland.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 15. Platt (Sexton, Holland), 27. Holland (Macek) – 20. Fjodorov (Gončarov, Chochlačov), 21. Juňkov (D. Višněvskij, Gončarov), 21. Rylov (Chochlačov, Fjodorov), 35. Gončarov


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Fomin) – Alexej Vasilevskij, Gurkin, D. Bodrov, Mamkin, Trjamkin, Berezin, Leonťjev – Macek, Litovčenko, Dawes – Sexton, Holland, Platt – Chripunov, Kučerjavenko, A. Garejev – Setdikov, V. Popov, Obidin – Ovčinnikov.
    Spartak Moskva: Chomčenko (Bespalov) – D. Višněvskij, Gončarov, Hersley, Rylov, Kulik, Nikišin, Trišin – Karsums, Juňkov, Daugavinš – Fjodorov, R. Hanzl, Chochlačov – Kokarev, Stoljarov, Nikoncev – Cyplakov, Šaškov, Talalujev – Leščenko.

    Rozhodčí: Romaško, Fraňo – Zacharov, Kučava

    Diváci: 5 545
    thejrc.org