Řisuty – Jablonec n/N 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 4:5 (po pr.) | SHK Hodonín – Opava 3:0 (kon.)
Val. Meziříčí – Nový Jičín 3:4 (po pr.) | Příbram – Kolín 5:7 (kon.) | Žďár n/S – Kopřivnice 1:3 (kon.)
Klatovy – Písek 6:1 (kon.) | Vrchlabí – Nová Paka 5:1 (kon.) | Kobra – Tábor 4:3 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
4:5 (0:1, 2:2, 2:1 - 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 21.09.2019, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4 000). • 2. liga skupina Východ • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:29
    Kryštof Kulhánek (HBR) dostává za faul na modré dvě minuty. Provinil se nedovoleným bráněním. Šumperk si bere time-out.
     
    51:58
    Další trest pro Šumperk! Na lavici pro hříšné muže ledové plochy putuje Tomáš Sedlák (SUM). Celé dvě minuty budou hosté ve třech!
     
    51:40
    Tak to je velká nepříjemnost pro hosty! Pětapadesát vteřin budou hrát Draci ve třech, Tomáš Drtil (SUM) nešťastně vyhodil puk přímo mimo mantinely. První dvojnásobnou přesilovku Šumperk zvládl. Co nyní?
     
    50:35
    Na dvě minuty za sekání je vzápětí vyloučen Vojtěch Krejčiřík (SUM).
     
    43:27
    Vzápětí ale Daniel Vachutka (SUM) podrazil domácího hráče a je z toho minutu a půl dlouhá přesilovka pět na tři!
     
    40:00
    Již avizovaný trest jest skutečností. Petr Gewiese (SUM) je za svou nebetyčnou klukovinu vyloučen na pět minut a k tomu má automaticky ještě trest do konce utkání. Bodnutí špičkou hole. Tak zní verdikt rozhodčího. Poslední dějství začne tedy ve čtyřech na obou stranách.
     
    39:58
    Hosté se dostali do velké šance, ale Martin Holík předvedl na brankové čáře parádní zákrok. Následně je dvěma minutami za držení potrestán David Vala (HBR).
     
    37:28
    Tomáš Sedlák (SUM) fauloval na obranné modré Marcela Juráně a za faul kolenem je poslán na dvě minuty k trestoměřičům!
     
    35:40
    Hosté se dostali v útočném pásmu ke střele, která ale minula klec. Následně je hostující hráčská lavice (SUM) potrestána za příliš mnoho hráčů.
     
    29:36
    Vzápětí se domácím znovu komplikuje žití. Miroslav Třetina (HBR) je vyloučen za podrážení.
     
    18:28
    Další šance pro Draky, aby uplatnili svoji dobrou hru v předbrankovém prostoru. Na trestnou lavici putuje Luboš Voříšek (HBR) za sekání.
     
    13:15
    Už už to vypadalo, že domácí budou hrát minutu a půl ve třech. Jakub Kadlec dokonce usedl i na trestnou lavici, ale hlavní rozhodčí jej poslal zpět. Na "hříšné sedátko" si jde odpočnout Tomáš Sedlák (SUM) za sevření puku rukou. Hráč svůj pád při souboji s Kadlecem, který se cítil být první vyloučený, ale zbytečně přihrál.
     
    12:48
    Kryštof Kulhánek (HBR) zastavil unikajícího Vladimira Antonova jen za cenu faulu a je tu první přesilovka pro hosty. Trest mu byl vyměřen za hákování.
     
    05:27
    Vojtěch Krejčiřík se prosmýkl obranou, ale zblízka na Holíka nevyzrál. Následně se v útočném pásmu dopustil prohřešku Petr Gewiese (SUM). Šestadvacetiletý šumperský kapitán je vyloučen za sekání.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 34. Cachnín (Plachý, Semrád), 36. Třetina (Semrád, Přidal), 46. Přidal (Třetina, Semrád), 57. Matušík (Kadlec, Vala) – 15. Milfait (M. Haloda), 30. Spratek (Pokorný, Krejčiřík), 31. Vachutka (Jaroš, Sedlák), 57. Drtil (Antonov), 62. Jaroš (Sedlák)


    BK Havlíčkův Brod: Holík (Nedvěd) – Kliment, Semrád, Kulhánek, Vala, Krejčí – Mikeš, Třetina (C), Přidal – Kadlec, Matušík, Voříšek – Juráň, Cachnín ml., Plachý – Holenda.
    Trenér: Richard Cachnín st.

    DRACI PARS ŠUMPERK: Wanecki (O. Haloda) – Drtil, Sedlák (A), Gewiese (C), Kabelka, M. Haloda, Řezáč – Jaroš, Milfait (A), Vachutka – Krejčiřík, Spratek, Pokorný – Scheuter, Antonov, Hroch – Urban, Šíp, Haluza.
    Trenér: Martin Janeček.

    Rozhodčí: Vojtěch Král – Robin Horký, Jiří Roupec

    Diváci: 648
    thejrc.org