Řisuty – Jablonec n/N 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 4:5 (po pr.) | SHK Hodonín – Opava 3:0 (kon.)
Val. Meziříčí – Nový Jičín 3:4 (po pr.) | Příbram – Kolín 5:7 (kon.) | Žďár n/S – Kopřivnice 1:3 (kon.)
Klatovy – Písek 6:1 (kon.) | Vrchlabí – Nová Paka 5:1 (kon.) | Kobra – Tábor 4:3 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
4:5 (0:1, 2:2, 2:1 - 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 21.09.2019, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4 000). • 2. liga skupina Východ • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Máme hotovo! Jen čtrnáct vteřin stačilo Drakům na rozhodnutí. Tomáš Sedlák vyslal dělovku od modré čáry a puk odražený od zadního mantinelu uklidil za záda Martina Holíka TADEÁŠ JAROŠ. Velká radost na straně hostů, kteří ztratili v průběhu zápasu tříbrankový náskok. Díky výhře v nastaveném čase tak zůstanou i po tomto kole na čele tabulky. Asistence: Tomáš Sedlák.
     
    56:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je reklama na hokej! Za pouhých dvacet vteřin je v Kotlině opět vyrovnáno! Jakub Kadlec povodil mezi kruhy bránícího hráče a podal přihrávku JAKUBOVI MATUŠÍKOVI, který si položil Michala Waneckého a uklidil kotouč do sítě! To je řežba, panečku! Asistence: Jakub Kadlec a David Vala.
     
    56:36
    Draci právě vstřelili branku!
    Říká se, že ten, který nevyužije přesilovku pět na tři, nemůže vyhrát. Bruslaři doslova pohrdli obrovskou šancí na zvrat v zápase, a tak přichází tvrdý direkt. Vladimir Antonov našel TOMÁŠE DRTILA, který se ocitl mezi kruhy a tvrdou střelou na bližší tyč překonal bezmocného Martina Holíka! Asistence: Vladimir Antonov.
     
    45:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská salva nadšení v Kotlině! Roman Mikeš byl na kruhu zablokovaný, hosté naskočili do plného počtu, ale Tomáš Semrád dokázal zachytit vyhazovaný puk. Okamžitě rozehrál pod sebe na Miroslava Třetinu, který našel před brankou PATRIKA PŘIDALA, jenž parádní střelou k pravé tyčce vyrovnal! Asistence: Miroslav Třetina a Tomáš Semrád.
     
    35:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jen pět vteřin stačilo domácí družině k tomu, aby nabídnutou početní převahu využila! Rázem jsme tak na stejném rozdílu, který platil po první části. Lehké nahození Tomáše Semráda od modré čáry tečoval bryskně MIROSLAV TŘETINA. Puk změnil směr letu a mezi betony Michala Waneckého pošel do sítě! Asistence: Tomáš Semrád a Patrik Přidal.
     
    33:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři snižují! Tomáš Plachý prosvištěl po pravém křídle ze středního pásma a z brankové čáry vyslal křižný pas skrze brankoviště na RICHARDA CACHNÍNA, který zblízka překonal marně klouzajícího gólmana hostů! Asistence: Tomáš Plachý a Tomáš Semrád.
     
    30:49
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk získává na své hole již tříbrankové vedení! Jako opaření horkou vodou jsou nyní domácí hráči. Nedůrazné vyhození z obranného pásma zachytil Tadeáš Jaroš. Ten přiklepl Tomáši Sedlákovi, který přenesl hru na druhou stranu. Rychlá kolmice byla využita přesnou střelou DANIELA VACHUTKY, která zaplula za marně se natahujícího Martina Holíka! Asistence: Tadeáš Jaroš a Tomáš Sedlák.
     
    29:21
    Draci právě vstřelili branku!
    Léty orezlé pravidlo "nedáš – dostaneš" se opět prokázalo jako platné! Zblokovaná přihrávka Dominika Pokorného se šťastně odrazila k hostujícímu DANIELU SPRATKOVI, který zblízka propálil dezorientovaného Martina Holíka! Máme tu další zásah bývalého hráče Havlíčkova Brodu. Asistence: Dominik Pokorný a Vojtěch Krejčiřík.
     
    14:06
    Draci právě vstřelili branku!
    V celé Kotlině se nyní raduje jen jeden jediný Broďák. Je to JAN MILFAIT, odchovanec Havlíčkova Brodu, který otevírá gólový účet střetnutí. Na osu kluziště dostal perfektní pas zpoza klece a svižnou střelou z první pokořil marně klouzajícího Martina Holíka! Parádní branka v podání hostujícího celku! Asistence: Marek Haloda.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 34. Cachnín (Plachý, Semrád), 36. Třetina (Semrád, Přidal), 46. Přidal (Třetina, Semrád), 57. Matušík (Kadlec, Vala) – 15. Milfait (M. Haloda), 30. Spratek (Pokorný, Krejčiřík), 31. Vachutka (Jaroš, Sedlák), 57. Drtil (Antonov), 62. Jaroš (Sedlák)


    BK Havlíčkův Brod: Holík (Nedvěd) – Kliment, Semrád, Kulhánek, Vala, Krejčí – Mikeš, Třetina (C), Přidal – Kadlec, Matušík, Voříšek – Juráň, Cachnín ml., Plachý – Holenda.
    Trenér: Richard Cachnín st.

    DRACI PARS ŠUMPERK: Wanecki (O. Haloda) – Drtil, Sedlák (A), Gewiese (C), Kabelka, M. Haloda, Řezáč – Jaroš, Milfait (A), Vachutka – Krejčiřík, Spratek, Pokorný – Scheuter, Antonov, Hroch – Urban, Šíp, Haluza.
    Trenér: Martin Janeček.

    Rozhodčí: Vojtěch Král – Robin Horký, Jiří Roupec

    Diváci: 648
    thejrc.org