Detroit – NY Islanders 3:4 (po pr.) | New Jersey – NY Rangers 4:2 (kon.) | Tampa – Nashville 3:1 (kon.)
Toronto – Buffalo 3:0 (kon.) | Winnipeg – St. Louis 3:4 (po pr.) | Edmonton – Calgary 6:2 (kon.)
Columbus – Pittsburgh 3:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:2 (3:0, 1:1, 0:1)
New York Rangers
Sobota 21.09.2019, 01:00 • Prudential Center, Newark • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:58
    Po dnešku by bylo velkým překvapením, kdyby se Joey Keane ještě udržel ve hře o první tým Rangers. Za hákování Andersona míří už potřetí v zápase na trestnou lavici.
     
    54:39
    Michael McLeod si pomohl nedovoleným bráněním a Rangers si tak v pětapadesáté minutě poprvé zahrají nezkrácenou přesilovou hru. Podle nových pravidel si také můžou vybrat, kde se bude vhazovat.
     
    51:15
    Mason Geersten se před domácí střídačkou několikrát ohnal po Gignacovi. Z frustrace dokonce shodil rukavice a řekl si tím o menší trest za hrubost.
     
    45:34
    Domácí budou déle než minutu hrát v pěti proti třem! Za vyhození puku do hlediště odešel na trestnou lavici Joey Keane, který dnes nehraje vůbec dobrý zápas.
     
    44:47
    Fontaine dostal do zad krosček od Colemana, což se nelíbilo Haleymu. Ten chtěl jít s domácím útočníkem do bitky, ale Colemanovi se shodit rukavice nechtělo. Michael Haley tak dostal menší trest za nesportovní chování.
     
    39:02
    Na konci druhé části si Devils zahrají další přesilovku. Travis Zajac si výborně kryl puk v rohu hřiště, odzbrojit ho nedokázal ani Joey Keane, který si přitom pomohl později odpískaným hákováním.
     
    31:12
    Přesilová hra Ďáblů končí po necelé minutě kvůli faulu Subbana. Za domácí brankou ho dostala do problémů těžká přihrávka od Blackwooda, po které si pomohl drobným hákováním v souboji s Fontainem.
     
    30:20
    Na startu druhé poloviny základní hrací doby tu máme přesilovku pro New Jersey. Menší trest za hrubost dostal ruský útočník Vladislav Naměsnikov.
     
    14:07
    Henrik Lundqvist si jednoduše poradil se střelou Zajace. U jeho brankoviště se pak do sebe pustili Lindgren a Simmonds, kteří po vzájemné bitce půjdou na trestnou lavici. Domácí útočník navíc dostal dvojku za krosček, takže Rangers budou mít přesilovku.
     
    11:04
    Vyloučení v týmu New York Rangers (Ryan Strome – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hřiště).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 1. J. Hughes (Hall), 12. Hall (J. Hughes, Palmieri), 18. Coleman (Zajac), 34. McLeod (Subban) – 24. Naměstnikov (Bučněvič, Howden), 56. Howden (Morrow, Keane)


    New Jersey Devils: Blackwood (Senn) – Subban, Greene (C), Tennyson, Groleau, Jacobs, Mermis – Palmieri (A), J. Hughes, Hall (A) – Simmonds, Zajac, Coleman – J. Anderson, McLeod, Studenič – Speers, Street, Gignac.
    New York Rangers: Lundqvist (31. Huska) – Keane, M. Staal (A), Morrow, Reunanen, Geersten, Lindgren – Bučněvič, Howden, Naměstnikov – Fast (A), Chytil, R. Strome – Lettieri, Fogarty, Di Giuseppe – Newell, Fontaine, Haley.

    Rozhodčí: Halkidis, Hebert – Suchánek, Devorski
    ocianews.com