Mladá Boleslav – Ostrava 2:0 (kon.) | Sparta – Slavia 0:3 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
2:0 (1:0)
FC Baník Ostrava
Neděle 22.09.2019, 15:30 • Loko Trans Aréna, Mladá Boleslav • FORTUNA:LIGA • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Příjemné nedělní odpoledne přeji všem fanynkám a fanouškům české kopané! Hlavním lákadlem tohoto hracího dne FORTUNA:LIGY je bezesporu derby pražských S, zajímavou podívanou ale slibuje i souboj třetího s pátým, v němž Mladá Boleslav hostí Baník Ostrava. Naposledy se tito soupeři střetli na začátku června, úspěšnější byli Středočeši, a zajistili si tak účast ve druhém předkole Evropské ligy. Začínáme v 15:30.
     
    FK Mladá Boleslav

    Výkony svěřenců trenéra Webera v domácích a venkovních zápasech, to je jako den a noc. Zatímco před vlastními fanoušky Středočeši ještě neprohráli a soupeřům nasázeli devatenáct branek, v roli hostů získali pouze jeden bod za remízu 1:1 na Slovácku. Ve středu celek z města automobilů nezvládl dohrávku čtvrtého kola v Teplicích, kde po nepovedeném výkonu padl 0:2. Dnes bude velice zajímavé sledovat, kdo nastoupí ve středu obrany Mladé Boleslavi. Poté, co do pražské Slave odešel Ladislav Takács, se totiž právě na Stínadlech zranil Daniel Pudil. Jak si domácí s touto absencí poradí? Dočkáme se v Loko Trans Aréně dalších gólových hodů?
     
    FC Baník Ostrava

    Svěřenci trenéra Pánika v úvodu sezony bodovali především na hřištích soupeřů, naopak před vlastními fanoušky se jim nedařilo. Postupem času se ale situace otočila. Zatímco poslední tři domácí utkání Baník dovedl do vítězného konce, tak ze Sparty i z Jablonce odjel bez bodového zisku. Minulý víkend si ostravští fotbalisté poradili s nepříjemným nováčkem z Českých Budějovic, po trefách Martina Filla a Dameho Diopa vyhráli těsně 2:1. Nechme se překvapit, zda senegalský útočník společně s Milanem Barošem nastoupí i dnes v Mladé Boleslavi, nebo zda dostanou přednost ex-opavští Tomáš Smola s Nemanjou Kuzmanovićem.
     
    Poslední vzájemné utkání

    1. 6. 2019 – FC Baník Ostrava – FK Mladá Boleslav 0:1

    Branky: 12. Komličenko (Přikryl)

    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Fillo, Šindelář, Stronati, Fleišman – Holzer (49. Granečný), Jánoš, Jirásek (84. J. Šašinka), Hrubý – Kuzmanović (72. Diop), Baroš (C)

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Křapka, Hájek, Jugas, Fulnek – Wiesner (75. Ladra), Hubínek, Bucha (62. Matějovský), Přikryl (C) – Mešanović (71. Takács), Komličenko
     
    Úvodní sestavy:

    FK Mladá Boleslav: Stejskal – Křapka, Jakub Klíma, Tatajev, Fulnek – Bucha, Hubínek, Matějovský (C), Jiří Klíma – Komličenko, Mešanović.
    Náhradníci: Šeda – Budínský, Túlio, Auer, Pech, Hašek, Ladra.

    FC Baník Ostrava: Budinský – Fillo, Stronati, Procházka, Fleišman (C) – Reiter, Jánoš, Šindelář, Holzer – Diop, Kuzmanović.
    Náhradníci: Číž – Baroš, Smola, R. Hrubý, Lalkovič, Jirásek, J. Pokorný.

    Rozhodčí: Jiří Houdek – Tomáš Mokrusch, Jiří Kříž.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Jiří Houdek hvizdem odstartoval dnešní utkání, pojďme na to! Rozehrávky se ujali hostující fotbalisté, kteří nastupují v černých dresech, naopak svěřenci trenéra Webera budou hrát v bílém.
     
    2
    Muris Mešanović se protáhl mezi dvěma protivníky a posunul míč na v šestnáctce číhajícího Komličenka, jehož rána pravačkou se mezi tři tyče nevešla.
     
    3
    Úvodní akci hostujícího celku zastavilo ofsajdové postavení Daniela Holzera, který svůj náběh za obranu soupeře nenačasoval ideálně. Rozehrávat bude Stejskal.
     
    4
    Tatajev vystoupil z defenzivní řady, Diopa ale zastavil jen za cenu nedovoleného zákroku. S důrazně hrajícím stoperem Boleslavi to dnes útočníci Baníku nebudou mít lehké.
     
    5
    Skákavý centr z levé strany proskákal až k Martinu Fillovi, jemuž rána z voleje vůbec nevyšla. Nedlouho poté se jeden z hostů opět zjevil v ofsajdu.
     
    6
    Antonín Křapka si naběhl mezi dva protivníky. K centru se sice nepropracoval, po odrazu míče od Patrizia Stronatiho ale Středočeši budou kopat roh.
     
    6
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na vedoucí gól tohoto utkání jsme nemuseli čekat dlouho, domácí fotbalisté se prosazují už v šesté minutě! Mladá Boleslav udeřila ze vzduchu, na povedený centr Marka Matějovského si v šestnáctce naskočil ALEKSEJ TATAJEV a přesnou hlavičkou překonal Budínského.
    6. Alexej TATAJEV - 1:0
     
    8
    Po Křapkově autu prodlužoval balon za sebe Nikolaj Komličenko. Pavel Bucha v akci nemohl pokračovat, pomezní sudí správně odhalil jeho ofsajd.
     
    9
    Fillo ve sprinterském souboji sice předčil Jiřího Klímu, ten ale díky dobré hře tělem svého soupeře k ničemu závažnému nepustil. Autové vhazování pro Boleslav.
     
    10
    S ofsajdy se v úvodu utkání roztrhl pytel. Ostravští fotbalisté se ani ne po deseti minutách ocitli už ve třetím postavení mimo hru, tentokráte to byl Reiter.
     
    11
    Tatajev z otočky odkopl balon pouze do míst, kde se pohyboval Nemanja Kuzmanović. S ním se výborně vrátil Hubínek, který předvedl čistý obranný zákrok.
     
    12
    Další Tatajevovu chybu hosté nepotrestali, na druhé straně naopak Matějovský našel Fulneka, po jehož centru pravačkou vedle branky hlavičkoval Komličenko.
     
    13
    Málem bylo srovnáno! Nemanja Kuzmanović to v závěrečné fázi hostující akce vzal na sebe, s jeho povedenou ranou z uctivé vzdálenosti měl Stejskal spoustu práce.
    13. Dělovku Kuzmanoviče vytáh Šeda nad břevno
     
    14
    Hosté tak kopali svůj první roh, Boleslav jej přestála a pak rozjela neuvěřitelnou protiakci. Zakončoval Mešanović, Budínský ale jeho střelu lapil a přežil i následný závar ve vlastní šestnáctce.
    14. Do brejku se řítil Mešanovič, Stejskala ale nepřekonal
     
    15
    Další zákrok pro Jana Stejskala. Balon se odrazil příhodně pro Adama Jánoše, jehož nečistě trefenou střelu domácí gólman s přehledem eliminoval.
     
    16
    Křapka nahrál Buchovi, který se rozhlédl a vyzval k zakončení z druhé vlny sbíhajícího Matějovského. Dobrý blok předvedl Jánoš, Středočeši budou kopat roh.
     
    17
    Boleslavští zatím předvádějí povedené kombinační akce. Mešanović nyní elegantní patičkou hledal sbíhajícího Pavla Buchu, jeho záměr ale přečetl Šindelář.
     
    18
    Další obrovská příležitost svěřenců trenéra Páníka! Reiterův povedený centr dolétl až do míst, kde číhal Kuzmanović, jehož hlavička jen těsně minula vzdálenější tyč Stejskalovy branky.
     
    19
    Rudolf Reiter rozjel své pověstné turbo a bránící Jakub Fulnek měl s jeho stíháním spoustu práce. Na pomoc mu přispěchal Tatajev, uvidíme aut Ostravy.
     
    20
    Znovu bývalý záložník pražských Bohemians. Reiter tentokráte odcentroval do malého vápna, kde ale ze všech nejvýše vyskočil osamocený brankář Stejskal.
     
    21
    Parádní zákrok boleslavského brankáře! Nemanja Kuzmanović se zbavil Hubínka, nachystal si balon na levačku a poslal jej do horního rohu branky, kam se ovšem natáhl letící Stejskal.
     
    22
    Baník znovu nezvládl bránění po neúspěšně standardní situaci! Potrestat to mohl Pavel Bucha, který ale z hranice pokutového území zakončil nad branku.
    22. Bucha si připravil míč ve vápně a následně pálil nad
     
    23
    Kvůli drobným zdravotním problémům Adama Jánoše se musela hra na chvíli přerušit. Zatím ale sledujeme fantastické utkání, šance jsou k vidění na obou stranách a není jich rozhodně málo.
     
    24
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Adam Jánoš, přichází Robert Hrubý.
     
    25
    Několik povedených střel už si Nemajna Kuzmanovć dnes připsal, tahle se ale mezi ně rozhodně nepočítala. Stejskal tentokráte mohl zůstat v klidu, balon skonči až mimo stadion.
     
    26
    Křapka nepřesnou hlavičkou rozjel rychlou protiakci Baníku. Reiter posouval míč na Filla, kterému odcentrovat nedovolil ve skluzu bránící Jiří Klíma.
     
    27
    Patrizio Stronati to v roli posledního hráče neměl snadné. Před dotírajícím Komličenkem ale vysoký balon zkrotil a odhlavičkoval směrem k brankáři Budínskému.
     
    28
    Tutovka pro Mladou Boleslav! Mešanović ustál souboj se Šindelářem a poté odcentroval přesně na nohu Marka Matějovského, do jehož rány stačil vložit nohu Procházka.
     
    29
    Dame Diop vlétl do hlavičkového souboje s Antonínem Křapkou hodně divoce, svého soupeře doslova sestřelil. Nakonec vyvázl bez karetního trestu.
     
    30
    Matějovský byl nejprve faulován a poté sám rozehrál přímý kop Středočechů. Jeho nabídka znovu snesla ty nejpřísnější měřítka, Komličenko hlavičkoval do břevna.
     
    31
    Po souboji Fleišmana s Komličenkem přisoudil pomezní rozhodčí balon hostům. Kapitán Baníku nebyl ani tak spokojen, žluté karty pro útočníka Boleslavi se ale dožadoval marně.
     
    32
    Matějovský přenesl hru k napravo nehlídanému Buchovi. Jeho centr prolétl okolo couvajícího Fleišmana, ve vápně ale balon zkrotil pozorný Viktor Budínský.
     
    33
    Pomezní sudí sice mával další ofsajdové postavení hostujícího týmu, hlavní Houdek ale ještě předtím viděl Hubínkův faul na Roberta Hrubého. Přímý kop pro Baník.
     
    34
    Nemanja Kuzmanović svůj centr nasměřoval až ke vzdálenější tyči, jenže tam se nikdo z jeho kolegů nepohyboval. Následovat tak bude Stejskalův odkop od branky.
     
    35
    Nabídka z kopačky Daniela Holzera bez povšimnutí proskákala šestnáctkou, nic zajímavého nevymyslel ani na druhé straně Martin Fillo. Kupředu míří domácí.
     
    36
    Jiří Klíma si zatím na levém křídle vede velice dobře. Nyní udržel balon proti dvěma protivníkům a v souboji s Fillem dokonce vybojoval standardní situaci.
     
    37
    Přímý kop tradičně rozehrál Marek Matějovský. Kombinace na krátko s Pavlem Buchou ale boleslavskému kapitánovi nevyšla, do vápna centr vůbec nepřilétl.
     
    39
    Po sérii soubojů ve středu pole se balon odrazil příhodně pro Roberta Hrubého, který na chvíli uklidnil hru zpětným pasem pro Viktora Budínského.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá ještě něco málo přes pět minut. Udrží svěřenci Jozefa Webera těsný náskok, nebo se před přestávkou skóre ještě pohne?
     
    41
    Kuzmanović se místo střely rozhodl nahrát z druhé vlny si nabíhajícímu Hrubému, těsně před nímž dokázal balon do bezpečí odkopnout Aleksej Tatajev.
     
    42
    Křapka utekl Diopovi a předal balon Pavlu Buchovi. Boleslavský mladík ale v krátkém časovém sledu nezvládl hned dva centry, domácí nicméně zůstávají u balonu.
     
    43
    Nikolaj Komličenko s Murisem Mešanovićem si několikrát vyměnili balon, finální pas ruského útočníka byl však pro jeho kolegu až příliš razantní.
     
    44
    Šindelář se štěstím zasáhl před Komličenkem, Procházka na to konto vyslal na zteč Rudolfa Reitera, jehož k ničemu nebezpečnému nepustil pozorný Tatajev.
     
    45
    Rychlou akci Mladé Boleslavi zakončil přízemním centrem Pavel Bucha, včas stačil zasáhnout Stronati. Bránění následného rohu zvládli hosté s klidem.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    45+2
    Ještě jedna šance pro Boleslav. Komličenko hrudí sklepl balon pro Murise Mešanoviće, jehož technický pokus pravačkou ale neměl šanci na úspěch.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Po prvním poločase jsou na tom lépe domácí, kteří vedou 1:0. O zatím jedinou trefu utkání se v už v šesté minutě postaral Tatajev. Jinak sledujeme naprosto vyrovnanou podívanou, oba týmy si vypracovaly celou řadu šancí. Za hosty nebezpečně pálí především Nemanja Kuzmanović, na straně Boleslavi mohli vedení navýšit tradiční střelci Mešanović s Komličenkem, který hlavičkoval do břevna.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Robert Hrubý adresoval přihrávku do běhu Holzerovi, Antonín Křapka si ale před něj dal tělo a nechal balon se dokutálet až do zámezí. Výkop od domácí branky.
     
    48
    Dame Diop vypálil a Stejskal konečky prstů vyrazil míč jen ke Kuzmanovićovi, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Gól Baníku ale kvůli ofsajdu neplatí!
    48. Kuzmanovič dorážel v ofsajdu, gól neplatí
     
    49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Před malou chvílí nebyl Baníku uznán gól, nedlouho poté se naopak prosazují Středočeši, kteří navyšují své vedení! Marek Matějovský se neukvapil a všiml si lépe postaveného MICHALA HUBÍNKA, jehož prudká rána zpoza šestnáctky zaplula přesně k tyči Budínského branky.
    49. Michal HUBÍNEK - 2:0
     
    51
    Na druhé straně se do šestnáctky přiřítil Daniel Holzer, jehož centr těsně před osamoceným Kuzmanovićem stačil tečovat Aleksej Tatajev. Ostrava bude kopat roh.
     
    52
    Na přední tyč si sbíhající Nemanja Kuzmanović se po souboji s Křapkou poroučel k zemi, pádu ale hodně přidal. Penalta nebyla odpískána správně.
     
    53
    Martin Fillo narýsoval zajímavou kolmici a Kuzmanović navíc svůj náběh parádně načasoval. Učebnicově se ale vrátil Jakub Klíma, který raději odklidil míč do autu.
     
    54
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Daniel Holzer, přichází Tomáš Smola.
     
    55
    Bucha vyslal do dobré příležitosti sprintujícího Mešanoviće. Ten se se zakončením příliš nepáral, Viktor Budínský ale předvedl jistý zákrok a podržel hosty.
     
    56
    Jakub Klíma aktivně napadal Fleišmana, nakonec jej vytlačil až na obrannou polovinu a hostující kapitán byl nucen přihrávat až k vlastnímu brankáři.
     
    57
    Kuzmanović se ve středu pole povedeně uvolnil a poté přenesl hru na pravou stranu, kde ale hlavičkový souboj s Reiterem úspěšně zvládl Fulnek.
     
    59
    Fleišmanův přízemní pas k překvapení všech dolétl až ke Kuzmanovićovi, kterému se míč v dobré střelecké pozici zamotal mezi nohama, čehož využil Tatajev.
     
    60
    Tomáš Smola se chtěl poprvé zapojit do kombinace svého celku, jenže přihrávku od dlouholetého parťáka Kuzmanoviće přijímal ve velkém ofsajdu.
     
    61
    O chvíli později už to Smola načasoval perfektně. Pláchl Křapkovi a nasměřoval balon na hranici malého vápna, kde Diopa ke střele nepustil Tatajev.
     
    62
    Sporný souboj mezi Hrubým a Hubínkem posoudil Jiří Houdek ve prospěch ostravského Baníku. Na hosty tak čeká standardní situace, jak s ní naloží?
     
    63
    Střílený centr z kopačky Jiřího Fleišmana ve vzduchu jen těsně minuli dva hlavičkáři, ovšem i tak měl gólman Stejskal u tyče co dělat, aby balon vyrazil na roh.
     
    64
    Stejskal, který dnes dostal přednost před Šedou, zatím chytá fantasticky! Další parádní zákrok vytáhl po rohovém kopu, když pokryl hlavičku Šindeláře z bezprostřední blízkosti.
    64. Po rohu Hrubého hlavičkoval Šindelář. Domácí zachránil Stejskal
     
    65
    Hrubý ve středu pole podskočil balon, kupředu se na to vydali Bucha s Mešanovićem, který byl kousek vedle šestnáctky faulován Patriziem Stronatim.
     
    66
    Žlutou kartu dostává Patrizio Stronati (FC Baník Ostrava).
     
    67
    Po přímém kopu se v šestnáctce rozpoutala menší strkanice, z níž si nakonec žlutou kartu odnesli Komličemko se Smolou.
     
    68
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Dame Diop, přichází Milan Baroš.
     
    69
    Milan Baroš mohl krátce po svém příchodu na plac skórovat, také on si ale vylámal zuby na skvělém Stejskalovi! Dorážku Smoly obětavě zablokoval Aleksej Tatajev.
     
    70
    Žlutou kartu dostává Alexej Tatajev (FK Mladá Boleslav).
     
    71
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Jiří Klíma, přichází Marco Túlio.
     
    72
    Reiter na pravé straně kombinoval s Martinem Fillem, ten ale zpracovával přihrávku od svého kolegy v těsném ofsajdu. Pomezní sudí to celé dobře viděl.
     
    73
    Matějovský vymyslel další povedenou nahrávku za obranu soupeře, za balonem se hnali Mešanović a Budínský, který byl nakonec o pár okamžiků rychlejší.
     
    74
    Domácí přestáli další chvilkový nápor ostravského celku, Túlio vystihl Reiterovi nahrávku a vyslal vpřed Mešanoviće, kterého předběhl Patrizio Stronati.
     
    75
    Dnešní utkání sleduje v Loko Trans Aréně 4324 diváků.
     
    76
    Středočeši o sobě dali vědět také směrem dopředu. Z hranice vápna to levačkou zkoušel Bucha, jehož rána však postrádala jak přesnost, tak razanci.
     
    77
    Mohlo být definitivně rozhodnuto! Mešanović s Komličenkem předvedli další parádní kombinaci, na jejímž konci pálil první jmenovaný jen těsně vedle branky.
    77. Mešanovič se prosmýkl mezi stopery a tlačil balon ke vzdálenější tyči
     
    78
    Hosté se marně dožadovali odpískání ruky Jakuba Klímy, sudí místo toho nechal hru pokračovat. Bucha pak pro své kolegy vybojoval autové vhazování.
     
    79
    Túlio se snažil vysunout vpřed po levé straně běžícího Jakuba Fulneka, který si ale v osobním souboji proti Reiterovi počínal za hranicí fotbalových pravidel.
     
    80
    Do konce základní hrací doby zbývá ještě zhruba deset minut. Dočkáme se v závěru nějakého dramatu, nebo už si Středočeši dvoubrankové vedení pohlídají?
     
    81
    Sudí pustil několik tvrdých soubojů, ovšem poté, co Komličenko přišlápl nohu Václavu Procházkovi už do píšťalky přeci jen foukl.
     
    82
    Z uctivé vzdálenosti své štěstí vyzkoušel Jiří Fleišman, pouze ale rozradostnil za brankou sedící boleslavské příznivce. Opravdu nepovedená rána kapitána Baníku.
     
    83
    Smola vstal po prohraném souboji a stačil i přihrát Milanu Barošovi, který nezvládl ani druhý vzájemný souboj se Stejskalem. Pomezní sudí navíc odmával ofsajd.
     
    84
    Aleksej Tatajev si vyžádal ošetření, zřejmě jej trápily křeče. Nemělo by se ale jednat o nic vážného, ruský obránce se za malou chvíli vrátí zpět na hřiště.
     
    86
    I třetí střetnutí Milana Baroše s Janem Stejskalem lépe zvládl boleslavský brankář. Jeho zákrok se do statistik nezapíše, zakončení předcházel Barošův faul.
     
    87
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Muris Mešanović, přichází Lukáš Budínský.
     
    88
    Kuzmanovićův centr znovu s přehledem odhlavičkoval Aleksej Tatajev, následný pokus z kopačky Martina Filla minul domácí branku o pořádný kus.
     
    89
    Marco Túlio mohl na levé straně podržet balon, a získat tak pro své kolegy cenné vteřinky, místo toho ale odcentroval a pouze odevzdal míč Procházkovi.
     
    90
    Mladá Boleslav zatím závěr utkání zvládá bez vážnějších problémů. Naopak hostům trochu dochází síly a vypadá to, že i nápady, jak na soupeře vyzrát.
     
    90+1
    Nastavovat se budou tři minuty.
     
    90+2
    Středočeši získali ještě jeden rohový kop. Antonín Křapka se sice vyšplhal k hlavičce, jeho zakončení ale předcházelo jasné držení jednoho z ostravských brankářů.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno, Mladá Boleslav poráží Ostravu 2:0, a udržuje tak domácí neporazitelnost! První poločas dnešního utkání stál opravdu za to, k vidění byla řada pohledných fotbalových akcí. Gólem skončila jen jedna situace, v šesté minutě se po rohovém kopu hlavou trefil Aleksej Tatajev. Krátce po přestávce na ruského stopera navázal přesně mířící Michal Hubínek.Baník rozhodně neodehrál špatné utkání, vypracoval si řadu dobrých příležitostí, brankář Jan Stejskal ale podal skvělý výkon.
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:6. Rohy: 4:5.
     
    Ode mě je to vše, hezký zbytek dne. (17:30:51)

    Vojtěch Tůma

    Branky: 6. Tatajev (Matějovský), 49. Hubínek (Matějovský)

    Karty:   67. Komličenko (MBL), 70. Tatajev (MBL) – 66. Stronati (OVA), 67. Smola (OVA)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:6. Rohy: 4:5.
    FK Mladá Boleslav: Stejskal – Křapka, Jakub Klíma, Tatajev, Fulnek – Bucha, Hubínek, Matějovský (C), Jiří Klíma (71. Túlio) – Komličenko, Mešanović (87. Budínský).
    Náhradníci: Šeda – Budínský, Túlio, Auer, Pech, Hašek, Ladra.

    FC Baník Ostrava: Budinský – Fillo, Stronati, Procházka, Fleišman (C) – Reiter, Jánoš (24. R. Hrubý), Šindelář, Holzer (54. Smola) – Diop (68. Baroš), Kuzmanović.
    Náhradníci: Číž – Baroš, Smola, R. Hrubý, Lalkovič, Jirásek, J. Pokorný.

    Rozhodčí: Jiří Houdek – Tomáš Mokrusch, Jiří Kříž

    Diváci: 4324
    thejrc.org