Třinec – Litvínov 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Kladno – Vítkovice 2:3 (po pr.)
Plzeň – Zlín 5:4 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:0 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 1:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
HC VERVA Litvínov
Neděle 22.09.2019, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:44
    Petr Vrána zůstal po zákroku Richarda Jarůška ležet na ledové ploše, za třineckým útočníkem se navíc vytvořila krvavá stopa. Richard Jarůšek za svůj počin inkasuje čtyři trestné minuty, Verva tak bude po téměř celý zbytek třetí třetiny hrát v oslabení.
     
    53:09
    Jakub Petružálek se elegantně protáhl kolem bránícího Galvinše a před Bartošákem namazal najíždějícímu Viktoru Hüblovi! Ten pálil z první, třinecký gólman ale předvedl skvělý zákrok!
     
    52:29
    Verva cítí šanci na srovnání stavu, v následujících dvou minutách navíc bude hrát v početní výhodě. Vladimír Roth se totiž provinil sekáním. Komerční přestávka.
    51:45 Lukáš KAŠPAR - 3:2
     
    51:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další útočný výpad Vervy již byl úspěšný a hosté se dotahují na rozdíl jediné branky! Nepovedená rozehrávka Hrachovského z rohu vlastního pásma skončila u hráčů Litvínova, kteří vykombinovali skvělou střeleckou pozici pro LUKÁŠE KAŠPARA, který se z mezikruží nemýlil! Asistence: Viktor Hübl, Richard Jarůšek.
     
    46:31
    Hosté si svou aktivitou vybojovali přesilovou hru, podrážením se totiž provinil Matěj Stránský. Hra bude pokračovat po komerční přestávce.
    39:23 Pawel ZYGMUNT - 3:1
     
    39:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva se dočkala své první gólové radosti a maže Bartošákovo čisté konto! Hosté hráli po Draveckého faulu ve výhodě, PAWERL ZYGMUNT před třineckou brankou tečoval nahození Jana Ščotky tak šikovně, že Bartošák byl bez šance! Asistence: Jan Ščotka, Jiří Říha.
    37:35 Matěj STRÁNSKÝ - 3:0
     
    37:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí jsou i nadále aktivní a dávají třetí branku! MATĚJ STRÁNSKÝ v útočném pásmu odvedl skvělou práci, když v rohu kluziště vybojoval kotouč pro Petra Vránu a následně i do sítě dorazil Honzíkem vyraženou střelu! Asistence: Petr Vrána, Patrik Hrehorčák.
    36:28 David KOFROŇ - 2:0
     
    36:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři pokračovali ve zvýšené aktivitě a odměnou jim je druhá branka v utkání! Martin Adamský našel zcela nehlídaného DAVIDA KOFRONĚ, který skrytou střelou překonal nic nevidícího Honzíka. Hlavní sudí ještě na základě upozornění videorozhodčího celou situaci přezkoumali, nakonec ale branku uznali! Asistence: Martin Adamský.
     
    27:47
    Ondřej Kovařčík se tlačil do útočného pásma, při svém postupu však byl podražen Janem Ščotkou. Oceláři hrají v přesilovce.
     
    26:28
    Hosté se po chybné rozehrávce domácích dostali do přečíslení dvou proti jednomu, Jakub Petružálek zkusil překvapit Bartošáka rychlou střelou, třinecký gólman ale vytěsnil kotouč mimo svou branku!
     
    22:09
    Davidu Štichovi nezbylo nic jiného, než pronikajícího Michala Kovařčíka hákovat, aby zabránil velké šanci. Přesilovka pro Oceláře.
     
    19:47
    Na konci první třetiny přišlo největší ohrožení třinecké branky! Tečovaná střela Martina Hanzla propadla Bartošákovi mezi betony, třinecký gólman se ale včas zorientoval a zalehl volný kotouč!
    13:21 Petr VRÁNA - 1:0
     
    13:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Branka platí, Oceláři jdou do vedení! Vladimír Roth po buly vyslal od modré opravdovou pumelici, kterou mimo Honzíkův dosah tečoval PETR VRÁNA! Asistence: Vladimír Roth, Martin Gernát.
     
    13:21
    Petr Vrána tečí Rothovy bomby od modré překonal Honzíka, hlavní rozhodčí jede celou situaci prozkoumat u videa, zda Vrána nehrál vysokou holí!
     
    10:21
    Jan Hladonik byl v útočném pásmu zasažen vysokou holí. Proti pravidlům se provinil Jiří Říha, Oceláře tak po komerční přestávce čeká další přesilovka.
     
    06:52
    Přesilovka domácích končí po faulu Matěje Stránského v rohu kluziště. V následujících 46 vteřinách se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    05:39
    Uvidíme další přesilovku domácích, Jakub Petružálek totiž ve středním pásmu zahákoval Hladonika.
     
    04:31
    Honzík vyrazil střelu Rotha pouze k Michalu Kovařčíkovi, ten ale před odkrytou brankou neuspěl. Po další střele Rotha měl blízko k dorážce Chmielewski, trefil ale pouze boční síť litvínovské branky!
     
    02:59
    Uvidíme první přesilovou hru, zahrají si ji domácí. Petra Vránu fauloval Karel Kubát, který si odsedí menší trest za podražení.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 14. P. Vrána (Roth, Gernát), 37. Kofroň (Adamský), 38. Stránský (P. Vrána, Hrehorčák) – 40. Zygmunt (Ščotka, J. Říha), 52. Kašpar (V. Hübl, Jarůšek)


    HC Oceláři Třinec: Bartošák (Kváča) – Gernát, Roth, Galvinš, Haman, M. Doudera, Hrachovský, Zahradníček – Hrehorčák, P. Vrána (A), Stránský – Dravecký (A), Marcinko, Hrňa – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík (C) – Adamský, Hladonik, Kofroň.
    HC VERVA Litvínov: Honzík (Janus) – Kubát, Trončinský, Ščotka, J. Říha, Jánošík, Štich, L. Doudera – Zygmunt (A), V. Hübl, Gerhát (A) – Kašpar, Myšák, Jarůšek – Petružálek, J. Mikúš, M. Hanzl (C) – Trávníček, Helt, Jurčík.

    Rozhodčí: Šír, Kubičík – Lederer, Gebauer

    Diváci: 4 037
    bahis siteleri