Třinec – Litvínov 3:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Kladno – Vítkovice 2:3 (po pr.)
Plzeň – Zlín 5:4 (kon.) | Olomouc – K. Vary 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:0 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 1:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Mountfield HK
Neděle 22.09.2019, 17:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    32:18 Filip PAVLÍK - 1:2
     
    32:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krátce po Pardubicích využívají přesilovou hru i Hradečtí a taktéž jim k tomu přispělo ve značném množství štěstí! FILIP PAVLÍK hledal přihrávkou z levé strany spoluhráče před brankou, jeden z pardubických zadáků si ale smolně srazil kotouč do vlastní sítě – 1:2! Asistence: Oskars Cibulskis a Adam Kubík.
    30:56 Marek HOVORKA - 1:1
     
    30:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra domácímu týmu přináší vyrovnávací branku! Kombinace v útočné třetině znamenala kotouč pro MARKA HOVORKU, který ho po ledě poslal na Mazancovu klec. Jeho střela byla zřejmě ještě tečovaná a doklouzala mezi betony hradeckého brankáře do sítě – 1:1! Asistence: Sebastien Piché.
    16:55 Mislav ROSANDIĆ - 0:1
     
    16:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na konci sedmnácté minuty předvedli hosté rychlá akci, která si na samotném konci vysloužila přízvisko gólová! Rychlá kombinace v útočné třetině přivála puk na hokejku MISLAVA ROSANDIČE, jenž měl dostatek času si vybrat, kam ho pošle. Zvolil přesně a poslal Mountfield do vedení – 0:1! Asistence: Matěj Chalupa a Patrik Miškář.
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 31. Hovorka (Piché) – 17. Rosandić (M. Chalupa, Miškář), 33. F. Pavlík (Cibulskis, Kubík)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Štěpánek) – Eklund, Holland, J. Kolář (C), Piché, Mikuš, J. Zdráhal, Ivan – Harju, R. Kousal, Tybor – D. Kindl, Mandát (A), Hovorka – Machala, Poulíček (A), Látal – M. Kratochvil, Pochobradský, Matýs.
    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel, Zámorský, Cibulskis, Gaspar, Rosandić, F. Pavlík, T. Voráček – Perret, Bičevskis, Dragoun (A) – Červený (A), Rákos (C), Smoleňák – Jergl, Cingel, Paulovič – Miškář, Kubík, M. Chalupa.

    Rozhodčí: Pešina, Pražák – Jindra, Zika

    Diváci: 9253
    ocianews.com