Göztepe – Konyaspor 1:0 (kon.)
konec
Göztepe SK
1:0 (0:0)
Konyaspor
Pátek 20.09.2019, 19:30 • Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu • Turecká Superliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 3:7. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:13. (21:24:57)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Göztepe, které svého soupeře porazilo poměrem 1:0. Druhý poločas nám nabídl hodně vyrovnanou podívanou, přičemž domácí dohrávali bez vyloučeného hráče. I tak se domácí přeci jenom dočkali jediné branky, na kterou soupeř už nedokázal reagovat. Göztepe si výhru zasloužilo, v tomto utkání bylo aktivnější.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Tlak hostujícího celku i nadále sílí, avšak stále se nedočkal ničeho vážnějšího. Střelecký pokus v podání Miyi nebyl přesný, Beto si dá s odkopem zcela určitě načas.
     
    90+2
    Sledovali jsme dalekonosný odkop od branky Konyasporu, přičemž se o míč dokázal poprat Milošević, kterému se podařilo usadit kousek od pokutového území.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává (Göztepe SK).
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Göztepe stále střeží jednobrankové vedení, ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Momentálně se nehraje, na zemi totiž skončil jeden z domácích hráčů, který zřejmě tahá cenné vteřinky. Hlavní sudí i přesto raději přerušil hru.
     
    86
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Ali Turan, přichází Erdon Daci.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, domácí stále vedou o jednu branku. Navíc si útočným faulem pomohl Bajić, který fauloval protihráče.
     
    84
    Hosté tak rozehrávali po zemi od vlastního pokutového území, přičemž obránce Turan vyvezl míč ke středovému kruhu, kde se mu jako první nabídl Jonsson.
     
    83
    Vzápětí to podél autové lajny zkoušel domácí Gassama, který se rychlostním způsobem dostal až k centru, avšak ten se stal kořistí brankáře Kirintiliho.
     
    82
    Skutečně jsme sledovali přímý pokus na branku, o který se postaral záložník Milošević. Jeho zajímavé zakončení nakonec putovalo pár čísel nad břevno.
     
    81
    Střídání v týmu Göztepe SK: ze hřiště odchází Serdar Gürler, přichází Wallace.
     
    80
    Konyaspor bude mít k dispozici standardní situaci z velice nebezpečné vzdálenosti od branky. Zřejmě se dočkáme přímého střeleckého pokusu.
    76. Alpaslan ÖZTÜRK - 1:0
     
    76
    Göztepe právě vstřelilo branku! Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil ALPASLAN ÖZTURK, který si poradil velice dobře, neboť brankáře poslal přesně na opačnou stranu.

    David Suchý

    Branky: 76. Öztürk (pen.)

    Karty:   90+1. Beto (GZT) – 73. Miya (KOY), 74. Hadžiahmetović (KOY), 75. Aničić (KOY)   50. Biyogo Poko (GZT)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 3:7. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:13.
    Göztepe SK: Beto – Gassama, Öztürk, Titi, Emir – Biyogo Poko, Aydogdu – Gürler (81. Wallace), Mossoró, Napoleoni (54. A. Castro) – Jerome.
    Náhradníci: Bakırbaş – Sanneh, A. Castro, Wallace, Kırdaroğlu, Schwechlen, Derdiyok, Özkayımoğlu, Öztekin, Akbunar.

    Konyaspor: Kirintili – Skubič (71. Akçay), Ali Turan (86. Daci), Aničić, Uludağ – Jönsson, Jevtović (62. Hadžiahmetović) – Şahiner, Miya, Milošević – Bajić.
    Náhradníci: Taşkıran, Atalay – Akçay, Šengelia, Ay, Findikli, Yaşar, Hadžiahmetović, Daci, Öztorun.

    Rozhodčí: Yankaya – Metin, Özkara
    thejrc.org