Havlíčkův Brod – Chrudim 2:5 (kon.) | Žďár n/S – Kobra 6:5 (po pr.) | Ústí n/L – Písek 5:4 (po pr.)
Vsetín – Šumperk 3:2 (po pr.) | Havířov – Přerov 3:0 (kon.) | Litomyšl – Poruba 4:1 (kon.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Neděle 22.09.2019, 15:30 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    61:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je dobojováno, Vsetín dokonává obrat. ADAM HILŠER se ujal kotouče, poradil si s bránícím hráčem a z bezprostřední blízkosti zakončil na vyrážečku. Asistence: Vojtěch Vrána, Patrik Zeman.
     
    45:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Schylovalo se k tomu už od první Pospíšilovy branky, jelikož Vsetín dostal svého soupeře pod velký tlak. A nyní se TADEÁŠI POSPÍŠILOVI opět podařilo skórovat z předbrankového prostoru, čímž tak v 46. minutě vyrovnává na 2:2. Asistence: Michael Vavřík, Adam Hilšer.
     
    42:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Z rychlého protiútoku se poprvé v zápase prosazují domácí. Frimel poslal puk od pravé tyčky do předbrankového prostoru, kde už se o vše postaral TADEÁŠ POSPÍŠIL. Ten puk nasměroval mezi betony šumperského brankáře. Asistence: Tomáš Frimel, Adam Hilšer.
     
    40:10
    Draci právě vstřelili branku!
    Hráči se ještě nestihli na ledě pořádně rozjet a hostující kapitán DAVID HALUZA prostřelil z pravého křídla domácího gólmana Málka. Asistence: Radek Vogel, Ondřej Holub.
     
    26:48
    Draci právě vstřelili branku!
    Herní převahu mění hostující celek na první branku dnešního zápasu. Domácí obránce Holáň nejprve zastavil Horkého. Ten si však vzal puk rychle zpět a poslal je na pravý kruh, kam si právě najížděl RADEK VOGEL. Ten už měl před sebou pouze gólmana Málka, kterého překonal střelou nad pravé rameno. Asistence: Jakub Horký, Ondřej Holub.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 43. Pospíšil (Frimel, Hilšer), 46. Pospíšil (Vavřík, Hilšer), 62. Hilšer (Vrána, Zeman) – 27. Vogel (Horký, Holub), 41. Haluza (Vogel, Holub)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Holáň, Zeman, Riedl, Siner, Houser, Kamas, Ondračka – Pospíšil, Hilšer, Holba, Vavřík, Zemánek, Vrána, Vašenka, Klímek, Frimel.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Venouš (Kašpar) – Hladiš, Holub, Štrbík, Ott, Cekr, Blaháček, Plhal – Habrman, Štefanišin, Jurča, Vogel, Horký, Kavan, Haluza, Šembera, Drlík, Kesler.

    Rozhodčí: Škrobák – Poláček, Pospíšil
    thejrc.org