Minnesota – Colorado 4:3 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:1 (kon.) | Washington – Carolina 3:2 (kon.)
Buffalo – Toronto 5:3 (kon.) | New Jersey – NY Islanders 4:3 (kon.) | Ottawa – Montreal 0:4 (kon.)
Florida – Dallas 6:0 (kon.) | Nashville – Tampa 5:4 (po pr.) | San Jose – Vegas 1:3 (kon.)
Chicago – Boston 3:2 (po pr.) | Arizona – Anaheim 4:3 (2:0 po s.n.) | Vancouver – Los Angeles 5:7 (kon.)
St. Louis – Columbus 5:3 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
konec
Minnesota Wild
4:3 (1:0, 2:2, 1:1)
Colorado Avalanche
Neděle 22.09.2019, 00:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:32 Conor TIMMINS - 4:3
     
    57:32
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je tu kontaktní gól! Na modré se dostal k puku CONOR TIMMINS, který naznačil ránu golfákem, ale místo toho obešel napadajícího Foligna a střelou zápěstím pod lapačku snižuje. Foligno se ještě po Timminsovi vztekle ohnal, ale to se obejde bez trestu. Asistence: Jayson Megna.
    49:44 Mats ZUCCARELLO - 4:2
     
    49:44
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté si nepohlídali naskočení MATSE ZUCCARELLA na led z trestné lavice! Norského útočníka poslal do samostatného úniku, který Zuccarello zakončil mazácky. Naznačil Francouzovi kličku do bekhendu, poté si však puk stáhl na forhend a zasunul ho do odkryté klece – 4:2. Asistence: Jordan Greenway a Eric Staal.
    39:58 Jayson MEGNA - 3:2
     
    39:58
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté dávají gól do šatny! 1,3 sekundy před sirénou se prosazuje JAYSON MEGNA, který využil toho, že Dubnyk neudržel v lapačce střelu Renoufa a bekhendem dorazil puk do sítě – 3:2. Asistence: A.J. Greer a Dan Renouf.
    34:48 Eric STAAL - 3:1
     
    34:48
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují na rozdíl dvou branek! Přečíslení 2 na 1 vyřešil ERIC STAAL sám, když se rozhodl pro střelu z pravého kruhu a puk trochu nešťastně propadl Francouzovi pod betonem za brankovou čáru. Asistence: Mats Zuccarello.
    22:47 Jason ZUCKER - 2:1
     
    22:47
    Minnesota právě vstřelila branku!
    O necelou minutu později si domácí berou vedení zpět! Překonat Francouze mohl už Eric Staal, jehož zakončení z bezprostřední blízkosti vyrazil gólman hostí lapačkou. Za nějakých 20 sekund se už ale domácí radovali. Mats Zuccarello přenesl hru na Matta Dumbu, jehož střela z první propadla Francouzovi do brankoviště a JASON ZUCKER zametl kotouč do prázdné klece – 2:1. Asistence: Matt Dumba a Mats Zuccarello.
    21:51 Ty LEWIS - 1:1
     
    21:51
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Obrovskou chybu udělal Devan Dubnyk! Domácí brankář vyjel daleko ze své branky pro kotouč, který chtěl rozehrát. Shane Bowers mu ho ale sebral a následně ho nahrál mezi kruhy TY LEWISOVI, který překonal do branky se vracejícího gólmana Wild. Asistence: Shane Bowers.
    02:50 Matt DUMBA - 1:0
     
    02:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí jsou za svou aktivitu odměněni vedoucím gólem! Nico Sturm předal puk na modrou čáru MATTOVI DUMBOVI, který vypálil a brankář Francouz nemohl přes clonícího Ryana Hartmana vůbec nic vidět. Asistence: Nico Sturm a Ryan Hartman.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 3. Dumba (Sturm, Hartman), 23. Zucker (Dumba), 35. Staal (Zuccarello), 50. Zuccarello (Greenway, Staal) – 22. Lewis (Bowers), 40. Megna (Greer, Renour), 58. Timmins (Megna.)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter (A), Dumba, Belpedio, Seeler, Soucy, Hunt – Donato, Sturm, Koivu (C), Parise (A), Staal, Zucker, Foligno, Greenway, Kunin, Stafford, Zuccarello, Hartman.
    Colorado Avalanche: Francouz (Werner) – Renouf, Connauton (A), Alt, Timmins, Graves, Lindholm – Megna Ničuškin, Bowers, Dries, Greer, Tynan, Compher (A), Condra, Kaut, Lewis, Kameněv, Burakovsky (A).

    Rozhodčí: Hebert, Schlenker – Miller, Fournier

    Diváci: 16 833
    thejrc.org