Leganés – Ath. Bilbao 1:1 (kon.) | Mallorca – Atlético 0:2 (kon.) | Valencia – Getafe 3:3 (kon.)
Real Madrid – Osasuna 2:0 (kon.)
konec
Valencia CF
3:3 (3:1)
Getafe CF
Středa 25.09.2019, 20:00 • Estadio de Mestalla (Valencia) • Španělská LaLiga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 2:10. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 14:26. (21:54:37)
     
    Čtyři nastavené minuty uplynuly a zápas šestého kola končí. Valencia nakonec remizovala s Getafe 3:3!

    Getafe mělo parádní start do utkání. Již ve druhé minutě otevřel skóre Jaime Mata, který doklepl míč do sítě ze zadní tyče. Hosté se i nadále tlačili do útoku, ale po půlhodině hry přišla smrtící desetiminutovka Valencie. Maxi Gómez v úvodu nahradil zraněného Gameira a ihned se uvedl na trávníku dvojicí gólů. Nejprve předvedl neskutečné nůžky, následně i povedenou hlavičku a Valencia se dostala do vedení. V závěru první půle poté prostřelil Soriu i Kang-In Lee.

    Po změně stran pokračovala Valencia v tlaku, ale po hodině hry zcela vypadla z tempa. Nejprve snížil z ojedinělé akce Jason, aby o několik minut později pomohl srovnat stav zápasu střídající Ángel Rodríguez. Dramatický závěr mohl přinést penaltu pro domácí, nebo i gól hostů, ale ani jeden moment nebyl posvěcen videem.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. Neuznaná branka pro ofsajd
     
    90+4
    Getafe dopravilo míč do sítě! Parádní akce hostujícího celku však začala přihrávkou do ofsajdu a tak gól Maty nemůže být uznán.
     
    90+3
    Ani jeden z týmů už nechce v nastavené čase chybovat. Cucurella si ještě vymodlil faul na Costovi a Getafe mohlo rozehrávat standardní situaci. Ta však skončila jen u Doménecha.
     
    90+2
    Valencia se snaží zápas rozhodnout ve svůj prospěch. Daniel Wass byl v nebezpečném náběhu, ale přesný centr už do pokutového území neposlal.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90
    Právě Cucurella rozehrával zpoza postranní lajny. Hosté se však dlouho u míče nezdrželi a musí stále bránit. Závěr zápasu patří jasně domácím.
    89. Sporný zákrok rukou u tyče
     
    89
    Po rozehrávce rohového kopu přišla hlavička, která mířila přesně k tyči. I ní ale stál Cucurella, který nejspíše i s pomocí ruky zachytil balon před brankovou lajnou. Hlavní rozhodčí ale penaltu nenařídil ani po konzultaci s videem.
     
    88
    Parejo vysunul přihrávkou Rodriga, ten se ale zamotal do svých kliček a přes Dakonama nedokázal přejít. Hostující obrana se uchýlila jen k odkopu.
     
    87
    Střídající Goncalo Guedes mohl být hrdinou. Z levé strany si naváděl míč více k ose trávníku, ale než stačil vystřelit, tak mu pod nohy spadl Leandro Cabrera.
     
    86
    Portillo se poprvé po svém příchodu na trávník zapojil do kombinace. S Maksimovićem si ale příliš nerozuměl a k míči se dostal jen domácí Dani Parejo.
     
    85
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Geoffrey Kondogbia, přichází Daniel Wass.
     
    85
    Rodrigo měl na pravém kraji o něco více prostoru, ještě posílal míč pod sebe na Kondogbiu, ale francouzský záložník se ke střele ve zhuštěném prostoru nedostal.
     
    84
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Jason, přichází Francisco Portillo.
     
    83
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Valencia hraje na domácí půdě s Getafe nerozhodně 3:3. V posledních minutách ale mají navrch hosté.
     
    82
    Valencia podcenila rozehrávku. K míči se téměř zadarmo dostal Nemanja Maksimović, který poté ale nedokázal vystřelit zpoza bránícího Gabriela.

    Vít Schück

    Branky: 32. Gómez, 37. Gómez (Parejo), 41. Lee Kang-in (Rodrigo) – 2. Jaime Mata (Jason), 68. Jason (Kenedy), 70. Ángel Rodríguez (Dakonam)

    Karty:   34. Gómez (VAL) – 16. Nyom (GET), 44. Jaime Mata (GET), 45+2. Jason (GET), 58. Dakonam (GET)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 2:10. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 14:26.
    Valencia CF: Doménech – T. Correia, Gabriel, Diakhaby, J. Costa – Coquelin, Parejo, Kondogbia (85. Wass), Lee Kang-in (75. Guedes) – Rodrigo, Gameiro (12. Gómez).
    Náhradníci: Cillessen – Gómez, Čeryšev, Wass, Guedes, Torres, Garay.

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Cabrera, Nyom (62. Kenedy) – Jason (84. Portillo), Nemanja Maksimović, Arambarri, Cucurella – J. Molina (55. Ángel Rodríguez), Jaime Mata.
    Náhradníci: Chichizola – Kenedy, Portillo, Fajr, Bruno González, Ángel Rodríguez, Timor.

    Rozhodčí: José Munuera – Iñigo Prieto, Alfonso Baena
    bahis siteleri