Motor ČB – Litoměřice 2:6 (kon.) | Chomutov – Slavia 5:0 (kon.) | Vsetín – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Přerov – Jihlava 1:3 (kon.) | Poruba 2011 – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Frýdek-M. – Kadaň 8:0 (kon.)
Havířov – Třebíč 1:3 (kon.) | Sokolov – Prostějov 3:9 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Středa 25.09.2019, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely: 32:33
    Vyloučení: 3:3 (bez využití)
    Zblokované střely: 5:8
    Vhazování: 44:26 (22:04:29)
     
    Těmito slovy se s vámi dnes loučím a zvu vás ke sledování dalších našich textových přenosů z hokejové Chance ligy.
     
    Dnešní zápas končí první domácí porážkou přerovských Zubrů, kteří nedokázali vzdorovat Jihlavě a podlehli jí 1:3. Duklu dnes zdobil lepší pohyb a také efektivnější zakončení. Gólově se pod dnešní utkání podepsal Jiří Fronk, který nadvakrát dorazil puk za Petráska, a také David Čermák, který potrestal nepochopitelnou hrubku v rozehrávce Jakuba Kubeše. A i když po další chybě snížil Matouš Kratochvíl, na body to dnes domácím nestačilo. Stav utkání upravil střelou do prázdné branky kanonýr Matěj Pekr a stanovil tak skóre na 3:1 pro Jihlavu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Petrásek už ani nepřerušil hru a nechá svého spoluhráče dohrát zápas za brankou.
    59:23 Matěj PEKR - 1:3
     
    59:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    MATĚJ PEKR po tom, co se vrátil z trestné lavice, ukořistil puk před Zbořilem a naprosto v pohodě pečetil dnešní tříbodový zisk pro Duklu gólem do prázdné branky. Bez asistence.
     
    59:20
    Čáp skvěle střílel z levého kruhu, ale Brož opět skočil po volném puku a nepovolil Navrátilovi dorážet. Brož pak dokonce rozehrál a Jihlava dostala puk do bezpečí.
     
    59:10
    Přerov se drží s pukem v pásmu, ale domácím chybí střelba.
     
    58:50
    Přerov hraje v šesti, Petrásek je na střídačce.
     
    58:45
    Jihlava si bere oddechový čas trenér Vlk se bude své svěřence snažit hlavně uklidnit. Před chvílí byli totiž hodně blízko inkasování.
     
    58:30
    Přerov předvedl neskutečný tlak a zámek, Pšurný nejprve vybruslil až do mezikruží, ale branku v ideální pozici minul. Pak stejný hráč nabil křižným pasem Navrátilovi, ale ten trefil jen boční síť a málem pak ve vzteku rozlámal svou hokejku.
     
    57:55
    Střelu Krisla znovu zblokovala obětavá jihlavská obrana, ale Přerov se stále drží s pukem v pásmu, kde strávil v podstatě celé dvě minuty.
     
    57:30
    Krisl po nepřesné přihrávce nemohl střílet, další pokus vyslal až od modré Navrátil. Brož odrazil puk vyrážečkou až do ochranné sítě.
     
    57:10
    Zbořil trefil svou střelou jen Anděla, ale vystřelil záhy znovu a Matouš Kratochvíl se málem dostal k nebezpečné dorážce. Brož se ale po volném puku vrhl tygřím skokem a přikryl ho.
     
    56:44
    Další vzájemný souboj Pekra s Čápem tentokrát vyústil ve faul jihlavského útočníka, i když Čáp tomu zákroku hodně přidal. Přesilovka pro Zubry.
     
    56:26
    Sýkora přihrával na aktivního Šimona Kratochvíla, ale ten nezakončil.
     
    56:07
    Čermák bojoval s Navrátilem u mantinelu, puk nakonec vyklouzl do středního pásma.
     
    55:44
    Čachotský zkušeně podržel puk u mantinelu a uspořil cenné vteřiny.
    Marken.cz

    Adam Kodet

    Branky a nahrávky: 44. M. Kratochvil (Hejcman, Zbořil) – 27. Fronk (Anděl, Poletín), 42. D. Čermák (Čachotský), 60. Pekr


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Šimonů) – Čáp, R. Černý, Zbořil (A), Kubeš, Krisl (A), Weinhold – Navrátil, Pšurný, T. Doležal – Goiš, Hejcman, M. Kratochvil – Süss, Š. Kratochvil, T. Sýkora (C) – Indrák, Ma. Svoboda, Houška.
    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – Staněk, J. Pohl, J. Holý, Půža, D. Kolář, Mareš, Piegl (A) – Jiránek (C), Pekr, A. Zeman (A) – Čachotský, Harkabus, D. Čermák – Anděl, Poletín, Fronk – Chlubna, Davídek, Lichanec.

    Rozhodčí: Maršálek, Vrba – Blažek, Kleprlík

    Diváci: 1792
    ocianews.com