Motor ČB – Litoměřice 2:6 (kon.) | Chomutov – Slavia 5:0 (kon.) | Vsetín – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Přerov – Jihlava 1:3 (kon.) | Poruba 2011 – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Frýdek-M. – Kadaň 8:0 (kon.)
Havířov – Třebíč 1:3 (kon.) | Sokolov – Prostějov 3:9 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
3:9 (1:5, 1:2, 1:2)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 25.09.2019, 18:00 • ZS Sokolov • Chance liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:24 Matěj NOVÁK - 3:9
     
    53:24
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Osm vteřin a domácí znova inkasují. Ihned po úvodní buly vyrazili Prostějovští dopředu, načež na ose zůstal zcela nekrytý MATĚJ NOVÁK, který zakončil u levé tyče.
    53:16 Lukáš KREJČÍK - 3:8
     
    53:16
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí zkusili hru bez brankáře, ale během chvíle trefil odkrytou branku LUKÁŠ KREJČÍK.
    41:39 Matěj ZADRAŽIL - 3:7
     
    41:39
    Baník právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka domácími. Přesilová formace spíše kombinovala na levé straně útočné třetiny, načež Kadeřávek přenesl hru na pravý kruh, odkud z první pálil přesně MATĚJ ZADRAŽIL. Asistence: Patrik Kadeřávek.
    39:16 Václav MEIDL - 2:7
     
    39:16
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    V poslední minutě druhé části si hosté berou zpět vedení o pět branek. Po rychlém tlaku do branky se prosadil VÁCLAV MEIDL. Asistence: Tomáš Nouza a Lukáš Krejčík.
    32:40 Jaromír KVERKA - 2:6
     
    32:40
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen dočkali snížení! Vracovský pod tlakem vytáhl JAROMÍRA KVERKU, který od hrazení přejel do prostoru mezikruží, odkud přesným zakončením poslal kotouč do pravé šibenice. Asistence: Tomáš Vracovský.
    21:11 Marek RAČUK - 1:6
     
    21:11
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Šestá branka Prostějova v řadě. Po vyražené střele se dostal k dalšímu střeleckému pokusu z mezikruží MAREK RAČUK, který svým druhým zásahem zaznamenává druhou branku v utkání. Asistence: Tomáš Jandus a Lukáš Žálčík.
    13:54 Lukáš ŽÁLČÍK - 1:5
     
    13:54
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Velký zmar domácích, kteří po další střele inkasují pátou branku! Kafka přiklepl puk na střed modré čáry, kde měl napřaženo k tvrdé ráně Novotný, jehož střelu tečoval před brankou LUKÁŠ ŽÁLČÍK. Asistence: Petr Kafka a Martin Novotný.
    12:47 Lukáš ŽÁLČÍK - 1:4
     
    12:45
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Kotouč po vyhraném buly Račukem skončilo na holi LUKÁŠE ŽÁLČÍKA, který tvrdou ranou prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Marek Račuk a Jakub Muška.
    10:43 Marek RAČUK - 1:3
     
    10:43
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Ostrá sprcha pro Sokolov, který během třiceti vteřin třikrát inkasoval. Po získání kotouče v útočném pásmu se hosté prokombinovali k přihrávce mezi kruhy, odkud pálil MAREK RAČUK. Jeho střela se otřela o Kuchařův beton a puk pomalu dojel za brankovou čáru. Asistence: Václav Meidl a Tomáš Jandus.
    10:29 Václav MEIDL - 1:2
     
    10:29
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Stačilo šestnáct vteřin a domácí z těsného vedení prohrávají! Po nahození jakoby nikdo nechtěl hrát a puk z předbrankového prostoru dorazil VÁCLAV MEIDL. Asistence: Tomáš Nouza a Lukáš Krejčík.
    10:13 Matěj NOVÁK - 1:1
     
    10:12
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Pomalé střídání Prostějovští trestají vyrovnávající brankou. MATĚJ NOVÁK nabral rychlost ve středním pásmu, čímž se dostal do rychlého brejku z levého křídla. Jeho bekhendové zakončení prošlo skrz betony Kuchaře. Asistence: Kryštof Ouřada a Jakub Husa.
    03:36 Josef STŘÍBRNÝ - 1:0
     
    03:36
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení. Po souboji o kotouč získal pozici za brankou Tomáš Vracovský, který kotouč poslal rázem do prostoru mezikruží. Dvořák střelu Kverky vyrazil pouze na nepokrytého JOSEFA STŘÍBRNÉHO, jenž pohotově dorazil. Asistence: Jaromír Kverka a Tomáš Vracovský.
    Marken.cz

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 4. Stříbrný (Kverka, Vracovský), 33. Kverka (Vracovský), 42. M. Zadražil (Kadeřávek) – 11. M. Novák (Ouřada, Husa), 11. V. Meidl (Nouza, L. Krejčík), 11. Račuk (V. Meidl, T. Jandus), 13. Žálčík (Račuk, Muška), 14. Žálčík (Kafka, M. Novotný), 22. Račuk (T. Jandus, Žálčík), 40. V. Meidl (Nouza, L. Krejčík), 54. L. Krejčík, 54. M. Novák


    HC Baník Sokolov: Kuchař (11. Fečo) – Přindiš, Vodička, J. Tomeček, Kadeřávek, A. Rulík, Michálek, T. Kvapil – Osmík, M. Zadražil, Švec – Stříbrný, Kverka, Vracovský – Kovařík, T. Rohan, Kuběna – Bečvář, Vrána, Čejka.
    LHK Jestřábi Prostějov: D. Dvořák (Neužil) – Brančík, Mrázek, M. Novotný, Muška, Husa, P. Krejčí, Březák – Žálčík, Račuk, T. Jandus – Kafka, Chlán, Berger – Nouza, M. Novák, L. Krejčík – Ouřada, V. Meidl, L. Luňák.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Horažďovský, Hnát
    thejrc.org