Magnitogorsk – Barys 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 0:6 (kon.) | Jokerit – CSKA Moskva 1:5 (kon.)
Jaroslavl – Riga 4:0 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Dinamo Riga
Středa 25.09.2019, 18:30 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:49:47)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Nakládal (JAR) 0+0, 1 střela, čas na ledě 20:48
     
    Dnešní utkání sledovalo 6 015 diváků.
     
    Střely na branku: 27 – 19
     
    Je dobojováno. Domácí nedovolili hostům ani branku a sami ve třetí periodě ještě jednu přidali zásluhou Stéphaneho Da Costy. Dokráčeli tak k bezproblémové výhře a hosty k ničemu nepustili. Sledovali jsme zajímavý zápas, v němž si domácí brankář Konovalov připsal nulu na svém kontě a vymazal tak hráče Rigy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Hráči Lokomotivu se uhnízdili v pásmu hostů a snaží se ještě o navýšení skóre. Hosté se však dostali ke kotouči a posílají ho až před domácí klec.
     
    59:19
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Rihards Marenis – 2 min., vysoká hůl).
     
    58:35
    Hosté drží puk v obranném pásmu, po vystřídání se vydali do akce, ale obrana Jaroslavle pomohla zákrokem Konovalovi, jenž nemusel zasahovat.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:18
    Kajumov se zjevil tváří v tvář Gudlevskisovi, ale nepřekonal ho. Na druhé straně se pak nepovedla akce hostům a Lokomotiv otáčí hru na druhou stranu.
     
    56:41
    Džerinž zamíchal kotoučem před Konovalovem, ten připravil svůj pravý beton a dostal puk pod kontrolu.
     
    54:53
    Hosté se znovu dostali do útočného pásma, kde se prokombinovali k dalšímu pokusu, ale opět to nepřineslo alespoň čestnou branku.
     
    53:39
    Ricards Grinbergs vyslal z vrcholu pravého kruhu jedovatou střelu, kterou zastavil Konovalov a zase udržel čisté konto. Do akce na druhé straně už jdou jeho spoluhráči.
     
    52:58
    Od vlastní branky šli do další útočné akce hráči Lokomotivu, ale v jejich rozletu je zastavila obrana hostů.
     
    52:27
    Následuje komerční přestávka.
     
    51:52
    Domácí se už příliš nikam neženou a nehoní se do bezhlavých akcí. Spíše kontrolují hru a pomáhají svému brankáři, aby nepřišel o své čisté konto.
     
    51:27
    Hosté jsou v plném počtu.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 16. Kraskovskij (S. Da Costa, Alexejev), 29. M. Osipov (Ivanov, Iljenko), 40. Kovalenko (M. Osipov), 46. S. Da Costa (Svitov, Alexejev)


    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Lazušin) – Kronwall (C), N. Averin, Nakládal, Savčenko, Rafikov, M. Osipov, Misjul – Sannikov (A), Svitov (A), Kudrjavcev – Kraskovskij, Lander, Polunin – Kajumov, Alexejev, S. Da Costa – Kovalenko, Ivanov, Denisenko – Iljenko.
    Dinamo Riga: Gudlevskis (Treťjak) – Sotnieks, Berglund, Zile, Ališauskas, Balinskis, Gimajev (A) – Razgals, Darzinš (C), M. Redlihs (A) – Ashton, McMillan, Ullström – Marenis, Batna, Gillies – Pavlovs, Džerinš, Lipsbergs – Grinbergs, Trastašenkovs.

    Rozhodčí: Sergejev, Ščeňjov – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 6 015
    ocianews.com