Villarreal – Real Betis 5:1 (kon.)
konec
Villarreal CF
5:1 (1:0)
Real Betis
Pátek 27.09.2019, 21:00 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Španělská LaLiga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Villarreal ovládl předehrávku sedmého kola LaLigy, se s vámi loučím a přeji vám dobrou noc. (22:54:46)
     
    Konečný výsledek utkání neodpovídá předvedené hře, tohle si Betis opravdu nezasloužil. Hostujícímu celku se na začátku poločasu podařilo vyrovnat, ovšem poté přišel pokutový kop, jenž rozhodl o tom, kdo bude brát tři body. V závěru zápasu už Realu nic nezbývalo, a tak otevřel hru, což Villarreal potrestal slepenými brankami.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. Samuel CHUKWUEZE - 5:1
     
    90+4
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Tak tohle už je pro Betis hodně krutý výsledek, jenž neodpovídá předvedené hře! SAMUEL CHUKWUEZE si navedl od postranní čáry míč do šestnáctky, kde se prezentoval střelou, která se od levé tyče odrazila za brankovou čáru.
    90+2. Gerard MORENO - 4:1
     
    90+2
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Další hřebíček do rakve Betisu zatloukl GERARD MORENO, který se prostě chtěl zapsat mezi střelce. Autor branky postupoval společně se dvěma spoluhráči proti jedinému obránci. Morenovi se podařil obstřel brankáře, který zamířil ke vzdálenější tyči.
     
    90+1
    K postranní čáře přistoupil čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukázal, že se bude hrát ještě pět minut nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    V poslední minutě normální hrací doby rozehrávalo hostující mužstvo rohový kop. Jenže centr doputoval jen k prvnímu soupeři, jenž stál v pokutovým území.
     
    89
    Po zisku míče na nic Betis nečeká a zkouší překonat obranu dlouhými nákopy. Ten poslední byl příliš dlouhý, a tak si pro balon vyběhl Sergio Asenjo.
     
    88
    Už to vypadalo, že Gerard Moreno půjdeme sám na branku. Jenže ve stejném momentu vyletěl praporek pomezního sudího vzhůru – ofsajd.
    87. Javier Ontiveros (VLR)
     
    87
    Za šestnáctkou byl znovu Javier Ontiveros, který si hodil míč na pravačku a vystřelil. Míč se po zákroku brankáře a tyče odrazil na další rohový kop. Villarreal hraje v závěru zápasu hodně uvolněně, vždyť vede o dva zásahy.
     
    86
    Ještě jednu střelu z pořádné dálky vyslal Javier Ontiveros, který zamířil jen doprostřed branky. Joel Robles byl ve správné pozici, a tak tohle pro něj byla lahůdka.
     
    85
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Santi Cazorla, přichází Manu Trigueros.
     
    84
    Z druhé strany přišla zcela stejná akce. O přihrávku před branku se snažil Raúl García, ovšem míč z jeho kopačky byl nepřesný, a tak na něj Borja Iglesias nedosáhl.
     
    83
    Po dobré kombinaci přišla přihrávka před branku z pravé strany. Jenže v nebezpečném prostoru nebyl žádný hráč v černém dresu. Betis se potřebuje více cpát do předbrankového prostoru.
     
    82
    Žlutá ponorka se pokusila o akci po levé straně, jenže Betis ji překazil. Ovšem domácí hráči budou vhazovat a držet tak míč další cenné vteřiny.
     
    81
    Hráči v černých dresech se nevzdávají a snaží se vrátit alespoň na dostřel. Jenže další centr z pravé strany zakončení nepřinesl.

    Michal Luxa

    Branky: 39. Toko Ekambi (Cazorla), 68. Cazorla (pen.), 76. Toko Ekambi (G. Moreno), 90+2. G. Moreno (Trigueros), 90+4. Chukwueze (Peña) – 48. Emerson (Iglesias)

    Karty:   22. Moisés Gómez (VLR), 63. Quintilla (VLR), 66. G. Moreno (VLR)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 13:8.
    Villarreal CF: Asenjo – Peña, Albiol, Francisco Torres, Quintilla – Anguissa, Iborra, Cazorla (C) (85. Trigueros) – Moisés Gómez (57. Chukwueze), G. Moreno, Toko Ekambi (79. Ontiveros).
    Náhradníci: Andrés Fernández – M. Gaspar, Ra. Funes Mori, Bacca, Chukwueze, Trigueros, Ontiveros.

    Real Betis: Robles – Emerson, Feddal, Bartra, Moreno – Joaquín (C) (79. D. Lainez), W. Carvalho, Canales, Pedraza (75. Tello) – Iglesias, Loren (79. García).
    Náhradníci: D. Martín – Javi García, Tello, Guardado, D. Lainez, Mándí, García.

    Rozhodčí: Estrada – Alonso, Porras
    thejrc.org