Union Berlín – Frankfurt 1:2 (kon.)
konec
1. FC Union Berlín
1:2 (0:0)
Eintracht Frankfurt
Pátek 27.09.2019, 20:30 • Stadion An der Alten Försterei • Německá Bundesliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:12. (22:25:38)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Eintrachtu Frankfurt, který svého soupeře porazil poměrem 2:1. Eintrachtu vyšel vstup do druhého poločasu na jedničku, po několika minutách se totiž prosadil Bas Dost. Posléze jsme sledovali vyrovnanou podívanou, avšak hosté podnikli bleskurychlý protiútok, který navíc velice přesně zakončil André Silva. Union Berlín se v závěru dočkal kontaktní branky, na vyrovnání to už ale nestačilo.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ven z branky musel také Gikiewicz, kterému se povedlo sevřít padající předmět do svých rukavic. Průnikem na druhou stranu to zkoušel Trimmel, který daleko nedoběhl.
     
    90+2
    Hasebe pouze prodlužoval za sebe, kde se navíc nacházel brankář Trapp. Ten nasbíral cenné vteřinky, načež se postaral o prudký odkop na druhou stranu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Robert Andrich (1. FC Union Berlín).
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Hinteregger se pokoušel spolupracovat právě s Pacienciou, avšak vzorně vystoupil obránce Subotić, který razantním odkopem poslal míč do bezpečí.
     
    87
    Krátce po rozehrávce si to podél autové lajny namířil vpřed Paciencia, který byl zastaven čistým zákrokem. Následovat bude další autové vhazování pro Eintracht.
     
    86
    Union Berlin právě vstřelil branku!
    Ono to bude přeci jenom ještě zajímavé! Union Berlín totiž rozjel kombinaci v těsné blízkosti pokutového území, přičemž ANTHONY UJAH roztáhl hru na Beckera, který mu okamžitě vrátil velice přesně proti noze. Výsledkem byla povedené zakončení pravou nohou, na které Trapp neměl šanci dosáhnout.
     
    85
    Zápasnický chvat předvedl hostující Paciencia, který krátce po svém příchodu na hrací plochu fauloval soupeře. Hlavní sudí okamžitě odpískal ve prospěch Unionu.
     
    84
    Trimmel se postaral o autové vhazování z pravé strany, jenomže po krátké kombinaci jsme sledovali centr do nohy soupeře. Navíc si faulem vypomohl Andrich.
     
    83
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Bas Dost, přichází Gonçalo Paciência.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Frankfurt stále vede o dvě branky, což se zdá být dostačující. Domácí tábor bude muset pořádně zabrat.
     
    80
    Avšak ten se zařadil do dílny těch nepovedených, nabídka totiž nenašla nikoho ze spoluhráčů. Místo toho jsme sledovali rychlou rozehrávku od branky Gikiewicze.
     
    79
    Kostić operoval s míčem na levém křídle, kde to nakonec zkoušel centrem z otočky. Nejprve to vypadalo na teč Trimmela, tu následně potvrdil také sudí – roh.
     
    78
    Trapp si dával s rozehrávkou volného kopu celkem dost načas, nakonec mu to u sudího prošlo. Jeho odkop navíc směřoval na Chandlera, který v souboji neuspěl.
     
    77
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Erik Durm, přichází Timothy Chandler.

    David Suchý

    Branky: 86. Ujah (Becker) – 48. Dost, 62. André Silva (Sow)

    Karty:   89. Andrich (UNB) – 36. Sow (FRN)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:12.
    1. FC Union Berlín: Gikiewicz – Trimmel (C), Friedrich, Subotić, Reichel – Andrich, Schmiedebach (66. Ujah), Gentner – Gogia (59. Becker), Bülter (66. Mees) – Andersson.
    Náhradníci: Nicolas – Becker, Flecker, Schlotterbeck, Ujah, Kroos, Mees, Ingvartsen, Ryerson.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – A. Touré, Hasebe (C), Hinteregger – G. Fernandes – Durm (77. Chandler), Sow, Kamada (71. Kohr), Kostić – Dost (83. Paciência), André Silva.
    Náhradníci: Rönnow – Gaćinović, Falette, Torró, N'Dicka, Kohr, Joveljić, Chandler, Paciência.

    Rozhodčí: Stegemann – Pickel, Gittelmann
    thejrc.org