Litvínov – Liberec 4:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:3 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 0:3 (kon.)
Zlín – Kladno 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 4:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 27.09.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • turnaj O Pohár DHL • 7. kolo
Partner:
     
    59:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Se sirénou se hosté prosadili a potvrdili své vítězství v utkání! Přes celé hřiště trefil odkrytou klec KAREL KLIKORKA. Bez asistence.
     
    42:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se dostali do přečíslení, které vzal na sebe LIBOR ŠVEC! Ten si najel do útoku a z levého kruhu poslal na branku obrovskou dělovku, puk se nakonec o brankovou konstrukci dostal do branky a Piráti snižují. Bez asistence.
     
    26:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po necelé minutě se ale do útoku dostali opět hosté a ti navyšují své vedení na dvě branky! KAREL KLIKORKA si sjel na levý kruh, jenž se prosadil rychlou střelou na vzdálenější tyčku. Bez asistence.
     
    25:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští byli aktivnější a nakonec se dočkávají vedoucí branky! TOMÁŠ DLASK si najel do útočné třetiny a střelou z mezikruží překonal zakončením o brankovou konstrukci Martina Altrichtera. Asistence: Lukáš Moucha a Samuel Dotter.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 43. Švec – 26. Dlask (Moucha, Dotter), 27. Klikorka, 60. Klikorka


    Piráti Chomutov: Altrichter (Petržílka) – Šuráň, Petrásek, Zeman (A), Seemann, Ferbas, Ludvík, Jungvirt, Vaněk – Popelka, Dani, Švec – Jaroš (C), Benda, Pech (A) – Koláček, Janeček, Veselý – Lobodowski
    BK Mladá Boleslav: Šatný (Kmec) – Klikorka, Sýkora, Dotter (C), Houška (A), Dudycha, Rudolph, Procházka – Schulz, Závora, Dlask – Petržilka, Hašlar, Mežnar – Moucha, Petriska, Vasilev (A) – Moravčík, Šíma

    Rozhodčí: Sýkora – Hynek, Špůr
    thejrc.org