Poruba – Šumperk 3:4 (kon.) | Havířov – Vsetín 3:2 (kon.) | Přerov – Warriors Brno 6:1 (kon.)
Kobra – Kralupy n. Vltavou 0:1 (kon.) | Žďár n/S – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Chrudim – Písek 5:6 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba
3:4 (3:1, 0:1, 0:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Pátek 27.09.2019, 17:00 • RT TORAX ARENA • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    53:32
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk otáčí stav utkání!!! V nepřehledné situaci před brankou se nejlépe zorientoval ALEŠ POLEDNA a dopravil kotouč do brány mezi betony Pawlase. Autorem branky je ALEŠ POLEDNA. Asistence: Matěj Drlík a Marek Kesler.
     
    45:34
    Draci právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno a začíná se od nuly! Matěj Blaháček poslal před branku docela pomalou přihrávku, do které strčil hůl RADEK VOGEL a následně kotouč skončil pod levým horním růžkem. Autorem branky je RADEK VOGEL. Asistence: Matěj Blaháček.
     
    26:33
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky! Jakub Plhal vypálil od modré, ale jeho pokus byl zblokovaný. Kotouč se následně dostal až na volného RADKA VOGELA, který neměl problém dopravit puk do poloprázdné brány. Autorem branky je RADEK VOGEL. Asistence: Jakub Plhal a David Haluza.
     
    18:44
    Poruba právě vstřelila branku!
    A je to zase o dvě branky! Daniel zajíc poslal parádní přihrávku ze svého pásmu na dobře najetého JIŘÍHO BRODKA, který se trefil pod horní víko Venoušovy brány. Autorem branky je JIŘÍ BRODEK. Asistence: Daniel Zajíc a Matěj Bednár
     
    17:23
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk snižuje stav utkání! Matouš Jurča si převzal odražený puk od bruslích rozhodčího a dokázal z levého kruhu propálit na vzdálenější tyč Filipa Pawlase..Autorem branky je MATOUŠ JURČA.
     
    05:25
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! Jiří Brodek poslal zpoza branky přihrávku na Jonáše Barčáka, který dokázal překonat Venouše pod lapačku. Autorem branky je JONÁŠ BARČÁK.
    Asistence: Jiří Brodek.
     
    03:25
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! DANIEL STODŮLKA z mezikruží dokázal střelou švihem propálit Dalibora Venouše. Autorem branky je DANIEL STODŮLKA Asistence: Jiří Brodek.
    Marken.cz

    Patrik Rošič

    Branky a nahrávky: 4. Stodůlka (Brodek), 6. Barčák (Brodek), 19. Brodek (Zajíc, Bednár) – 18. Jurča, 27. Vogel (Plhal, Haluza), 46. Vogel (Blaháček), 54. Poledna (Drlík, Kesler)


    HC RT TORAX Poruba: Pawlas, Lambert – Mrozek, Havlík, Debnár, Zajíc, Pitucha, Macurák – Stodůlka, Barčák, Brodek, Foldyna, Morávek, Žídek, Anlauf, Pavlík, Häring, Benka-Rybár, Rambousek
    DRACI PARS ŠUMPERK: Venouš, Kašpar – Ott, Cekr, Holub, Hladiš, Blaháček, Plhal – Jurča, Scheuter, Poledna, Kesler, Fibigr, Haluza, Kavan, Drlík, Šembera, Vogel, Tichý

    Rozhodčí: Rapák – Hranoš, Veselý
    thejrc.org