Slavia – Poruba 2011 6:2 (kon.) | Ústí n/L – Frýdek-M. 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Vsetín 2:3 (kon.)
Motor ČB – Přerov 3:2 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 6:1 (kon.) | Kadaň – Havířov 1:4 (kon.)
Jihlava – Chomutov 4:0 (kon.) | Třebíč – Sokolov 4:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:2 (0:0, 1:2, 2:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 28.09.2019, 17:00 • Budvar aréna • Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání máme za sebou! Pro českobudějovické hokejisty to možná byla o něci těžší šichta, než se čekalo, nakonec ale mohou být Jihočeši těmi spokojenějšími.

    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 31:35
    Střely mimo – 19:14
    Zblokované střely – 6:10
    Úspěšnost vhazování – 41%:59%
    Trestné minuty – 6:6 (19:32:25)
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Do konce třetí periody zbývá necelých dvacet sekund! Mezitím si českobudějovický strážce svatyně připsal další důležitý a hlavně jistý zákrok. Přerovský tlak pokračuje.
     
    59:21
    Mikuláš Zbořil vyslal od modré čáry parádní střelu! Na ní ale Milan Klouček viděl a předvedl důležitý zákrok. Bude se tak vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    59:03
    Michael Petrásek je skutečně na střídačce a zubři to zkoušejí se šesti hráči v poli!
     
    58:40
    Přerovská střídačka reaguje oddychovým časem. Uvidíme, co hostující trenéři vymyslí, a zda případně Petrásek zůstane mimo hrací plochu.
    58:21 Martin NOVÁK - 3:2
     
    58:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Před přerovským brankářem nastala nepřehledná situace, z níž se kotouč odrazil do mezikruží. Tam stál připravený MARTIN NOVÁK, který si puk srovnal ke střele a zacílil naprosto přesně! Bez asistence.
     
    57:43
    Nyní přišla další akce domácího týmu! Zdeněk Doležal se obtočil kolem branky, načež zkoušel zavěsit z bekhendu. Petrásek byl ale přilepený u své tyče, jak bylo třeba, a podržel svůj tým.
     
    55:44
    Jeden z domácích hráčů se po rychlé přihrávce dostal do dobré střelecké příležitosti, ta ale zůstala nevyužita! Mezi českobudějovickýmu fanoušky to poté jen zahučelo.
     
    54:54
    Přerovští hokejisté se snaží přebrat iniciativu a dostat se do útočné třetiny. To se jim po chvíli povedlo a přinutili k zákroku i Kloučka. Poté nastala na brankovišti menší roztržka, kterou ale rozhodčí záhy přerušují.
     
    53:46
    Jakub Suchánek dostal přihrávku do otevřeného prostoru, ale chvíli mu trvalo, než si těžší přihrávku srovnal na holi. Jeho pokus pak kvůli tomu neměl gólové parametry.
    52:23 Matouš VENKRBEC - 2:2
     
    52:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí příznivci se radují, je totiž opět srovnáno! MATOUŠ VENKRBEC se přes obránce natlačil až do zakončení. Nadvakrát pak kotouč dorazil, kam bylo třeba, a to přes ležícího Petráska. Asistence: Martin Novák, Ivan Lytvynov.
     
    51:54
    Martin Weinhold si najel od modré čáry hlouběji do pásma, kde napřáhl a vypálil. K jeho smůle ale jen doprostřed branky, kde už stál připravený Milan Klouček.
     
    50:43
    David Gilbert nahodil kotouč ze středního pásma. Ten začal na ledě skákat, s čímž ale neměl přerovský gólman žádné problémy. A kotouč ještě efektivně schoval v rukavici.
     
    49:42
    Miroslav Holec zavezl kotouč do pásma, najel si blíže k brance a odtud zkusil nenápadně poslat puk k bližší tyči. Petrásek se ale nenechal překvapit a zůstal u své levé tyče přilepený.
     
    48:45
    Na ledové ploše se toho nyní moc neděje. Žádný z brankářů moc práce nyní nemá. Hraje se spíše buď ve středním pásmu, nebo v rozích.
     
    46:52
    Roman Přikryl poslal pěknou zadovku na Zdeňka Doležala, který se tím pádem dostal do zajímavé střelecké pozice. Nic z ní ale nevytěžil, trefil jen připraveného Michaela Petráska, který schoval puk někam mezi ruku a tělo. Doležal si pak po střeleckém neúspěchu viditelně ulevil.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 27. Z. Doležal (R. Přikryl, Pýcha), 53. Venkrbec (M. Novák, Lytvynov), 59. M. Novák – 34. Süss (Zbořil, Š. Kratochvil), 36. Š. Kratochvil (T. Sýkora, Zbořil)


    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Vydarený, Plášil, Pýcha, Pavlin, Suchánek, Lytvynov, Pavel – Babka, Venkrbec, Holec – M. Novák, Gilbert, Beránek – Šimánek, R. Přikryl, Z. Doležal – Karabáček, Prokeš, J. Veselý.
    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Šimonů) – Čáp, R. Černý, Kubeš, Zbořil, Krisl, Weinhold, Šnajnar – T. Doležal, Pšurný, Navrátil – Goiš, Hejcman, M. Kratochvil – Süss, T. Sýkora, Š. Kratochvil – Ma. Svoboda, Indrák, Kočica.

    Rozhodčí: Čech, Maršálek – Kotlík, Zídek
    ocianews.com