K. Vary – Plzeň 0:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:1 (2:1, 2:0, 0:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 28.09.2019, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • turnaj O Pohár DHL • 8. kolo
Partner:
     
    59:46
    Třinec už může zřejmě jen korigovat skóre, nicméně zahraje si další přesilovku. Dvě minuty za podrážení si odpyká Matěj Kořenek (OLO).
     
    53:48
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Jan Štědrý – 2 min., podrážení).
     
    51:57
    Matúš Hlaváč (OLO) ve snaze udělat spoluhráči prostor si počínal nedovoleně a putuje na dvě minuty na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    25:49
    Máchova střela končí na hrudi Švančary. Krátce předtím se ale Šimon Mikler (TRI) provinil vysokou holí ve tváři jednoho z domácích hráčů a putuje na trestnou lavici.
     
    23:36
    Třinec si zahraje přesilovku! Šimon Groch (OLO) si odpyká dvě minuty za napadení.
     
    20:26
    Domácí se okamžitě vrhli do útoku a vybojovali přesilovou hru. Jakub Vacula (TRI) porazil Kalače a putuje na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    10:17
    Krupa skvěle přečetl hru a jeho rychlost Třinecké zaskočila. Jiří Plandor (TRI) domácího hráče zastavil jen za cenu držení.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 14. Kořenek (Pírek, Kalač), 16. Rosecký (Krupa), 25. Krupa (Tomajko), 34. Tichý (Bahounek) – 18. Indrst (Jenáček, Vacula)


    HC Olomouc: Hasala (Hořejší) – Mader, Groch, Hlaváč, Vosátko, Pírek, Bahounek – Kalač, Krupa, Rosecký – Tomajko, Mácha, Horký – Štědrý, Kořenek, Tichý – Ministr.
    HC Oceláři Třinec: Švančara (Švehlák) – Mituchovič, Radzienciak, Jenáček Vacula, Ciencala, Šulák – Indrst, Pastor, Mikler – Mastič, Plandor, Matěj – Stebel, Ramik, Králík.

    Rozhodčí: Mrkva – Lederer, Konvička
    thejrc.org