Vsetín – Kometa Brno 4:3 (kon.) | Zlín – Přerov 3:2 (kon.) | Technika Brno – Mountfield HK 1:7 (kon.)
Havlíčkův Brod – Pardubice 3:4 (po pr.) | Mladá Boleslav – Jihlava 7:1 (kon.) | HC Litvínov – Plzeň 4:3 (kon.)
PZ Kladno – Třemošná 1:2 (po pr.) | Třinec – Olomouc 5:1 (kon.) | Havířov – Vítkovice 6:3 (kon.)
Poruba – HK MD Šumperk 3:4 (kon.) | Kladno – Chomutov 8:1 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 3:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
6:3 (2:2, 1:0, 3:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 28.09.2019, 13:45 • Gascontrol Aréna, Havířov • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    58:59
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté to zkusili ještě jednou bez brankáře a i tentokrát dostali gól. Nejprve se sice Becher z dobré pozice netrefil, ale chvíli poté už MARTIN KUBÍK od útočné modré čáry ano. Bez asistence.
     
    58:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ dává gól do prázdné branky a je už hodně blízko zisku tří bodů. Kolat zastavil akci Vítkovic, puk si vzal na hokejku JAN MOŠKOŘ obhodil si obránce a poslal puk po ledě do brány. Asistence Dominik Kolat.
     
    44:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ale Vítkovice bleskově odpovídají a snižují na 4:3. DOMINIK PETR napřáhl na pravém kruhu a propálil Nowaka na bližší tyč. Asistence: Matyáš Melovský.
     
    43:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ se vydal do rychlé protiakce, zakombinoval a DOMINIK KOLAT se štěstím procedil puk za Bartošáka – 4:2. Asistence: Kevin Horváth a Patryk Kusak.
     
    25:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští využívají situaci 2 na 1 a jdou podruhé v zápasu do vedení. Kolat našel z levé strany před brankou KEVINA HORVÁTHA a ten sklepl puk za Bartošáka – 3:2. Asistence Dominik Kolat.
     
    16:32
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští teď předvedli velký tlak do brány a přináší jim to vyrovnávací gól. JAKUB BELAN na hraně brankoviště tečuje Csabiho střelu a je to 2:2. Asistence Adam Csabi.
     
    06:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další rychlá útočná akce Vítkovic a už je to 1:2. PETR PAVELEC nabral ve středním pásmu rychlost a střelou z levého kruhu vymetl vzdálenější růžek Nowakovy branky. Asistence Alex Kotásek.
     
    05:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Chyba domácích na vlastní modré vedla k přečíslení Vítkovic 2 na1, které hosté vyřešili parádně. FILIP HOLANÍK dostal přihrávku před branku přesně na svou hůl a střelou nad beton srovnává na 1:1. Asistence Jan Schauer.
     
    00:29
    Havířov právě vstřelil branku!
    Vzápětí ale přišel rychlý kontr AZetu a střela JAKUBA BELANA možná trochu překvapivě propadla Bartošákovi výstrojí do sítě. Asistence Patrik Mikula.
    Marken.cz

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 1. Belan (Mikula), 17. Belan (Csabi), 26. Horváth (Kolat), 44. Kolat (Horváth, Kusak P.), 59. Moškoř (Kolat), 59. Kubík – 6. Holaník (Schauer), 7. Pavelec (Kotásek), 45. Petr (Melovský)


    AZ Havířov: Nowak (Zlatnický) – Wlodara, Bílek, Kubíček P., Kubíček R., Puzoň, Zmarzlák – Kremnický, Mikula, Belan, Kubík, Kusak P., Moškoř, Makovec, Kolat, Becher, Csabi, Horváth
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Münch) – Bystroň, Bialy, Kelnar, Puchala, Řepa, Vřeský – Holaník, Kotásek, Přibyl, Krejsa, Petr, Rajčan, Pavelec, Schauer, Melovský

    Rozhodčí: Šutara – Rožánek, Dohnal

    Diváci: 105
    thejrc.org