Písek – Tábor 0:6 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 5:1 (kon.) | Kopřivnice – Mor. Budějovice 6:1 (kon.)
Opava – Žďár n/S 8:4 (kon.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 2:3 (kon.)
Příbram – David Servis 8:3 (kon.) | Bílina – Mostečtí Lvi 1:7 (kon.) | Klatovy – Kolín 5:2 (kon.)
Děčín – Trutnov 9:6 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 10:3 (kon.) | Kobra – China Golden Dragon 11:2 (kon.)
konec
HC Děčín
9:6 (2:1, 4:1, 3:4)
HC Trutnov
Sobota 28.09.2019, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:21:02)
     
    Je dobojováno. Z jasného zápasu nakonec bylo ve třetí třetině drama, kdy hosté snížili na rozdíl jediné branky. Medvědi pak ale znovu odskočili a nakonec slaví další tři body. Hosté ale předvedli parádní podívanou zejména ve třetí třetině, ve které vsítili čtyři branky a byli zpět v zápase. Nakonec mohli sahat po bodech, ale odjedou s prázdnou. Před jejich výkonem je ale třeba smeknout.
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Ještě se vhazuje před Lavingerem, hosté mají útočné pásmo a pokusí se ještě o korekci skóre.
     
    59:02
    Hosté se usadili v pásmu Medvědů a kombinovali, nakonec puk znovu zachytili domácí a posílají ho do středního pásma.
     
    58:16
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi po tlaku hostů dostali puk pod kontrolu. Poté ho získal ONDŘEJ SÝKORA, který projel celým kluzištěm a kotouč doslova zavezl do prázdné branky – 9:6. Asistence: Pavel Zajan a Vojtěch Tůma.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:52
    Branka hostů je prázdná a ti to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    57:52
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    57:12
    Fantastický zákrok Lukáše Lavingera. Po chybě obrany se před jeho branku prodral Jan Starý a už po jeho střele mířil puk do branky. Lavinger ale natáhl ruku a kotouč vytěsnil mimo tři tyče! Hosté znovu nebyli daleko od kontaktní branky!
     
    56:35
    Kaltenböck vyhodil puk z pásma do střední třetiny tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Hosté tak musejí do akce od svého brankáře.
     
    55:35
    Pivrncova branka je vychýlena ze svého postavení a nyní ji bude třeba upevnit zpět. Chvilku se hrát nebude.
     
    54:10
    Ondřej Damašek si prohodil puk mezi nohama a šel do blízkosti branky hostů, avšak jeho střela skončila jen vedle ní. Nicméně Medvědi stále drží útočné pásmo.
     
    52:46
    Další únik Děčína, zblízka střílel Ondřej Sýkora, ale neprocedil puk mezi betony brankáře hostů. Ten tak zapisuje velmi důležitý zákrok.
     
    51:20
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí uklidnili hru a oklepali se. Hned na to šli do rychlého brejku. Michal Oliverius našel rozjetého ONDŘEJE DAMAŠKA, který poté zblízka nedal brankáři Trutnova žádnou šanci – 8:6. Asistence: Michal Oliverius.
     
    50:51
    Zakázané uvolnění hostů a hra se stěhuje před jejich branku. Vhazovat se bude po levé ruce hostujícího brankáře.
     
    49:58
    Děčínští nevědí, jak na rozjeté hosty vyzrát. Ti jsou vysloveně při chuti a dostávají se do přečíslení. Tohle ještě bude hodně zajímavé.
     
    48:49
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté jsou Děčínu na dostřel jediné branky. Neskutečný tlak znovu přetavují v další gól a Medvědi se mohou po jasném vedení nakonec obávat o výsledek. Lavingera z pravé strany prostřelil JAKUB TATAR – 7:6. Asistence: Bohdan Višňák a Jakub Jedlička.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Faigl (Oliverius, Tenkrát), 12. Tenkrát (Kaltenböck, Oliverius), 27. Sýkora (Petráš), 31. Petráš (Zajan, Sýkora), 37. Petráš (Loukota, Sýkora), 40. Zajan (Tůma, Petráš), 42. Tůma (Petráš), 52. Damašek (Oliverius), 59. Sýkora (Zajan, Tůma) – 9. Fedulov (Svoboda), 22. Starý (Svoboda, Fedulov), 44. Svoboda (Pražák, Fedulov), 46. Svoboda (Jedlička), 48. Chytráček (Svoboda, Janoušek), 49. Tatar (Višňák, Jedlička)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Loukota, Tenkrát, Kaltenböck, Mareš, Zicho, Tůma – Volráb (A), Chovanec, Fojt – Damašek, Oliverius (C), Zajan (A) – Petráš, Kuchynka, Kordule – Sýkora, Faigl
    HC Trutnov: Ašenbrenner (41.Pivrnec) – Pražák, Kynčl, Junek, Vácha (A), Suk, Faltys, Višňák – Jedlička, Kubinčák (A), Janoušek – Fedulov, Chytráček, Semorád (C) – Svoboda, Poul, Starý – Tatar, Martinec, Vacek

    Rozhodčí: Hlinka – Goltsch, Sýkora

    Diváci: 264
    ocianews.com