Třinec – Mountfield HK 4:0 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Kladno – Olomouc 4:3 (po pr.)
Liberec – Zlín 6:4 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
Mountfield HK
Neděle 29.09.2019, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Tak hosté si ještě jednou v zápase zahrají v pěti proti třem, krosčekem se provinil Guntis Galvinš. Hosté si vybírají oddechový čas.
     
    58:40
    Ještě jedna přesilovka pro Hradec, na trestnou lavici usedá Patrik Hrehorčák, který z vlastního pásma vyslal kotouč až do hlediště.
     
    50:17
    Lukáš Krajíčkovi na modré utekl kotouč a třinecký kapitán musel unikajícího Miškáře zastavil nedovoleným způsobem. Přesilovka pro hosty.
     
    47:19
    David Musil ve středním pásmu zastavil hostující rozehrávku a z pozice beka se vydal do úniku. Musilovi však cestu zakřížil Mislav Rosandič, hostující bek to však udělal nedovoleným způsobem. Přesilovka pro domácí.
     
    42:45
    Petr Vrána za hostující brankou napadal rozehrávajícího Tomáše Vincoura, hostující útočník nakonec vyhodil kotouč až mezi diváky. Přesilovka pro domácí.
     
    38:28
    David Musil byl v rohu vlastního pásma tvrdě atakován Matějem Chalupou, což se nelíbilo Patriku Hrehorčíkovi, který šel svého beka mstít. Sudí celou šarvátku rychle rozpustili, Oceláři si v následujících minutách zahrají přesilovku. Chalupa byl potrestán dvouminutovým trestem a osobním trestem na deset minut za naražení zezadu. Menší trest odpyká Petr Koukal.
     
    32:18
    Přesilovka Ocelářů je u konce, ve vlastním pásmu se proti pravidlům provinil Vladimír Roth. Minuta a třináct vteřin hry ve čtyřech na obou stranách.
     
    31:31
    Matěj Stránský si drzým průnikem středem kluziště řekl o faul, Stránského nedovoleně zastavil Petr Koukal, Oceláře tak po komerční přestávce čeká druhá přesilovka.
     
    26:33
    Přesilovka Hradce bude dvojnásobná, podrážením se totiž provinil Matěj Stránský. Mountfield má k dispozici pětačtyřicet vteřin hry v pěti proti třem.
     
    25:18
    Hosté budou mít šanci reagovat na nepříznivý vývoj zápasu v početní výhodě, vysokou holí se totiž provinil Aron Chmielewski.
     
    23:11
    První přesilovka pro Oceláře. Oskars Cibulskis ve vlastním pásmu nedovoleně zastavil Polanského a odsedí si dvě minuty.
     
    03:13
    Uvidíme první početní výhodu utkání, k dispozici ji budou mít hosté. Tomáš Marcinko se ve středním pásmu provinil podrážením.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 1. Stránský (Roth, Gernát), 10. Adamský (Chmielewski, Polanský), 26. Nestrašil (Roth), 30. Gernát (M. Kovařčík)


    HC Oceláři Třinec: Bartošák (21. Kváča) – Gernát, Roth, Galvinš, D. Musil, Krajíček (C), M. Doudera – Stránský, P. Vrána, Nestrašil – Dravecký, Marcinko (A), Hrňa – Hrehorčák, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský (A), Polanský, Chmielewski – Kofroň.
    Mountfield HK: Š. Lukeš (26. Mazanec) – Nedomlel, Zámorský, Gaspar, Cibulskis, Rosandić, F. Pavlík, T. Voráček – Perret, Bičevskis, Miškář – Červený (A), Rákos, Smoleňák (C) – R. Pavlík (A), Cingel, Vincour – M. Chalupa, Koukal, Paulovič.

    Rozhodčí: Hradil, Staňo – Gebauer, Lederer

    Diváci: 4 249
    thejrc.org