Třinec – Mountfield HK 4:0 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Kladno – Olomouc 4:3 (po pr.)
Liberec – Zlín 6:4 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
BK Mladá Boleslav
Neděle 29.09.2019, 15:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 David ŠŤASTNÝ - 1:4
     
    59:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pour pokazil přihrávku a Bruslaři přidávají čtvrtý gól do prázdné branky! Padající Gulaš už nezastavil DAVIDA ŠŤASTNÉHO, který dovezl kotouč pohodlně až do branky. Asistence: Lukáš Žejdl.
    53:46 Pavol SKALICKÝ - 1:3
     
    53:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Kaňák prohrál osobní souboj na útočné modré s PAVOLEM SKALICKÝM, který po levé straně ujel všem a rychlou kličkou překonal Frodla! Třetí bod pro tohoto mladoboleslavského útočníka a Bruslaři se výrazně přibližují ke třem bodům! Bez asistence.
    42:44 Adam ZBOŘIL - 1:2
     
    42:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To jsou věci! Při signalizované výhodě Bruslaři střílí druhý gól, takže se dostávají do vedení a navíc jejich početní výhoda bude pokračovat! ADAM ZBOŘIL se protlačil do útočného pásma, nakonec vystřelil z pravého kruhu překvapivě z otočky a Frodl propustil kotouč mezi betony až do sítě! Asistence: Pavol Skalický.
    34:25 Pavol SKALICKÝ - 1:1
     
    34:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pouze čtyřiadvacet sekund trvalo plzeňské vedení! Hosté se dostali do přečíslení tři na jednoho, napoprvé se ještě neprosadili, jelikož Pláněk zblízka přestřelil, ovšem pohotový PAVOL SKALICKÝ si stáhl kotouč na bekhend a rychle ho zasunul za ležícího Frodla. Bez asistence.
    34:01 Milan GULAŠ - 1:0
     
    34:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se dostali do tlaku a po 34 minutách otevírají skóre! Kaňákovo tečované nahození od modré čáry vyrazil Růžička do strany přesně k MILANU GULAŠOVI, který ukázal, že je hokejista těch nejvyšších kvalit. Dorážku do prázdné branky z úhlu neměl vůbec jednoduchou, ale zamířil naprosto přesně. Asistence: Tomáš Mertl a Lukáš Kaňák.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 35. Gulaš (Mertl, L. Kaňák) – 35. Skalický, 43. Zbořil (Skalický), 54. Skalický, 60. Šťastný (Žejdl)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Moravčík, L. Kaňák, Jank, Vráblík, Houdek, Čerešňák – Pour, Mertl (A), Gulaš (C) – Straka (A), Kodýtek, Eberle – Rob, V. Němec, Indrák – Heřman, R. Vlach, Kantner.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Ševc (A), Hrbas, Dlapa, Pláněk, Bernad, Fillman, Kurka – Pabiška, Žejdl (A), Šťastný – Skalický, Zbořil, Vondrka (C) – Grim, R. Zohorna, J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal.

    Rozhodčí: Pražák, Micka – Pešek, Malý

    Diváci: 5372
    thejrc.org