Ústí n/L – Chrudim 3:1 (kon.) | Warriors Brno – Havířov 2:4 (kon.) | Vsetín – Poruba 8:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kobra 5:4 (po pr.) | Kralupy n. Vltavou – Žďár n/S 1:4 (kon.) | Litomyšl – Přerov 2:9 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
8:2 (3:0, 3:1, 2:1)
HC RT TORAX Poruba
Neděle 29.09.2019, 13:00 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    V poslední třetině přidali Valaši zásluhou Jana Vašenky a Toma Ondračky další dvě branky. Skóre pak v posledních minutách korigoval Tomáš Havlík, který proměnil trestné střílení.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače se s Vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne. (15:08:24)
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Zajíc s Rambouskem a Barčákem se pokoušeli protečovat puk až nad Málkův levý beton. Poslednímu jmenovanému se ale nepodařilo usměrnit kotouč přesně, a ten tak končí v rohu kluziště.
     
    59:41
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kunst – 2 min., podrážení).
     
    59:06
    Vsetínská obrana se snažila v klidu rozehrát, což se ale nelíbilo Brodkovi. Vydal se napadat Kunsta, převzal si kotouč a hned dvakrát ohrozil betony gólmana Málka.
     
    58:41
    Devátou branku Vsetína, kterou by on sám zkompletoval hattrick, mohl přidat Vavřík. Tomu se ale přes bránící hráče nepodařilo trefit prostor mezi betony.
     
    58:01
    Další z rozehrávek domácího brankáře byla směřována na Zemánka na modré čáře. Ten se pokusil této nabídky co nejlépe zužitkovat a vydal se na Pawlase sám. Hostujícímu brankáři tváří v tvář neuspěl.
     
    57:18
    Nahození Macuráka usměrnil nad domácí branku Kunst. Kotouče se za brankou chopil Málek, který následně rozehrává.
     
    56:51
    Poruba právě vstřelila branku!
    K trestnému střílení se postavil hostující obránce TOMÁŠ HAVLÍK, který našel skulinku mezi rukou a tělem domácího brankáře. Asistence: Bez asistence.
     
    56:51
    Häringa v úniku zastavil Ondračka. Uvidíme trestné střílení.
     
    56:09
    Oba týmy svádí boj o kotouč ve středním pásmu. Úspěšnější jsou hosté, ale nedaří se jim dostat do zakončení.
     
    55:18
    Vypadá to, jako kdyby domácí hráli přesilovku. Střílí jeden přes druhého, obránci většinou bez přípravy. A jedna tato Holáňova střela trefila do nechráněného místa nad kotníkem bránícího hráče Poruby. Ten za pomocí spoluhráčů odjíždí na střídačku.
     
    54:43
    Rambouskovo nahození ztečoval Málek hokejkou k mantinelu. K puku se dostávají domácí.
     
    54:00
    Vsetín už se opět nastěhoval do útočné třetiny Vavříkovu první střelu tečoval v mezikruží Klímek. Podruhé to Vavřík zkusil z jiného úhlu a trefil boční síť Pawlasovy branky.
     
    53:01
    Domácí v plném počtu.
     
    52:59
    Vašenka s Vránou dostávají kotouč k soupeřově brance a mají ho na svých hokejkách. Najíždějí s ním také mezi modré čáry, ale stále jej mají pod kontrolou.
     
    52:28
    Zatím jedinou vážnější střelu hostů z pravého křídla si Málek pokryl. Valaši se osvobozují.
     
    51:01
    Po Hilšerově faulu se za brankou Poruby schylovalo k potyčce. Tu rozhodčí včas zastavili a jediný trest tedy dostává domácí útočník Hilšer, a to za faul loktem.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 2. Pospíšil (Vašenka, Vrána), 13. Vašenka (Pospíšil, Riedl), 14. Klímek (Hilšer, Vavřík), 24. Vavřík (Klímek, Hilšer), 30. Vavřík (Hilšer, Zeman), 34. Klímek (Hilšer), 48. Vašenka (Pospíšil, Frimel), 49. Ondračka (Klímek, Riedl) – 27. Žídek (Debnár), 57. Havlík (TS)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Holáň, Ondračka, Zeman, Riedl, Kunst – Hilšer, Pospíšil, Vašenka, Vrána, Jurek, Zemánek, Klímek, Novosad, Vavřík, Frimel.
    HC RT TORAX Poruba: Lambert (14. Pawlas) – Mrozek, Havlík, Debnár, Zajíc, Pitucha, Macurák – Barčák Häring, Stodůlka, Benka-Rybár, Pavlík, Morávek, Foldyna, Brodek, Žídek, Rambousek.

    Rozhodčí: Vaněk – Poláček, Blažek
    ocianews.com